Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec z seksem

Od wczoraj mam traumę

Polecane posty

Gość koniec z seksem

Otóż uprawiam seks z moją dziewczyną,leżę na niej i pewnym momencie ona mówi,żebym się przesunął bo jej niewygodnie.Przesuwamy się razem,tak żeby nie wyjmowac i wtedy to się stało!!! :o Usłyszałem głośne prrrrttttt,pomyślałem,że to jej cipka pierdła,ale za chwile poczułem odrzucający zapach bąką.A ona,jakby nigdy nic chciała kontynuować,bez rumieńca wstydu na twarzy.Oczywiście nie doszedłem.Dzisiaj wyłączylem elefon,żeby do mnie nie dzwoniła i nie pisała i mam taką traume,że już nigdy wiecej,zadnego seksu:(

No gosciu,to sie zdarza...jak mój facet puscił bąka przypadkiem,to powiedział mi zebym zatkneła nos,tak mu się zrobiło głupio.Ale ja się jakoś nie wystraszyłam,i nie uznałam tego za jakies traumatyczne przezycie...Mi zresztą tez sie zdarzyło ze 2-3 razy ogółem. No ale przy seksie owszem mogło to być aseksualne.Ale lepiej nie rób z tego nie wiadomo czego.Tobie tez mogło sie zdarzyc,a po co robic głupie zachamowania przez bąka xD

Uwierz mi,gorsze rzeczy sie zdarzaja podczas seksu,a ludzie i tak jakos sobie radzą i nikt nie przeżywa.

Gość okop
Ja miałem taki przypadek,że panna gdy robiła mi ,,głębokie gardło" to się porzygała.

I co _okop_,obrzydziło Ci to seks tak jak autorowi wątku?Czy nie?

Gość okop
Wszystko jest dla ludzi.Obrzydzenie nie było tylko kąpiel i tyle.

_okop_No i to nawet lepiej że tak zareagowałeś,bo ja np. też uważam że nie ma potrzeby robić problemu,traumy,czy zachamowania,z czego nie trzeba,bo nim/nia nie jest. A poza tym,to tej osobie,której się to przydarzyło i tak jest już wystarczająco głupio,więc po co bardziej dobijać,przez to można się tylko do siebie oddalić.

Gość daj spokój
to normalnr, to tylko nasze ciało Jak tak to Cie dii to porozmawiaj z nią i nie myśl, że Ci się kiedyś to nie zdarzy :)

Autorze wątku,radzę odezwać się do dziewczyny,wytłumaczyć jej czemu tak zareagowałeś.Pogadaj z nią szczerze,a wszystko znowu będzie grało ;-) Ja z moim chłopakiem przeżyliśmy bardziej krępujące sytuacje,i jestem mu wdzięczna za to że odpowiednio dojrzale zareagował :-D

Gość okop
Masz rację po co szukać dziury w całym.Sex to sex ,a konsekwencje to co innego.To tak jak w przysłowiu ,, na chuj biednemu kwiaty jak na wazon nie ma''

_okop_Jak jest się razem,to zupełnie inaczej się patrzy po prostu na takie rzeczy,bo wiadomo przecież że będą się zdarzać.Ale nie ma potrzeby niszczyc przez to piękna bliskości i seksu. Można to zignorować jakby nigdy nic się nie wydarzyło,lub po prostu podejść do tego z żartem i obśmiać wspólnie xD

Jeśli ktoś nie rozumie fizjologii ciała,to nie jest chyba gotowy na seks...

Gość daj spokój
sprawa jest prosta :) autor ma mało doświadczenia seksualnego takie i 'gorsze;' sprawy to normalka se* idealny tylko bywa :)

Nie spinaj się niepotrzebnie. Jakiś czas temu była tutaj "kobieta" praktykująca scat - bączek przy tym to mały miki. 🖐️

Gdyby był w porzadku gosciem,to inaczej by zareagował...Ale moze jeszcze kiedys do tego dorosnie,m.in dzięki takim sytuacjom.Tylko szkoda tej dziewczyny. Bo mi facet kiedys zrobil swinstwo w nieodpowiednim momencie(,wiem co to znaczy,choć u mnie to była o wiele gorsza sytuacja,bo nie spodziewałam się że on tak zareaguje,bo i nie powinien... To było jeszcze na początku związku.Ale jestem z nim do dzis,i moze cos z niego jeszcze będzie,bo powoli się poprawia.Młody też jest,i również "dopiero się uczy"(czyt. ma małe doświadczenie).

Gość asassxf
soona18 a co zrobil?

Jak z nim to pierwszy raz robilam,to bylam dziewica,i poleciala krew,a on sie tak oburzyl jakby to bylo cos no nie wiem,conajmniej jakbym sie zsikala,i mial nie wiem jak to nazwac,hmm...pretensje...?A wiedzial ze jestem dziewica,ale no nie wiem,czemu tak nagle ta krew go oburzyla...Mi sie w kazdym razie zrobilo przykro,ze mnie tak odrzucil i wgl...Ale na szczescie to nie rzutuje na nasze dalsze zycie seksualne,nadal z nim jestem,i razem uczymy sie i pokonujemy trudnosci.Teraz uprawia ze mna seks nawet jak mam okres jesli bardzo nam sie chce...albo mi xD Pogadalm z nim o tym nastepnego dnia,ze bylo mi przykro i zrozumial swoj blad.