Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laurciahitta

Związek z Księciem

Polecane posty

Witam! Poznałam kilka dni temu idealnego mężczyznę. Oczarował mnie i twierdzi, że ja go również.. Tylko ja jestem nieurodziwa i obawiam się, że nie będzie ze mną szczęśliwy, a zależy mi na nim i jego szczęściu. Jak myślicie, czy zwykła dziewczyna może się związać z księciem ? Proszę o opinie..

Gość równo
oczywiście, że możesz kopciuszek mógł, a Ty co? sroce spod ogona wypadłaś? -:P

Gość coś mi nie pasuje
A ten książę to skąd, jeśli można spytać? Z Monako, Hiszpanii, Szwecji są już żonaci, uchował się jakiś rodzynek? :)

Książę z Wrocławia. Jeden, jedyny. Na co dzień pracujący z modelkami, inteligentny, romantyczny, twórczy, uzdolniony muzycznie i plastycznie..

Gość pamietaj ze jak sie wiazesz
z ksieciem to sie nie dziw, ze bedziesz mu uslugiwac.

Nie dziwię się, chciałabym robić dla niego wszystko.. Szczęściem dla mnie jest dawanie mu szczęścia.. Tylko czy on zechce?

Gość wyrywamsieztakiego
chorego zwiazku z ksieciem... jest trudno przeczytaj sobie ksiazke 50shades of Grey mam nadzieje ze to nie taki ksiaze... ;) jak masz obawy o wlasne wartosci pewnie dlatego mu sie podobasz, zawsze bedziesz sie czuja poprzeczke nizej dzieki czemu on zawsze bedzie ksieciuniem. uwazaj na niego. ludzie sa rozni i nie powinno sie ich wrzucac do jednego worka, ale na pewne typy mozna podzielic- typ ksiaze...

ksiaze na co dzien pracujacy z modelkami?;-)) a to ci dopiero kombinacja;-)

Gość zenek12345677
Już wiem ! Zostanę fotografem ! :D

Gość zaktualizuj stopkę
do ilu zeszłaś? zwiazek może się udać, ale zalezy od Ciebie, czy będziesz przekonana o swojej wartości, czy będziesz drżeć, ze jakaś modelka pozornie atrakcyjniejsza fizycznie Ci go poderwie. Facet może być Ci wierny i możesz być dla niego najwspanialszą kobietą pod słońcem ale zbyt dużo zazdrości i kompleksów, a co za tym idzie wyrzutów może zniszczyć związek

Gość no men no cry
Po pierwsze - zdejmij go z piedestalu. Nie jest to korzystne dla zadnej ze stron (w ogolnym rozrachunku dobra zwiazku). Po drugie - zobacz w sobie wspaniala i wartosciowa kobiete w ktorej zakochal sie mezczyzna, ktory na nia zasluguje.

Gość autorka mentalnie jest na
poziomie 13-latki...:O

Gość a ma 18lat, czyli cofnięta
o 5 jedynie:P

Może i jestem cofnięta. Ja po prostu nie rozumiem jak ktoś, kto widuje codziennie kilkanaście pięknych kobiet może żywić uczucia do nieatrakcyjnej kobiety. Bardzo mi zależy, ale czuję, że "za wysokie progi", aby ten związek mógł się udać...

Gość o jejuuuu
a ja przeczytałem: związek z księdzem :D

Gość o jejuuuu
jak będziesz o sobie myśleć, że jesteś brzydka itd. to ludzie w to będą wierzyć. musisz nabrać pewnosci siebie, nie ma ludzi lepszych i gorszych

Nie chodzi o kategorię ludzi. Chodzi o to, co sobą reprezentują. Np. nie umówisz się z pijakiem spod sklepu monopolowego, a z przystojnym kolegą z pracy i owszem. Taka logika. Nawet jeśli pijak uwierzy w siebie i tak pozostanie tym, którego sobą reprezentuje. Ja jestem brzydka i gruba(jakby wiele osób na kafe skomentowało WIELORYB!), a on jest bardzo przystojnym mężczyzną, do którego nawet te modelki się przystawiają. Chociaż on pisze różne rzeczy to ja się boję(jest to chyba normalne). Ostatnio mi napisał "Słowa są dla mnie największą magią...natomiast przy Tobie nie mogę sklecić jednego dobrego zdania...To irytujące. A zarazem niezwykłe. Zwykłem twierdzić, że jestem w tym dobry...że jestem dobry w układaniu pięknych zdań...w tworzeniu magii jedynie za pomocą słowa...tymczasem przy Tobie nie potrafię znaleźć odpowiednich słów..mam tak pierwszy raz. Pierwszy raz. To w istocie piękne. Zachwyca mnie piękno w jego czystej postaci. Uwielbiam patrzeć na piękne rzeczy. I zwykle potrafiłem opisać ich piękno...ale nigdy nie spotkałem się z aż tak czystym pięknem...żeby nie móc wyrazić swego zachwytu...Oczarowałaś mnie. Oczarowałaś mnie całego. Niczym poranna rosa...tak zupełnie nieskazitelna...Tak zupełnie...czysta...Od dziś niczego nie nazwę pięknym...chyba, że spojrzę na Twe zdjęcie." eh... :(

Gość sasdsdsfddfg
dziecko ty masz dopiero 19 lat i juz wazysz 100 kg? i myslisz ze jakis facet traktuje cie serio? chyba snisz hahaha

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym uważała na niego. pachnie mi bajerantem, chcącym się Tobą dowartościować (tzn. tym, że jest "lepszy"). uważaj, fotografowie to najczęściej babiarze jak cholera.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zresztą ta jego bajerka bardzo tania jest :P pewnie ma szablonowy tekst gotowy. 5 lat byłam modelką i co nieco wiem o tym światku.