Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nibyksiezniczka

wygladam jak modelka i martwi mnie to

Polecane posty

Gość nibyksiezniczka

jak w temacie-mam figure modelki i uwazam ze wygladam zle!!!!! mam 166cm- no moze na modelke za niska;) waga 49/50kg :((((( biust 86cm pas 62cm biodra 89cm uwazam ze jestem zdecydowanie za chuda! co uwazacie o takich szkieletach? znacie jakas zdrowa diete aby przybrac ze 3kg?

Gość weronika grycan
dieta zgodna z grupą krwi.

Mnie nie martwi wcale... Wsuwaj dużo sosów na majonezie, to może z kilogram- dwa przytyjesz... zależy od przemiany materii. ;)

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
wagę masz idealną pójdź do lustra i powiedz tej lasce co ją tam zobaczysz: niezła jesteś od razu ci będzie lepiej ze sobą

Gość weronika grycan
dużo chipsów i lodów oraz czekolady. Pizzy i mcdonalda. Czytaj lub oglądaj tv przy jedzeniu. Kebaby pyszniutkie z sosikiem.

Gość nibyksiezniczka
dzieki za slowa otuchy. wiem ze ludziom sie podobam, mowia idealne cialko ale mnie to wkurza ze jestem taka drobna. te 3 kg poprawily by mi chumor:) co do kebabow i czipsow to nie odmawiam sobie ale w ten upal wogole nie moge jesc

Gość nibyksiezniczka
a moim zdaniem powinni zniesc stereotyp idealnych modelek. wzrost ponad 170 i 50kg wagi. to jest jakas tragedia- taka dziewczyna wyglada na chora a nie na piekna. przy moich 166cm i wadze 50kg czuje sie chudo a co dopiero te wyzsze....

Gość gmdka
Wcale nie jesteś za chuda! Współczesne modelki mają mniejsze wymiary, lub podobne jednak są sporo wyższe. W ten sposób są chudsze. Większość modelek jest płaska jak decha (w tyłku też) a 90cm to sporo. Powiem ci że sama mam podobne wymiary 91-64-91 Tylko, że ja nie ważę 50kg tylko 58 przy 167 :O I chuda nie jestem na pewno. Twoja waga jest w sam raz do twojego wzrostu

Gość nibyksiezniczka
kilka lat temu gdy bylam nastolatka wazylam 52 kg i wtedy stwierdzilam ze odchudze sie troche- w koncu wszystcy sie odchudzali wiec i ja tez:). i bez wiekszej diety schudlam okolo 5kg. puzniej gdy przestalam stosowac diete przytylam do 49/50 i juz tak zostalo. teraz zaluje ze wtedy sie odchudzilam;( to ze jestem zbyt szczuplutka zauwazylam bo obejrzeniu 2 wesel, w ktorych uczestniczylam. stwierdzilam ze kobietki majace wiecej cialka wygladaja fajnie:) ze wygladam przy wiekszosci jak chudzinka-a co gorsze kamera podobno pogrubia;). niby figury powinny zazdroscic mi one ale to ja zazdroszcze im tego, ze jest za co zlapac:) oczywiscie bez przedasy, nie mowie o tych z nadwaga ale o tych o kilka kilo "wiekszych" w kazdym razie jeszczeraz dziekuje za mile slowa:)

Gość p98u
"CHumor" "pUźniej" ha ha ha :D:D

Gość hhahahahha
a tam od razu jak modelka.. jesteś co najwyżej szczupła jakbys miała ze 180cm wzrostu i ważyła 50kg to wygladałabyś jak modelka.

Gość gfbfgebgebtg
Pewnie ona neandertalczykiem jest

Gość nibyksiezniczka
hahaha- ktos na gorze jest bardzo prostolinijny- karzel to osoba bardzo niziutka np 120cm. tylko PROSTAK o tym nie wie:))))) uzylam slowa modelka poniewaz mialam kiedys propozycje takiej pracy- zaczepil mnie ktos na ulicy ale odmowilam. pozatym nie wszystkie modelki maja powyzej 175 np kate moss chyba 167, dżoana:) krupa tez niecale 170. zreszto media dodaja wzrostu celebrytom niewiem poco. ja osobiscie mialam okazje mijac sie z pewnymi medialnymi kobietami i oficjalny ich wzrost (sprawdzilam w necie) to np 170 a mijajac sie ze mna byla nizsza ja mam 166- jak to mozliwe?????? podejrzewam, ze zekome 175cm modelki tak naprawde maja kilka cm mniej. chociaz na pewno sa i takie po 185.

Gość do ok 25/26 lat
waga 50 kg jest ok. Gdy będziesz dojrzalsza, organizm sam przytyje. Do 60kg będzie ok. Nie masz co się martwić. Ile masz lat? Urodziłaś już dziecko?