Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanieookoojoonaa

Dzwoni i dzwoni

Polecane posty

Gość Zanieookoojoonaa

Pare lat temu chodziłam z fajnym facetem, ale skończyliśmy naszą znajomość bo nic do niego nie czułam, lubiłam go ale nic więcej. Od kilku miesięcy często na niego wpadam, mówimy sobie "cześć", uśmiech i idziemy dalej. Ostatnio troche do mnie pisał,zaproponował spotkanie i w sumie niechętnie, ale zgodziłam się (nie wiem czemu ale wydaje mi sie że on coś do mnie czuje). Później sam odwołał spotkanie, później znowu napisał, a ja byłam w innym mieście u ciotki, więc odpisałam,że mnie nie ma i że MOŻE napisze jak wróce. Minął miesiąc i wróciłam, jestem zajęta robieniem prawa jazdy,pracą i innymi swoimi sprawami. Napisał do mnie, ja nie odpisałam bo nie miałam nic na koncie, później dzwonił ale nie odebrałam bo nie miałam telefonu przy sobie. Ostatnio zauważyłam, że bardzo bardzo próbuje sie do mnie dobić, dzwoni jak nie ze swojego numeru prywatnego to ze służbowego. Nie chodzi o to że nie odbieram bo go olewam, ale zawsze dzwoni jak nie moge rozmawiać albo nie mam przy sobie telefonu (np w pracy, na kursie). Dla mnie to troche dziwne, że aż tak sie stara ze mną skontaktować.. Wiem, że jest teraz sam, ja byłam jego pierwszą dziewczyną i miłością.. Ale przez to że jest taki upierdliwy nie wiem co mam sobie myśleć.. Gdybym wiedziała że już mu na mnie nie zależy albo że kogoś ma to chętnie bym się z nim spotykała na kawe czy piwko bo jest naprawde fajnym facetem, a tak nie wiem czy nie chodzi mu przypadkiem o coś więcej a ja niczego więcej nie chce i nie będe chciała. Nie chce narobić mu nadzieji albo coś.. Chyba źle zrobiłam,że kiedykolwiek mu odpisałam.. Co o tym myślicie?

Gość padłam ze śmiechuuuu
Piękny romans telefoniczny. :D Podziwiam cię. To sztuka napisać kilkadziesiąt zdań absolutnie o niczym - tzn. o kilku telefonach bądź ich braku. Marnujesz się, startuj w mistrzostwach świata w biciu piany.

Gość malutkabuleczka
a wy jesteście tępi :) Pewnie chciała zapytać czy z perspektywy innych ludzi też to podobnie wygląda żeby wiedziała czy ma sie z nim jakoś kontaktować czy coś, ale wg mnie jeśli on sie tak "dobija" to raczej mu zależy i jeśli nie chcesz go zranić to napisz mu że nie możesz sie z nim spotkać albo w ogóle nie odbieraj telefonu, nie odpisuj i tyle. W końcu mu sie znudzi

Gość ja484
spytaj sie czemu pisze do cb