Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkk

Poznałam fajnego faceta,pracujemy razem.Podobam mu się,

Polecane posty

Gość smutasekkkk

daje mi to odczuć,często słyszę komplementy.Flirtuje ze mną.Niestety ma dziewczynę,bardzo bogatą dziewczynę.Są ze sobą długo i mieszkają u jej rodziców.Ona nigdy nie schańbiła się pracą bo rodziców na to stać.Ja nie mam tyle szczęścia w życiu,na wszystko muszę ciężko zapracować.Boję się,że się w nim zakocham.On mnie wykorzysta a od niej i tak nie odejdzie.Nie chce cierpieć,ale czuję,ze wpadam w jego sidła:(

Gość kolejna puszczalska
witamy na forume :classic_cool:

Gość fjgjkflsdghfdjkghkdfjgh
to nie mysl o nim, bo bedzie tak jak piszesz, poszukaj szybko innego, nie rob glupstw

Gość smutasekkkk
Niestety ciągle o nim myślę.To silniejsze ode mnie.Nie wiem czy powinnam zawalczyć?

skoro potrafisz racjonalnie przewidziec przyszlosc to sama sobie odpowiedz na to pytanie;-)

Gość who cares...
tylko potem nie zakladaj kolejnego idiotycznego tematu... wykorzystal i porzucil 🖐️ rzygac mi sie chce takimi "kurwiszonami" :O

Gość smutasekkkk
gdybym potrafiła nie szukała bym rady:(

chcesz powiedziec autorko ze jests bezmozgiem i nie ma kontroli nad wlasnymi czynami?

poza tym ty nie szukasz rady tylko aprobaty;-))

Gość smutasekkkk
Szukam,co w tym złego?nie ma dziecka ani żony.Nie wiem tylko na ile jest przyzwyczajony do pieniążków jej tatusia.Może jest ok a może nie?Oto cały dylemat.

Gość baby to sa głupie
wszyędzie tylko faceta szukają. on się pewnie 2 razy milo edezwał a ta już zakochana. co za patologia :classic_cool:

z tego co piszesz to acet jest zwiazany z inna kobieta;-)) jest wysoce prawdopodobne ze jest z nia zwiazany bo tak chce;-)) a wiec ciebie pewnie czeka co najwyzej romans z nim;-) i ktos tu dobrze napisal - to ze on flirtuje nie nzaczy ze mu na tobie zalezy;-)

Gość porąbane to życie
autorko doskonale Cię rozumiem, i wiem że jesteś w trudnej sytuacji, ale ja chyba jestem w gorszej bo facet w którym ja się zauroczyłam ma żonę i z góry jestem na przegranej pozycji ale wiem co czujesz i nie potępiam jak przedmówcy, bo kto nie doświadczy to nie zrozumie