Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czary mary hokus pokus

czary mary hokus pokus

Polecane posty

Gość czary mary hokus pokus

Czy wiecie,ze wrozby czesto powoduja opetanie przez zlego ducha ? Pozniej zostaje tylko modlitwa o wyzwolenie i egzorcyzmy. Czy ktos mial takie doswiadczenia ?

Gość a dlaczegooooooooo
Czy wiadomo dlaczego byl opetany ?

Jest księdzem,częto ma styczność z opetanymi ludzmi a podobno cholerstwo przechodzi z czlowieka na czlowieka.Moze dlatego

Gość jestem piąta
ja byłam u wróżki w Opolu i jak mi postawiła Tarota ( 2 miesiące temu) to wszystko się sprawdza. Nie wierzę w diaboły ponieważ , duchy moich zmarłych braci , ojca ,i babci przychodzą do mnie ;)

Gość a dlaczegooooooooo
Tak slyszalam,ze moze przejsc to na egzorcyste.. Dlugo trwalo zanim sie zorientowal i uwolnil ?

Gość a dlaczegooooooooo
Do jestem piata -Skad myslisz wrozki maja ta moc ? Nie pochodzi ona od Boga,bo on zabronil wrozyc..Czyli ta moc pochodzi od strony przeciwnej Bogu. Mysle,ze ludzie sa tego nieswiadomi i dlatego chodza do wrozek i bawia sie w bardzo niebezpieczne zabawy.

Myślalam,że już to "zalatwil" ale pare dni temu dostalam od niego w twarz tak,że spadlam razem z krzeslem,krew puścila sie z nosa,moja matka i ciotka(jego siostry) rzucily sie na niego,sponiewieral je,pozniej zacza mnie dusić i powiedzial,że zabije mnie i moje dziecko. Nie widzimy sie często,ale zauważylam,że zachowuje sie tak po spozyciu alkoholu. NO ale wódka nie moze być tu usprawiedliwieniem! Podkreślam,że to ksiądz i z tego co wiem bardzo lubiany i szanowany

Gość a dlaczegooooooooo
To straszne co piszesz. Czy on zdaje sobie z tego sprawe,ze zachowuje sie nienormalnie?. Czytalam,by np.do zupy dodac wody swieconej i sprawdzic czy ta osoba bedzie chciala to jesc... Czesto jeden egzorcyzm nie wystarczy.Trzeba powtarzac je wielokrotnie.

Myśle,że on zdaje sobie z tego sprawe,ale w chwili kiedy "to"juz sie dzieje on nie jest sobą a na drugi dzień nic nie pamięta. W chwili obecnej nie chce go znać. Pare lat temu zatluklby mi ojca.Pamietam jak zdzieral z szyi lancuszek ze swietymi medalionami,rozciąl sobie nim nos .Możesz nie wierzyć,ale źrenice mial zielone. I ten glos.... nie do opisania.Przybieglo 2 sąsiadów,przyjechalo 2 policjantów i nie dali rady. Pojechal na izbe,unieruchomili go kaftanem bezpieczeństwa,ale sie wyplątal. Dlugo by opowiadac...

Gość a dlaczegooooooooo
Ciekawi mnie kto sie nim zajmuje,tzn.on musi miec swojego egzorcyste. Dobrze gdybyscie z tym egzorcysta porozmawiali i upewnili sie co do ,,leczenia''. Moze mozecie mu tez jakos pomoc modlitwa... Z jakiegos powodu Zly czepia sie Was...

Gość to jesttttt
Straszne !