Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaaJakkk

czy wywalic go z domu?

Polecane posty

Gość ZałamanaaJakkk

Zacznę od tego, że jestesmy razem 1.5 roku, od 8 miesięcy 'mieszkamy' razem w moim mieszkaniu. I to est problem o to 'mieszkanie' on pracuje u rodzicow, zamiast po pracy wracac do mnie, jedzie do nich.. Dodam że mamy kotka, ktory siedzi sam w domu ( ja pracuje popoludniu najczesciej, on rano). Jak nawet ja jestem w dom u, to on także jedzie do rodzicow, bo ja nie odbieram telefonu... Myslalam ze stworzymy wlasny dom, on ma 24 lata. Chce mu powiedziec, że nie chce żeby u mnie nocowal, możemy sie widywac w dzien.... on konczy pracę o 15, ja o 22 i przyjezdza o 22.10 i za godzine idzie spac.... czuje sie beznadzienie...

Gość yusti19
pewnie że wywalić . Podejrzewam że jest maminsynkiem. Facet nie jest ciebie wart skoro zamiast spędzić z tobą czas jedzie do rodziców . . Oczywiście rodziców trzeba odwiedzać ale nie przesiadywać u nich nagminnie praktycznie codziennie.Coś tu jest nie tak.

Gość doświadczalska
facet ma raptem 24 lata a ty już chcesz go do siebie przywiązać na stałe? ani się nie wyszalał, ani życia nie zażył wątpię by miał ochotę się wiązać na poważnie na poważnie to faceci dojrzewają po trzydziestce (lub później)

Gość lips90
dokladnie.Znalazl sobie hotel....bo tak jest najlepiej:albo wspolne albo żadne...u Ciebie poprostu nie czuje sie jak u siebie

Gość rumszykson
argument o przywiazaniu 'raptem 24 let.' faceta nie jest trafiony, bo brzmi jakby kazdy facet w tym wieku nie nadawal sie do zwiazku. a to nie jest prawda.

Gość rumszykson
Autorko napisz cos wiecej o was. On pracuje u rodzicow? Rozmawialas z nim o tym czemu tyle tam siedzi? W sumie moze mu sie nudzi samemu w domu, kiedy on wraca ok 15, a Ty o 22. Napisz cos wiecej.

Gość autoratematu.....
taki wlasnie podaje argument, że mu sie samemu u mnie w domu nudzi.... co jak bedziemy mieli dzieci, albo bede jego żoną? Pokloicmy sie, a on do rodzicow pojdzie??? Co to tego czy sie wyszalał- wyszalał. Oboje mamy za soba kilku partnerów seksualnych, długi związek, krótsze też,ostre imprezy lacznie z narotykami, sam mnie wyprowadził na prostą. Wiec jeśli chodzi o wyszalenie, to myślę że oboje się wyszaleliśmy, aż za bardzzo....

Gość autoratematu.....
a slubu nie chce, trzymać na uwięzi też nie, może wychodzić kiedy chce i z kim chce, ja to samo. Chdodzi mi tylko o rodziców...

Gość autoratematu.....
lairynda- nie place, on płaci za wszystko, tylko raty i czynsz na zmianę.