Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yusti19

różnica wieku między partnerami

Polecane posty

Gość yusti19

czy według was różnica wieku między kobietą a mężczyzną ma jakieś znaczenie? (w sytuacji gdy mężczyzna jest starszy) . Czy ktoś z was jest w takim związku?

Gość andzkjahgf
dla mnie wazne zeby byl starszy

mój partner jest starszy odemnie o 11 lat nie odczuwam różnicy wieku

chcociaz nie mam faceta ale wiek jak dla mnie to zalezy czy ma znaczenie..ja bardziej patrze na to jaki ma charakter..w ogole jako in jest..a potem juz patrze na wiek..

Gość bhibi
zalezy od partnerów

Gość jpgdfddf
U nas jest 12 lat. I nie wyobrażam sobie szczęśliwszego związku. A poznalismy sie jak miałam 16lat, a on 28.. I teraz po 4 latach nadal tak pięknie;) Ale musze przyznać, że mój wygląda na max 24 i mentalnie tez jakos tak. Ale prawie w ogóle nie czuje tej różnicy..;)

ma znaczenie, z biegiem lat coraz wieksze tak uwazam mnie maz zdradzal z 48 latka, on mial wtedy 35

i zastanaiwlam sie dlugo dlaczego.... czasem nawet teraz sie zastanawiam chyba do seksu by sobie ladna mloda znalazl....

seks a seks, ta co miała 48 lat, pewno po menopauzie, seks na całego, bez zabezpieczeń, a z młodą, moze być dzidziuś, a w pewnym wieku, o wiele bardziej wygodne jest bycie dziadkiem niz tatusiem, sprawdzone na własnym przykładzie.

Wg mnie to zalerzy od obojga partnerow. Sa zwiazki gdzie roznica jest 1-3 i jest wszysto super lub nawet kobieta jest o 5 czy 7 lat starasza i sa wiele lat szczesliwi. Moj jest 13 lat starszy i jest bardzo dobrze.

Gość Mama Puszka Bejbuszka
U nas jest 5 lat różnicy ale mentalnie to ja czuje się ta starszą:)

Jeśli facet nie jest kurduplem i ma pzrynajmniej te metr siedemdziesiąt parę cm wzrostu, to może mieć dużo młodszą kobietę. Niżsi nie mają już takiego prawa!!

Gość tr56i8769
Ja mam 28 lat a moja dziewczyna 17, jesteśmy razem od roku i wszystko jest cudownie, mentalnie jesteśmy na tym samym poziomie, mamy wspólne hobby i cele.Łączy nas miłość i wspaniały seks , ona ma starszego doświadczonego a ja mam młodą śliczną z pięknym ciałem która uwielbia to robić i każdej nocy uczę ją czegoś nowego.Zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia, nie poleciała na moją kasę bo nie zarabiam dużo :)

Gość ghrrrhhrr
mój jest starszy ode mnie o 9lat jednak nie odczuwam tej różnicy wiekowej...

Gość kolorowa lampasowa
U mnie jest 30 lat różnicy i jest cudownie.

18:51 [zgłoś do usunięcia] tr56i8769 Ja mam 28 lat a moja dziewczyna 17, jesteśmy razem od roku i wszystko jest cudownie, mentalnie jesteśmy na tym samym poziomie, mamy wspólne hobby i cele.Łączy nas miłość i wspaniały seks , ona ma starszego doświadczonego a ja mam młodą śliczną z pięknym ciałem która uwielbia to robić i każdej nocy uczę ją czegoś nowego.Zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia, nie poleciała na moją kasę bo nie zarabiam dużo Zycze wam wszystkiego dobrego....

Gość bukapol
nie rozumiem takiej różnicy wieku kiedy 28-30 letni facet jest z 16-20 latką, chyba tylko o seks tu chodzi a i tak mnie to dziwi bo co w takiej młodej lasce jest ciekawego? Bo mentalnie to chyba jasne,że na razie nie bardzo pasujecie. Mam 28 lat i dwa lata młodszą żonę

Gość tr56i8769
Kiedyś miałem dziewczynę i narzeczoną, zresztą nie jedną, nie wychodziło mi z nimi a były w moim wieku lub nieco młodsze ode mnie.Od roku byłem sam i w pracy poznałem swoją obecną dziewczynę i tak jakoś wyszło.Czasem rozmawiamy o tym że różnica jest spora ale nie przeszkadza nam to, naszym rodzinom też nie a my w ogóle tej różnicy nie odczuwamy.

Gość między mną a mężem jest
19 lat rożnicy, po 9 latch małżenstwa zaczyna nam siadać w łozku:O

Dlatego napisalam ze wazne jest jakie oboje partnerzy maja pode3jscie do zycia i wielu zyciowych innych kwestii. Zadko bywa, ze mezczyzna przed 28-30 jest emocjonalnie ukszatlowany. Ci co sa uwazam za wartosciowych :-) Ja sie smieje, ze miedzy faceci sa plus minus (oczywiscie to tylko uogulnienie) o 5 do tylu niz kobiety. To jest glupiasty zart ale jest cos w tym. Nie mozna uogulniac :-)

Gość kolorowa lampasowa
między mną a mężem jest 19 lat rożnicy, po 9 latch małżenstwa zaczyna nam siadać w łozku Po ile macie lat,że pojawiły się kłopoty w sypialni ?

Gość tr56i8769
Biest29 oj tam nie rób ze mnie niedorozwiniętego bo to że jestem przed 30tką i związałem się z 17latką nie czyni mnie automatycznie niedorozwojem intelektualnym.Zauważyłem że ludzie walą tak stereotypami że szkoda gadać, co zazdrościcie że dorosły facet jest z młodą dziewczyną albo młoda dziewczyna ma dorosłego faceta ?

Hey hey spoko ty to zle odebrales. Moja dobra kolezanka w wieku 16 lat zwiazal sie z gosciem ktory wtedy mial 32. Po 8 latach sa nadal razem , maja coreczke i nie zamierzaja sie rozstac. ja cie nie chcialam urazic ---przepraszam....

Gość między mną a mężem jest
ja mam 33,mąz 52 pobralismy sie jak ja miałam 24 a on 43.

Gość bukapol
w końcu nie od dziś wiadomo,że szybciej dojrzewacie:) uważam jednak że jest różnica pomiedzy facetem który już najczęściej jest samodzielny, mieszka z dala od rodziców,prowadzi normalny tryb pracy w zasadzie od lat. Z czego wynika,iż posiada pewną wiedzę z życia wziętą jest bardziej obeznany i mówiąc kolokwialnie oklepany w życiu. A dziewczyną która najczęściej mieszka z rodzicami,uczy się na ich koszt,dostaje kieszonkowe,ma wyznaczone godziny powrotu itd, sugeruje,że prowadzi jeszcze młodzieńczy tryb życia i nie spotkała sie z wieloma jego aspektami w przeciwieństwie do tego wyżej:)

Gdybym cie za niedorozwinietego uwazala nie zyczylabym ci wszytkiego dobrego. Milosc jest nieograniczalna---czasem i wiekiem.

Gość kolorowa lampasowa
To na pewno da się te sprawy naprawić, bo na pewno nie są one związane z wiekiem. Mój jest starszy od twojego męża o kilka lat i nie ma żadnych tego typu problemów.

Gość tr56i8769
W takim razie przepraszam bo źle Cię zrozumiałem :) peace :)

Nie ma sprawy :-) Moze to i ja sie zle wyrazilam. A moge spytac jak sie poznaliscie i jak zaararowali na ciebie jej rodzice?

Gość 5e68u5e7i7i
Jasne że możesz :) Poznaliśmy się w pracy, mam stoisko firmowe w jej mieście a ona akurat przechodziła i rozdawała ulotki, wręczyła mi jedną, podziękowałem i zapytałem o godzinę i rozmowa potoczyła się dalej.W ogóle to ja myślałem że jest o wiele wiele starsza bo nie wygląda na 17 lat.Z początku mi to później troszkę przeszkadzało, mój wiek jej również ale na tyle dobrze nam się rozmawiało i spędzaliśmy czas że z czasem nawet już o tym nie myśleliśmy.Moi rodzice troszkę niechętnie do tego byli nastawienie, dostałem zjebkę od mamy ale jak ją poznali to zmienili od razu zdanie i dzisiaj rodzice sami ją chętnie goszczą w swoim domu.Jej rodzice od samego początku mnie akceptowali.