Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w 6-tym miesiącu

Waga w poszczególnych miesiącach ciąży

Polecane posty

Gość w 6-tym miesiącu

Dziewczyny, jak kształtowała się wasza waga w ciagu całej ciązy? Kiedy największy przyrost wagi? A te któe przytyły po 20-30kg to od początku tyły, czy w którymś momencie tak "walnęło"? U mnie na razie wygląda to tak: przed ciążą: 75kg 10 tc: 74kg 14tc: 74,8kg 18tc: 76,6kg 21tc: 77,8kg

Gość onboub
ja od początku co miesiąc 2-3 kg przybierałam. na koniec miałam 23 kg, ale dość szybko zrzuciłąm

Gość toootooo
ja przytylam 25 kg, tez co miesiec srednio 2-3kg pod koniec wiecej bo woda zaczela mi sie zatrzymywac. 3 miesiace po porodzie zrzucilam jakies 12 i waga stoi w miejscu;/ nie sugeruj sie tym jak kto przybiera na wadze. jedna ci napisze ze w ciagu 9 miesiecy przytyla 10kg i wazy mniej niz przed ciaza teraz (są takie kobiety-zazdroszcze) i sie bedziesz dolowac ze tyle wazysz, a inna napisze ze przytyla 33. to indywidualna kwestia. lekarz powie Ci czy dobrze przybierasz. Ale najwazniejsze to jesc zdrowo i sie nie obzerac. I zadnych diet - to czas na relaks i przyjemnosci:)

Gość Mój mały zjadł dzisiaj mało
7 tydz-69 11 tydz-67 15-65 a potem już w górę :) w 19 miałam jakoś 67 kg.

Gość Mój mały zjadł dzisiaj mało
A no i w dniu porodu miałam jakieś 80 kg.

Gość co miesiac 4 kg
przytylam 36 kg, tuz przed porodem wazylam 98 kg, 2 miesiące po porodzie stracilam 20 kg. ZAZNACZAM, że odzywiałam się dokładnie tak samo przed ciążą, w ciąży, jak i po porodzie (tu na początku unikalam produktow alergizujacych) Nie wiem dlaczego tyle przytylam w ciazy, przez hormony? poza tym strasznie puchlam. Najwazniejsze, że dziecko zdrowe i ponad 4 kg

Gość toootooo
mi lekarz powiedzial ze przytylam tak gwaltownie przez hormony bo przed ciaza mialam bardzo nieregularny cykl i to ma jakis wplyw.