Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek123456789

zona mnie wkurza

Polecane posty

Gość brak w Was konsekwencji
skąd wiecie, że nie doprawia mu rogów?

Gość z gilem
bo są krótko po ślubie ale w tej sytuacji to chyba kwestia czasu...

Gość hsjwbwjhwj
Ok to widać że jesteś burakiem i tyle. Zamiast srać się do kolegi to mógłbyś z nią przygotować kolację. To wasza rocznica. A ty nawet nic.nie kupiles. Zenada

Gość yuuyutu
w sumie to tez bym sie wkurzyła o brak kwiatka na rocznice slubu... chłopie ile ty masz lat, bo widze ze nie rozumiesz kobiet albo nie chcesz zrozumiec

Gość tomek123456789
fakt , ze po tym spotkaniu z kolega nie mam juz sily ani checi z nia seks robic. boli mnie siedziec nie moge a jeszcze ona mi glowe suszy

Gość teraz łap muchy :)
To już bez komentarza co napisałeś, masz 10 lat? Nie wiesz kiedy się kwiaty kupuje? Że się je w ogóle kupuje przy takich okazjach? I bez okazji również? Zjebałeś ją? Pulta się? Nie wiem gdzie ta żona miała oczy. Teraz jej kup dwa bukiety i przeproś za swoje buractwo, ja stąd idę.

Gość z gilem
na razie się pulta :) ale kiedyś przestanie sądzę

Gość tomek123456789
chyba wazniejsze jest to ze zyczenia byly nie? to ona jest bardziej przykra bo dostala od koleżanki kwiaty a rozpowiadala wszystkim ze to ode mnie.

Gość brak w Was konsekwencji
facet ma tam jakieś życie towarzyskie i też musi znaleźć na to czas, jego żona ma na to kilka dni a on tylko kilka godzin

Gość plastikowa___biedronka
To była wasza pierwsza rocznica tak? ale z Ciebie cham. Ona Cie zostawi predzej niz myslisz.

Gość hjm,
ja bym cie zostawiła :o bo nie tak powinno wygladac malzenstwo a opoznienie wytrysku mozna cwiczyc, ale tobie sie nie chce, tobie dobrze to jestes zadowolony. i nie mow ze nic na to nie poradzisz, po prostu jestes leniem. a nie pomyslales ze twojej zonie marzy się dłuższy seks? z penisem nie reka czy czyms tak innym

Gość ŚLICZNA RUDA
tomek mam nadzieję że to jakaś prowokacja takiego męża nie życzę żadnej kobiecie

Rozpowiada ze od Ciebie bo wstyd jej za takiego męza, ktory żałuje na kwiatka. Jesteś idiotą i tyle.

Gość tomek123456789
strasznie sie zaniedbuje wlosy jak straki zlepione. jezdze to widuje naprawde piekne kobiety

Gość tomek123456789
ale ona o wszystko sie rzuca o wszystko humorki jakby w ciazy byla

To bzyknij jakąś na trasie. może ona po minucie powie Ci jaki jesteś beznadziejny.

Gość tomek123456789
ale nie o tym mowie ogolnie moja zona jest tak marudna a sama mowi ze jest super zonĄ bo nie pije nie pali nie wychodzi nigdzie nie imprezuje... co z tego jak maruda

Gość hamerikanke
pasujecie do siebie :)

Gość ewcdew
jakby moj maz zapewniał mi minutowy seks też bym była marudna :o co to w ogole ma być? masz 16lat, ze spuszczasz się po minucie?

Gość tomek123456789
i wstyd pisac o tym ale oralny sex kiepsciutki w jej wykonaniu

Gość halina z mlocin
ty powinienes na rekach te twoja zonke nosic! nie dosc ,ze jestes seksualnym inwalida, masz gowniana prace to jeszcze nie potrafisz sie zachowac! powinienes sie cieszyc ,ze ktokolwiek w ogole chcial sie z toba zwiazac. co za nieudacznik, ja bym cie wypchnela z lozka i zatrzanela drzwi przed nosem gdybys mi zafundowal sekundowy seks. ludzie! co za nieudacznik. jakie szczescie ,ze ja w swoim zyciu trafialam zawsze na mezczyzn , a nie takie cos. zal.

Gość ewcdew
a twoj seks nie jest kiepski? po minucie to ona sie pewnie nawet dobrze nie rozkreci sam jestes beznadziejny, to ci kiepsko loda robi. po co ona ma sie starac, skoro ty sie nie starasz? :D

Gość hamerikanke
poszedl bys w piłkę pograc z kolegami a nie smucisz przy necie, podjarałes sie chociaż? nastolatki które siedzą caly czas przy kompie są krzywe i noszą okulary, więc idz na spacer

Gość tomek123456789
i swiatla w lodowce nie gasi a ja na kazdy grosz ciezko pracuje

Gość halina z mlocin
ponadto jest bardzo , bardzo smutne ,ze w rocznice waszego slubu , a tym bardziej pierwsza nie wpadles na to , zeby zone czymas milym zaskoczyc. a ty nic : ani kwiatka, ani pomocy ,nic kompletnie nic.przyszedles sobie od kolegi na gotowe i pierdolisz , i pytasz sie bezczelnie czy w czyms pomoc jak wiesz ,ze juz wszystko zrobione. druga smutna sprawa jest to , ze wolisz towarzystwo kolegi, rodzicow czy tez kogokolwiek innego niz twojej zony.w malzenstwie nie o to chodzi ,zeby sie zmuszac do czegos. chodzi o to ,zeby sie chcialo chciec. mam nadzieje ,ze twoja zona pojdzie po rozum do glowy i zostawi cie.

Gość kasaa
wiesz co widać że nietęsknisz za nią zbytnio,ona powinnna w niedziele iść do koleżanki i wrócić o 22

Ejj, wakacje są. poszedlbys do parku, na boisko lub cos.

Gość nic sie nie boj
jeszcze tylko chwila i jak będziesz do domu wracal, to sie skoncza fochy i pretensje. Na sama mysl o Tobie bedzie myslec - boze, po jaka cholere znow przyjezdza. bedziesz mogl z kolega cale weekendy spedzac

Gość tomek123456789
w sumie to dobrze bo mi bardzo dobrze z nim jest , odpowiadamy sobie seksualnie

Gość kasaa
rób tak dalej aż wkońcu uzna że masz ją w dupie i nie kochasz i znajdzie sobie kogoś