Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evian evian

Olimpiada w Londynie

Polecane posty

Gość evian evian

Macie bilety? Olimpiada odbywa się w dzielnicach gęsto zaludnionych przez polaków więc muszą być tu jacyś wolontariusze lub ludzie którzy w jakiś sposób biorą udział w Olimpiadzie? Jakie wrażenia, piszcie :)

Gość abbeywood
bylam na probie generalnej otwarcia, wrazenia zajebiste!!!

Gość marika...
bylam na otwarciu wczoraj - niesamowicie! i dzis na kolarstwie. bede ogladac co sie tylko da, wolne z pracy wziete. mam bilety tez na stadion na 2 dni i na siatke z Polakami;)

Widziałam fajerwerki ze stadionu z bardzo bliska :p naprawdę super. Pozatym byłam na kolarstwie w Richmond park, no i widziałam polskich olimpijczyków przechadzajacych sie po centrum handlowym :) to tyle. Fajnie jest widzieć to wszystko z bliska.

Gość jakubiak
Ja niestety nie miałem szansy wyrwać się do londka ;( pozostaje oglądanie tv. Dobrze przynajmniej że enka daje tyle transmisji.

Gość AngelikaM
Bylam przez 9 dni w technology team na szermierce w excel venue. Na stale mieszkam w Oxfordzie. Moja aplikacje na volontariusza wyslalam ponad rok temu i mialam wiele treningow i spotkan przed olimpiada. Wrocila wczoraj i probuje pozbierac wrazenia... zaczynajac od druzyn z calego swiata mijajacych cie na kazdym kroku, przez oficialnych prezentantow, kibicow... ogladalam boks i szermierke na zywo kazdego dnia, mialam wspanialych ludzi w moim teamie, zwiedzilam londym w trakcie olimpiady - super zorganizowany transport i strefy kibica. Widzialam rozdanie zlotych medali... ahh ile wspanilych wrazen ! Moge wyslac zdjecia jak ktos chce nieoficialne zobaczyc, mam tez pare pamiatek na sprzedaz... pozdrawiam

Gość smierdzacy klocek
Ja bylam na meczach siatkowki kobiet: chiny turcja i serbia korea ( drugi mecz nuda), i kibicowalam kolarkom jak przejezdzaly przez south kensington. Oraz na plywalni w piatek ( bilety wypuszczone noc wczesniej). Nie podnieca mnie a olimpiada i lepiej niech juz sie skonczy, ale musze pryznac ze wolontariusze, i ochrona i policjanci sa bardzo mili, pomocni i usmiechnieci i zartobliwi, bardzo dobra organizacja. Na stratford w wiosce olimpijskiej wszystko jest 'sponsorowane', tam gdzie sprzedaja fish and chips nie mzna kupic samych chips, bo Mcdonalds wygral przetarg i zakazal malej budzie z fish and chips sprzedawac same chipsy. Nie ma pepsi bo coca cola zaplacila. Mozna placic tylko visa lub cash, bo visa zabronila innym kartom i tak dalej.

Gość papuga_gadula
zazdroszczę :) ja kibicuję naszym tylko przed telewizorem, na koszulki.com dorwałam tshirt kibica i mam namiastkę "żywej" olimpiady we własnym salonie, ech :)