Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem pływać

Kto was nauczyl pływać? I ile mieliście wtedy lat?

Polecane posty

Gość nie umiem pływać

jestem bardzo ciekawa. Ja mam 28lat i nie umiem pływać. Czuję, ze jeśli nigdy nie nauczę się pływać coś mnie ominie w życiu.

Gość Kaśka 23latka
Ja też nie potrafie, uczyłam się ale ostatecznie się nie udało.

Nauczyłam się jak miałam 7 lat bo na basen chodziłam, ale oczywiście już jako knypek co ledwo chodzić i mówić potrafił, twierdziłam, że pływać umiem :)

Gość sama sie nauczylam
na kolonii, chyba w 6 klasie. zaczelam ruszac nogami i rekami( oczywiscie musialam czuc dno w basenie)az w koncu wyruszylam na szerokie wody

Gość nie umiem pływać
czy ktoś z was nauczył się pływać jako dorosły?

A co, martwisz się, że Ty nie umiesz? Słyszałem historię kobiety, która uczyła się pływać z dorosłą już wnuczką. Nigdy nie jest z późno, żeby coś trenować

Gość nie umiem pływać
masz rację, ale nie wiem jak to zorganizować. Boję się, ze wydam kupę pieniędzy na naukę pływania, a i tak nie bede umiała pływać. Liczyłam, ze nauczy mnie mój chłopak, ale kiedy już w końcu poszliśmy na basen, on mi cos pokazywał, jak to próbowałm robic, ale nic z tego nie wychodziło. On powiedział, ze nie jest instruktorem i nie umie mnie nauczyc.

Gość nie umiem pływać
wiecie co ja się nie boję wody. Jak byłam na basenie miałam ochotę sie rzucić jak jakiś pływak. Ale wiem, ze jak się rzucę to utonę. Kiedyś mi się śniło, ze płynęłam i było to niesamowite uczucie :)

Gość dobra to ja cos powiem
Ja to miałam debilna sytuacje odnośnie pływania. Byłam na wakacjach we wloszech, pływać nie potrafie no ale kazdy do wody to ja też ;) wypływałam materacu :o- głupie, wiem, i za któryms razem, ja daleko od brzegu, dna tam nie było hohoho, a mi tyłek sie zapada do wody, wstyd mi było wołac o pomoc (o ja głupia) to zaczełam udawać ze mdleje :classic_cool: ile musiałam się nawzdychac zeby ktos to dostrzegł ;) :) w końcu jakas miła starsza pani :o dotransportowała mnie d brzegu ;) warto umieć pływac.

Gość ghrrrhhrr
nie umiem pływać i już się nie nauczę :O Jak za dzieciaka się nie nauczyło to w dorosłym życiu jest to bardzo ciężkie. Dzieci nie mają takiego lęku jak dorośli. Mój facet chce mnie ciągle nauczyć pływać jednak nie ma szans aby to się udało. Ufam tylko mojej desce, z którą się nie rozstaję jak jestem nad wodą :P

Gość mi mala niezalogowanaa
tata- swietny plywak i byly ratownik morski mnie nauczyl;) mialam wtedy... 4-5 lat moze a potem juz chodzilam na basen i na treningi zawsze kochalam wode, stad tez pozniejsza milosc do zeglarstwa, kajakarstwa, a teraz windsurfingu... plywanie i woda sa super, naturalne srodowisko czlowieka w koncu;) polecam sie nauczyc,nigdy nie jest za pozno!

Gość Patryk.82
nie ma nic prostszego niż nauczyc sie pływać :D zapraszam na korepetycje, darmowe, juz niejedną osobe nauczyłem:D

Gość wolna i zadowolona z życia
mnie może nauczyc pływać Szymon z kuchni KFD.pl ? chetny ?

Gość Mała czarna kawka 22
5-6 lat. Moj tata mnie nauczył. Bo mama nie umie do tej pory :D ma 46lat :)

Gość Magda 28lat też nie umiem
Ja mam 28 lat i nie umiem pływać, głównie przez to że boję się wody i ze się utopię. W podstawówce chodzilyśmy na basen a ja się nie nauczyłam bo się bałam.... żałuję że nie umiem pływać bo wiem że omija mnie fajna zabawa i miły relaks dla ciała. W zeszłym roku byłam z narzeczonym w Chorwacji, czyste morze, a ja tylko przy brzegu na materacu, bo pływac nie umiem. Niekiedy mam wielką ochotę wskoczyć do basenu.....

Gość paniusia 66666
Ja się nauczyłam pływać dopiero, gdy miałam ok. 40 lat. Wcześniej bałam się wody. Nauczyły mnie dzieci, z którymi byłam jako wychowawczyni na obozie nad morzem. A potem na basenie z instruktorem poćwiczyłam technikę. Pozbyłam się lęku przed wodą i przekonałam, że utrzymanie się na niej to nic trudnego. Teraz chodzę co najmniej raz w tygodniu na basen i bardzo to lubię.