Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieMogeWToUwierzycCc...

!POMOCY!"Wyszlo" zeChlopak siedzial na czacie... kiedy ja bylam w pracy.. i ....

Polecane posty

moze ktos mi poradzi, wczoraj bylam w pracy a po pracy nie siedzialam na komp. dzis przyszlam z uczelni i odpalilam komputer, a tam otwrate okna od czatow - nie priv a czat roomy rozne, pelno !! z takim nickiem ba nawet z dwoma (jeden o tresci sexualnej) drugi typu (mily bla bla) ze az mi szczeka opadla!! no kuu..., jestem z nim juz dlugo-lekko pond 7 lat, mamy po ponad dwadziescia pare lat- on blizej niz dalej do 30, ja 26l. - az sie cala trzese...., taki cios no nie moge w to uwierzyc, po prostu... niby tak kocha wszytsko okej z kazdej strony a tu takie cos.... teraz jest w pracy, ale bedzie mial ostra jazde jak wroci, wszystko zostawilam otwarte z wlaczonymi nickami - i bede oczekiwac wyjasnien... ehh ;( wszystko niechcacy wyszlo na jaw.... nie moge sie uspokoic...

Gość fsssssssssss
dobrze, że wyszło - czas zmienić faceta - on już sobie szuka następnej

nie wiem jak to teraz rozegrac po ludzku chyba go rozszarpie...

Gość cvfgdfgdgd
proteza - dobre! :D

Gość mialam podobnie....
zalosne prowo :) i taki glupi ze nawet by historii nie usunal, zeby jego dziwa sie nie dowiedziala... juz ci wierzymy szmato

papiery bylam zalatwiac itd. czy to wazne? wazne ze mnie nie bylo w domu a on sobie poczyna tak jak mam na monitorze wyswietlone....

Gość analiza liza
tak sie rozpędziła że nie zauważya :D zaraz wymyśli że cos tam robi na uczelni

poszlam na uczelnię porozmawiać z paniami sprzątaczkami bo tylko one teraz tam są

mialam podobnie - wez spier**alaj sie nie udzielaj jak sie nie podoba :classic_cool: , zadne provo.. nie wiem czemu zostawione bylo otwarte, moze myslal ze wyszedl z czatu spowrotem na strone bo to byl czat wp. cholera wie.. wazne ze widze to co widze ...

mialam podobnie - no i chooj ci w du pe stara pomarszczona gnido

no tak typowa cafe z marnymi podszywkami i pesudo radami na prawdziwy problem bo przeciez nie mam co robic tylko provo wymyslac :o

i co to zle ze mu sie noga powinela czyli ....?? no comment...

Gość miętowe szpilki
dziwny ten Twój facet, bawi się w jakieś cyberseksy :O i dlaczego tych czatów nie pozamykał? Takie rzeczy się zamyka i czyści historię. Takich rzeczy się nie zapomina. Chyba że gdzieś się spieszył i mu się ewidentnie zapomniało. Ciekawe jak to długo trwa. Przykro mi Autorko, ale nie rozumiem jego postępowania. Może chce sobie tylko poflirtować wirtualnie, sama nie wiem, przecież nie szukałby kochanki na czatach (?) Przykro mi, nie jestem w stanie Ci pomóc :( Wiem, że niektórzy faceci lubią sobie popisać seksistowskie teksty z obcymi kobietami (ja też lubiłam sobie popisać ot tak, Twój facet może też tylko sobie lubi popisywac, lecz już z tego wyrosłam Zresztą nie robi się tego, gdy jest się w związku. Choć niektóre pary dają sobie na to przyzwolenie) to ich podnieca, ale czy aby się na tym kończy? Może czas coś zmienić w Waszym życiu erotycznym? Jakieś urozmaicenie? Może ma Twój facet jakieś fantazje, które wstydzi się Ci je wyjawić? Może szuka kontaktu z inną kobietą na numerek? Nic nie wiadomo. To tylko i wyłącznie Twój facet wie. Porozmawiaj z nim na spokojnie, albo poobserwuj go co on takiego planuje etc.

bardzo Ci współczuje, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, pewnie awanturę ale z doświadczenia wiem, że najlepiej się uspokoić przed rozmową. Musisz to wszystko przetrawić na chłodno i zastanowić się co mu powiesz