Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxx27

czy związalibyście się z laską która...

Polecane posty

Gość alexxx27

- studiuje prawo, zna trzy obce języki, pomaga w jakiejś kancelarii, ambitna bardzo i pewna siebie , ładna, obyta, ale twierdzi ze dzieci to problem, gdy sie jej spytałem co bys zrobila gdybys wpadła a ta - od czego jest aborcja, nie zalezy jej na rodzinie, nie chce bogatego faceta bo chce być samowystarczalna, w wakacje w ogóle nie ma czasu dla swojego faceta, prkatyki, kursy jezykowe, nigdy nawet gdyby potrzebowała pomocy nie poprosi o pomoc nikogo bo uważa że sama poradzi sobie w życiu, ma 23 lata

No i bardzo dobrze. Konkretna kobieta. Niezależność na pierwszym miejscu.

Gość efrewfregtre
bedą same problemy.... zadufana w sobie paniusia...

Gość katarina1155
Odpuśc sobie taka panne. Oprzytomnieje jak będzie stara.

Gość moniczka :P
niezależna od faceta i tu Cie boli :P

Gość raczej nie bo po co
mi dziewczyna , która nie ma czasu dla mnie

Gość kasaa
bardzo dobrze że jest niezalezna,zaradna,ale złe ma podejscie moim zdaniem z tą aborcją,nie popieram tego mimo że sama nie chce dzieci to w razie wpadki nie usunełabym,chyba że w bardzo wczesnej ciaży jak jeszcze nie byłoby rozwinięte

Gość alexxx27
nie boli, ale bycie z nią to ona plus jej telefon, ona cos musi załatwic, coś robic, robi jakies tlumczenia tu nie ma czasu, tu kancelaria , nawet jak adwokat dal jej tydz wolnego w wakacje to TA ODMÓWIŁA bo stwierdziłas ze to zbyt cenny czas aby mogla sie czegos nauczyc

na raz na dwa... tak zeby dluzej to chyba nie... teraz prawo maja zderegulowac to i kasy tez nie mozesz byc pewien... ;)

Gość gonnnia20
wiadomo ze taka laska sobie zawsze poradzi

Gość gonnnia20
taka kobieta mysli tylko jak zarobić kase, trudno byłoby ją umieścic w domu aby sie nim zajela, bo mimo ze madra, inteligentna z pewnoscia takich czynnosci jak wychowanie dzieci, sprzatanie , gotowanie dla meza by nie chciala bo bedzie zdania ze jest co ambitniejszych czynnosci urodzona, a jesli uda ci sie ja usadzic w domu to wypoiminanie do konca zycia ze jej zycie zmarnowales

Gość nie zwiazesz sie z nia
bo ona nie pragnie zwiazku :) ona wie dokladnie czego chce i jak widac jest szczesliwa ;) moze kiedys jej sie zmieni, moze nie , ale wtedy bedzie wtedy, to dopieiro przyszlosc pokaze. to, ze nie chce miec dzieci, ze jest i chce byc samowystarczalna nie robi z niej zlego czlwoeika, nie musi byc jak wiekszosc niezdecydowanych kobiet, ktore uwazaja sie za twarde feministki poki nie wyjda za maz ;)

Gość dqjkwadk
ciekawe czy bedzie sama w stanie sie utrzymac , poradzic sobie w zyciu

Gość jaśkowa Pani
ona się zmieni , ale to musi jeszcze minąć. Wiem po sobie bo do 28 roku życia taka byłam , teraz jestem szczęśliwą męzatką i czekam na dzieciaczki :) Szukaj swego skarbu

Gość o jejku ja umiem
4 jezyki plynnie i ucze sie teraz jeszcze 2.

Gość o jejku ja umiem
no ale jasne ze dla przecietnego Polaka znac drugi jezyk a co dopiero trzeci to szczyt ambicji :-O nie przesadzajcie troche. zadufana w sobie panienka i ma tylko wymowki bo ewidentnie ciebie nie chce.

Gość eheheh dziewczynoo
ja bym bral taką