Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrekrnekerjrk

Moja matka jest strasznie zaniedbana

Polecane posty

Gość Kikzeeeeennnnnnnnnnnnn...
zaproponuj *

Gość o jejku ja umiem
jasne wszystkie sie nie myjemy i mamy zarosniete cipska ty tepa pusta istoto :-O

Gość te córunia
no proszę ....następna chora młodzieżówka....bo co to za określenie...FUTRO POD PACHAMI? Dzieciaku chory...ty wiesz jak wyglada futro ?...he he...może z podszerstkiem ? Jak futro lisa?....I to ci się wydaje że coś takiego mają ludzie?....no chooore ...barrrdzo Powiedzieć o kimś że ma futro pod pachami...to chamska obelga Ludzie nie maja tam futra ..tylko normalne naturalne i niezbyt obfite owłosienie Taki jest człowiek....to NATURA Moda nakazuje golić, względy zdrowotne nakazują nie golić....moda jest tylko moda tymczasową, nieraz moda\ jest szpetna i ohydna , nieraz moda doprowadza do karykatury i oszpeca Każdy widział oszpeconą modnisię....głupie dziewczę bez gustu...ale ślepo goniące za modą

Gość nrekrnekerjrk
Ja nie użyłam słowa "futro", ale ok :) Nie sądziłam, że poruszenie problemu na anonimowym forum, w tak delikatny sposób, wzbudzi tyle negatywnych emocji. Dobranoc :)

Gość 98290293
widzę że brudasy na tym forum są bardzo wulgarne ....... a potem nie dziw ze biora Polaków za rumunow co sie nie myją.

Gość o jejku ja umiem
alez bardzo chetnie glupia krowo ty :-O wstyd byc Polakiem.

Gość o jejku ja umiem
garkotlukiem tak chcialabys szmato ty. na zachodzie jestem od ponad 30 lat krowo glupia. garow nie mylam i nie musze tepoto.

Gość Eghm
Dziewczyno! Moja mama umarła 2,5 miesiąca temu nagle! Nie potrafię sobie z tym poradzić! Ciesz sie ze masz mamę! Przejmujesz sie bzdurami!!! Zacznij z nią prżebywac i zaakceptuj ja taka jaka jest PÓKI JA MASZ!! Sorry za ta opinie, ale naprawde nie te wszystkie bzdury o których piszesz są ważne..... Przemysl sobie to... Dla Twojej mamy to zrób!!! Bo inaczej kiedyś będziesz sobie w brodę za to pluc....

Gość germanistka86
ja uważam, że to nie Twoja sprawa. Myślę, że to naprawdę nietaktowne zwracać komuś uwagę na jakieś rzeczy związane z wyglądem. Skoro jej się nie chce to nie, to jej wygląd.

Gość *minerva*
to starość

Gość toś taka mądra jak twoje córki
głupota zrodziła głupotę,

Gość germanistka86
durne babiszony, a co Cię to obchodzi. Razi Cię czyjś wygląd? Mnie to akurat nie interesuje i nawet, jakby moja mama wyglądała bardzo źle to w życiu bym jej tego nie powiedziała.

Gość germanistka86
a odnośnie golenia to już w ogóle nienormalne, żeby mamie na takie coś zwrócić uwagę:-/

Gość germanistka86
A nie rozumiem po co? Jeśli się czuje dobrze z taką fryzurą, jaką ma to super. Ja ją w pełni akceptuję. Dla mnie troska o mamę wygląda zdecydowanie inaczej.

Gość germanistka86
durne babiszony, a Ty nie rób z tego jakiegoś problemu.

Gość germanistka86
ja bym nie powiedziała, bo żeby mieć czyste włosy to należy je umyć, więc ta kobieta o tym wie. Po co jej mówić? A jak chce chodzić w tłustych to niech chodzi. Widzisz problemy, gdzie ich nie ma.

Gość germanistka86
wzajemnie i dobranoc:)

Gość kwiatuszzeek12
a mama mieszka sama czy z ojcem?? mi tez sie czasem nie chce umyc wlosow, czy zrobic paznokci a potem stekam ze mam brudne ze wstyd,

Gość gość
A ja uwazam, ze n.... ma racje. Mam identycznie ze swoją mamą. I to Wy dziewczyny nie rozumiecie o co chodzi. Zapewne ani Kolezanka ani ja nie jestesmy puste lale. Potraficie odroznic 'zadbac o siebie" a malowac sie jak lafirynda? Nikt tu nie mowi o byciu pustym. Chcialabym tez by moja mama zadbala o siebie, bo umycie wlosow czy wieksza higiena, to zadne pustactwo a troche klasy. Nie maja tu obowiazki nic do tego ani zmeczenie praca (moja nawet nie pracuje i takze nic nie robi po - mieszkam z nia). To nie jest dobrze, ze mamy dac jej spokoj. To raczej dobre ze chcemy im pomoc, by mialy klase. Nie mowimy tu o sprzataniu, prasowaniu. I cos wiecej Wam powiem. Osobiscie jestem osobą zapracowana jak malo kto. Potrafie codziennie siedzec w pracy po 10-11 h i doslownie w niej biegam. Jestem po niej padnieta, a mimo to sprzatam, pracuje, gotuje normalne obiady, a to nie oznacza, zeto wszystko i mam prawo chodzic jak "menel". Nie ubieram sie na rozowo i nie jestem lalunią. Aletroche honoru. Depilacja, umyte wlosy - to tylko narazie higiena. A to ze rano jeszcze podkresle lekko rzesy czy umaluje paznokiec? To tylko dokladnie 15 min. To tak sporo? Kwestia organizacji czasu i troche zadbania. Nie macie tu racji i nie rozumiecie tematu. Nikt mamom nie ubliza i nie sugeruje, ze nie robią nic innego.

Gość gośćhgv
Moja myje włosy raz Góra dwa na tydzień i wiecznie ma odrosty a na mnie krzywo patrzy jak co dwa dni myje " zas myjesz włosy?" " tak bo jutro w pracy będę miała już tłuste i mi to przeszkadza". Nie kupuje sobie ubrań. Potrafi chodzić w butach i spodniach do czasu jak jej się nie rozpadna ze starosci. dzinsy ma tak sprane ze są białe i poprzecierane no ale przecież jeszcze się nie rozpruły na szwach więc można w nich chodzić