Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruttina

Po co on to robi?

Polecane posty

Gość fruttina

Spodobał mi się w pracy chłopak, długo nic nie mówił o dziewczynie, więc zanim się dowiedziałam że jest zajęty zdążyłam się zakochać. Zresztą, dalej bardzo mało o niej mówi. Wyszło tak, że zaprzyjaźniliśmy się, trochę już się znamy. Ja, mimo że zakochana, to naprawdę nic nie robię w jego stronę, męczę się po cichutku ;) ale od jakiegoś czasu, on często mówi jakieś aluzje do sexu, jakieś propozycje niby żartem, ale wiem że jednak nie do końca. Z tą dziewczyną jest już naprawdę długo, to poważny związek i myślę, że jest w niej zakochany i szczęśliwy. Więc po co to robi? Były pewne rzeczy, że na pewno są nielojalne w stosunku do tej dziewczyny... Już nie mówiąc o tym, że takie akcje, mimo wszystko, dają mi nadzieję na coś więcej (tak tak, wiem że jestem głupia ;( )

po co to robi?;-) naprawde nie wiesz? pewnie liczy na seks z Toba przeciez to nie oznacza przerwania zwiazku z tamta, jego zdaniem zapewne;-)

Gość fruttina
tamta dziewczyna jest ładniejsza ode mnie. Pracujemy razem, więc jakiś romans mógłby trochę wszystko skomplikować. No i kiedyś mi powiedział, przed tymi zagrywkami, że on nie poradziłby sobie sam ze sobą gdyby zdradził. Te jego zaczepki to wszystko w konwencji żartu niby, ja też zawsze tak to kończę. Ale takich właśnie zaczepek coraz więcej jest hmm...

juz ci napisalam po co on to, moim zdaniem , robi;-)

Gość online onlineeeee
nielojalnosc to równiez zdrada... co jest w 21 wieku ze ludzie tego nie wiedzą? jesli 2strona nie chodzi sama nigdzie, nie spi z kims pod kocem nawet, to jak partner to robi to jak zdrada...i jest to nielojalnosc..ale to juz pisalismy, nie trzeba sie niepotrzebnie;) powtarzac.. co do ciebie: no głupia jestes nie zdałas, komus miejsce zajmujesz. A ktos by sie przyłozył do nauki i zdał miał zawód. Juz 2 kierunek zajmujesz, nie uszysz sie, bawisz sie w intrygi, imprezujesz palisz, zamiast sie uszyc. a moze nie masz daru nauki wiec idz do pracy i nie zajmuj komus niepotrzebnie miejsca. Ponadto wiecej dotacji bedzie socjalu, bo na mniej osob podzielą, a ty bierzesz wieksza czesc a sie wcale nie uczysz..polakom zajmujesz miejsce nauki. dzis w sklepie jedna matka szlochała..ze córce mało dopłaca..przez takich jak ty..jedna sie nie dostała itp. Przemysl to. Acha masz za mało lat i za głupia jestes, aby kogos wyzywac od starych..ze stara cos tam. Za gówniata jestes aby tak na mnie mowic. I za głupia. Skoncz szkole obron mgr to pogadamy. Dobrze ze on sie wydarł na ciebie słyszałam buziak dla niego:classic_cool: mógł ci w pysk strzelic. Przydałoby sie. Widzisz zamiast nauki w takie rzeczy sie bawiłas. po co robił? Pogubił sie(nie dziwie sie otaczaja go zli ludzie ciagle krytykujacy ją, nazywaja zero, gównem starą itp) chciał wzbudzic zazdrosc, bo sie nie sumiechałą do niego..i koło sie zamykało..( a prawda taka, ze jak nagle jechał sam i sie usmiechał to ona nie zdazyła z wrazenia zareagowac..ale miło jej było maj to był poczatek a potem innym razem to juz mignał a jej usmiech na ustach został i coz tego jak on tego nie widział..)potem miał wyrzuty sumienia...płakał niby był tam z wami, ala zle sie czuł..Był rozchwiany emocjonalnie....Niepotrzebnie zabijał w sobie dobro. A droga do serca kazdej kobiety, a zwłąszcza Niej;) to dobro. Nigdy zło. Juz to zrozumiał. Mądry facet.

Gość online onlineeeee
brak pracy, palenie, fifka, alkohol..i brak ciepła ze strony Jej..i to go dobiło;) No ale jak miała ciepło reagowac jak on zawsze z tłumem;) I koło sie zamykało..on z tłumem ona sie nie usmiechała.. poiwnno byc on sam usmiech i ona by zrobila to samo. a dawno temu było tak jak w bajce..ale tej złej:( on sam sie usmiechał to czasem tak niespodziewanie to robił koło jej domku poczatek maj czewiec..ze nie zdazyła zareagwac..a jak juz to zrobiła..to miała usmiech..ale on tego nie widział..bo buzia jej była z boku..jakos tak pechowo..potem on zły..i brał ciebie jako przedmiot aby cos zdziałac. No ale nie tedy droga..;) a potem sie zle czuł, czuł ze potrzebna mu pomoc, miał wyrzuty sumienia czuł sie zle psychicznie... droga to słowo, usmiech;)

Gość online onlineeeee
jestem dobrym psychologiem rozumiem poczynania ludzi. A ci wkoło to zazdrosni bo dostała wypałte za prace dla niego. A ktos mowi ze jej pomoglismy:O jakbyscie jej pomogli to ona by nic nie robiła nic ani 1 pomysłu a dostała kase za nic. A ona sie głowiła co bedzie pasowac a co nie, czy syrenki, a to model statku..to nie było ot tak hop siup..I tacy zazdrosni ludzie zle mu doradzali a on był zły, ze sie nie usmiechała i tak było jak wyzej, a ty to za love wziełas. Pamietaj gówniaro..liczy sie szacunke dostarszych ludzi i madrzejszych. Stara to twoja matka lub siostry. jak kogos nie znasz oosbiscie i jestescies głupsza( a jednak tak bo szkoła ci nie idzie zajmujesz innym miejsce) to sie nie wyrazaj o kims z pogardą stara! tumanie

Gość online onlineeeee
ale konto sprawdze z nim..aby wiedział komu w pysk dac jak nie bedzie ani 1 zł. nie spr online nic. Ale słyszałam, ze wpłacił to co skradziono:O wierze na słowo...

Gość online onlineeeee
trojan...nieładnie.. w co sie stare baby bawią...komputer to jak pamietnik. RZECZ INTYMNA.. ksiazki mam na cd. na 3 nisnikach. A pisze tak cos zaczne poprawiam kopiuje itp. I całosc na płytce ksiazka dla dzieci o 19wiecznym Londynie skonczone o Nefretete tez ku koncowi pisałam na karteczkach ale ta ksiazka o tym co wyzej o tych relajach to chyba film nakręcą. zaczyna sie banalnie to moj styl pisania. A im dalej tym zawilej i z puenta i pokazują róznych boahterów ludzi ich poczynania knucia intrygi ich zachowania tzw bechawioryzm itp byłam po fakultecie pol-historycznym miałam 5, 6 to jak mini filologia polska. Wiem jaka ma byc konsyrukcja ksiazki, fabuła dialogi itp po co jest symbolika itp. Moze pisac i oceniac ksiązki. Literature bo nigdy nie myliłam sie co miał poeta na mysli autor. zawsze miałam strzał w 10. Stad tak wysokie oceny.

Gość Jisneuhhenudnuus
Brednie brednie brednie miejsce komus zajmuje?? Pfff.... W zagranicznej uczelni? Niech zajmuje. Dostala sie, wiec niech zajmuje :) a ty? Bedziesz tu nadal brednie pisac, niedowartosciowana/y pasztecie z niby ukladami ;)

Gość Jisneuhhenudnuus
Jakbys taka wazna byla to bys nie opowiadala swojego zycia na publicznym forum starucho!! Czemu mam miec szacunek do ciebie? Szacunek lub jego brak itp. dziala w obie strony ;) a poza tym, najlepiej miec kogos godnego zaufania. Hahah ja mam ty nie i dlatego tu wypisujesz! :)