Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheIsWeHeIsShe

Prosze o pomoc ws dziewczyny!!

Polecane posty

Gość SheIsWeHeIsShe

Sprawa wyglada nastepujaco: Poznalem iles tam czasu dziewczyne i zagadalem do niej pare dni temu i spytalem sie czy nie chcialaby pojsc na piwko:) Ona spytala sie czy nie wyjechalem bo mialem do Wloch wyjezdzac, odpisalem ze wyjezdzam za pare tygodni na wakacje i ze nie moglem przegabic koncertu RHCP:) Odpisala pytajac sie abym przeslal jej filmik z koncertu jednak temat spotkania ucichl. Nie wiem co napisac teraz? chcialbym sie spotkac z nia na te piwo jednak nie chce sie narzucac. Wydaje mi sie ze mnie nawet lubi, czasami cos na FB dopisze itd. Pytanie brzmi: co teraz napisac? chcialbym sie spotkac, jednak czy pisac to znowu?

Gość dupa szakala
napisz, mam filmik z koncertu, kiedy masz ochotę go zobaczyć?moze w czwartek ;) powodzenia!!!

Gość SheIsWeHeIsShe
Ona mowila zebym jej przeslal ten filmik:) No kurde nie mam pomslu co napisac aby ja wyciagnac gdzies! prosze jeszcze o pomoc!

Gość SheIsWeHeIsShe
anyone?

Gość zazdrosnica do potegi
Skoro myslisz ze cię lubi, to dlaczego poprostu do niej nie napiszesz jak z tym piwkiem? a może ona właśnie na to czeka teraz Zebys się do niej odezwal?