Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berenika kluczykowa

Czy ktoś z Was mieszka na prawdziwej wsi ? Jeśli tak to zazdroszczę Wam

Polecane posty

Gość berenika kluczykowa

Czy mieszkacie na takiej wsi, gdzie są jeszcze w większości polne badź żwirowe drogi, gdzie są krowy, konie, traktory i zboża? Jeśli tak to zazdroszczę Wam z całego serca, ale tak pozytywnie. Może i daleko macie do jakiegoś większego miasta, może zimą jest to bardziej uciążliwe, ale wiosna, lat, a nawet jesień są tak piękne na wsi! Jak ja chciałabym tam mieszkać...

Gość wiochaxox-
a wiesz jak trzeba zapierdalać w polu? zaraz by ci sie odechciało uwierz mi!!!!!

Gość magGdaLena.
Dokladnie. Piekny, wiejski krajobraz to idylla, ale tylko na zdjeciu. Praca, praca i jeszcze raz praca. I to przez caly, okragly rok.

Gość policjanttt....
niedługo przeprowadzam sie z miasta na wies i wcale nie jestem taki szczesliwy

Gość anna wanna 4
wieś dobra na tydzień góra dwa potem ciągnie do miasta, na wsi nie ma hipermarketu pod nosem, nie ma kina, centrum handlowego, apteki, fryzjera. życie na wsi to udręka/

Gość ja tak mam - 21 latka
pola, łąki, lasy, rzeki (Odra i jej dopływ) krowy , konie i reszta, ale do miast mamy 15 i 18 km najbliższych więc nie bawimy się w rolników tylko pracujemy w miescie w firmach. nie chwale się czy coś tylko tak sobie gadam, bo jednak w dzisiejszych czasach i przy naszych zarobkach i naszej gospodarce dziękuję Bogu że mamy swoje warzywa, swoje owoce i swoją ziemię, bo za kilka lat to ja już nie wiem co będzie z naszym krajem...

jakoś ja tego nie odbieram jak udręki, chcemy do knajpki to jedziemy .. 15 km to nie dużo, no a dzięki temu że do najblizszego kina 40km to zwyczajnie jestesmy tam rzadziej i mozemy zaoszczedzic i takie wypady odbieramy jako przyjemnosc a nie coś codziennego.

Gość policjanttt....
moja sytuacja jest taka że tam na wsi mam swój dom rodzinny z drugiej strony ojciec to alkoholik:(

tak ale jak mieszkasz w miescie i nagle cie najdzie ochota zeby sobie o tak pojsc na sklepy czy polazic po miescie to wychodzisz a na wsi co?? jeden spozywczak na krzyz

Gość panna anna 24
anna wanna- w hipermarkecie pasza zamiast jedzenia, w kinie amerykanski chłam, w centrum galerianki scisk i tlok, w aptece trutki dla ludzi powszechnie zwane lekami :P

Gość policjanttt....
w duzym miescie mieszkałem ponad 3 lata ale tutaj nie stac mnie na zakup mieszkania a jak długo można życ na stancji

to akurat prawda, a tak to wsiadam do auta i jadę sobie 15 km. :) no ja mam tyle dobrze, że mam blisko do miasta, jakbym miala do najblizszego miasta z 60 km to juz bym miała udrękę...

Gość policjanttt....
rzadko jest tak że do najbliższego miasta jest powyżej 25 km

Gość panna anna 24
kazde ma swoje priorytety- ja bardzo cenie cisze, spokoj, kontakt ze zwierzetami, natura, zapach ziól, koszonego zboza i trawy nie lubie tlumow, pospiechu i plebsu hehe

Gość panna anna 24
poicjant a nie lepiej wynajac cos na wsi?

Gość panna anna 24
w ostatecznosci bylym PGR... bardzo prosze nie mylic bylego PPGR-u ze wsia, bo to bardzo uwłacza mieszkancom wsi :P

Gość policjanttt....
mogłym cos wynajac w moim miescie powiatowym tutaj bede miał tez gorsza prace bo w patrolówce i beda nocki zobaczymy jak to bedzie