Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa5991

Bóle brzucha-ciąża!?

Polecane posty

Gość Justa5991

Witam Wszystkim! :) Jestem 4 dni po stosunki,który zakończył się w środku. Boli mnie prawy jajnik,sutki. Jem ciągle słodycze,nie mam ochoty na mięso. Kręci mi się w głowie. Jestem tydzień po okresie,dlatego miesiączke mozna wykluczyc. Niech ktoś napisze, czy to objawy ciązy,ale to dopiero 3 dni. Możliwe to? Proszę bardzo o odpowiedź.

Gość gtyty
masz schizy...

Gość imienionowa fanka
zwariowalas chyba.... jak 3dni po okresie w ciaze....co ty nie madra jestes .... hahahahaha dobra jestes.... masz nieplodne teraz:P

Gość dziewucha jest
tydzień po okresie i 3-4 dni (bo się mota) po stosunku, czytaj uważniej kobieto wyżej. Co dzisiejsza młodzież robi na lekcjach biologii :o? Autorko - czytaj i koduj. Nie sposób powiedzieć, czy jesteś w ciąży, ale można z pewnością stwierdzić, że 3-4 dniowa "ciąża" nie daje takich objawów. Zawroty głowy, mdłości, "smaczki" pojawiają się pod wpływem działania hormonów ciążowych, a te pojawiają się w organizmie po zagnieżdżeniu, a nie po zapłodnieniu jajeczka. Plemniki, żeby zapłodnić jajeczko potrzebują od paru godzin do paru dni. Wędrówka zapłodnionego jajeczka i zagnieżdżenie w macicy trwa 6-12 dni. Dopiero po tym czasie pojawiają się we krwi typowo ciążowe hormony. Więc jak na miły Bóg miałabyś W TEJ CHWILI odczuwać dolegliwości ciążowe?? Nie pij tyle przy weekendach to i nie będziesz mieć kaca i "dolegliwości ciążowych" :o.

ILE TYCH TEMATÓW JESZCZE ZAŁOŻYSZ ?????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????