Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggga123

Rożowa bielizna

Polecane posty

Gość agggga123

Lubicie bielizne w takim kolorze?

Gość AMIIIGGOOO
lubię patrzeć na różowe majteczki jak ściśle dolegają ciała.. a jaką teraz masz ubrana bielizne ?

Gość agggga123
no wlasnie rozowa

Gość AMIIIGGOOO
pewnie seksownie wyglądasz... różowy kolor bardzo podnieca, ciekawe czyz jesteś napalona tak jak ja.. ?

Gość agggga123
napalona nie ale opalona tak

Gość agggga123
a ja uwielbiam roz

Każdy kolor lepszy od czarnego. Czarna bielizna (i w ogóle ubrania) są typowe dla ludzi pizbawionych kreatywności i bardzo "typowych". Bo to najbardziej powszechne skojarzenie - bielizna elegancka = czarna. Z drugiej strony... co 10 facet ma objawy daltonizmu, to najpierw się należy zastanowić czy warto myśleć o kolorach w łóżku :D

Zapomniałaś/eś, ze niektórym czarny się podoba pomimo swojej banalności. Nawet więcej - niektórych facetów może podniecać czarna bielizna. :) Różowej nie mam, nigdy nie miałam. nigdy mieć nie będę - bo ani ja nie lubi i ani mój Pan nie lubi tego koloru. Odkryłam za to, że cielista bielizna jest fajna. A miałam w przeszłości różne kolory - czerwony, błękitny, brązowy, turkusowy, granatowy, zielony, biały rzecz jasna ale jednak w banalnych czarnych cyckach i barchanach czuję się najlepiej. :)

Ja na codzien nosze czarna i troche bialej, wiec w lozku troche szalenstwa nie zaszkodzi. Oprocz rozu mam tez czerwien, bordo i granat :) Uwielbiam ladna bielizne....gorsety, ladne majtki, pasy do ponczoch, ponczochy, podwiazki....moglabym ja kupowac codziennie :)

Ależ fakt, że czarna bielizna się podoba większości ludziom wcale nie przeczy moim słowom, a wręcz je potwierdza :D czarna bielizna jest stosunkowo uniwersalna. Żeby bawić się kolorem trzeba mieć już trochę wyczucia. Każdy kolor posiada niezliczoną ilość odcieni. Zupełnie inny odcień różu będzie pasował bladej blondynce a zupełnie inny sniadoskorej brunetce a jeszcze inny kobiecie rudowlosej o mlecznobialej cerze. A czarny to czarny - każda założy czarny i będzie ok. Właśnie dlatego czarny jest tak popularny ( tak samo jak biały - tyle ze ten wybierają osoby bardziej tradycyjne) Czarny ludzie lubią, bo jest uniwersalny i nie wymaga żadnego "wysiłku estetycznego". I nie jest to mój wymysł, tylko psychologów :D