Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robsonsiodmy

Czy ja jestem jakis dziwny?

Polecane posty

Gość robsonsiodmy

Z moja dziewczyna spotykamy sie od 2,5 miesiaca. najpierw zapraszalem ja na randki do kina, gdzies na kawe, kolacje. Pewnego razu ona zaprosila mnie do siebie (kazde z nas mieszka samo, bez rodzicow). Lubie te spotkania u niej bardziej niz gdzies na miescie. Mamy wiecej czasu dla siebie, mozemy spokojnie pogadac, poogladac filmy przy winku, poprzytulac sie (seksu nie bylo dotad, ona chce poczekac, ja nie naciskam, rozumiem). A mam wrazenie, ze ona nie jest zbyt zadowolona z tych spotkan i ze chyba wolalaby spedzac czas na zewnatrz. czy to dziwne, ze chce byc z nia blizej? O co jej chodzi?

Gość rada-porada
Ona może czuć, ze z jakichs powodów nie chcesz pokazywac się z nią publicznie. Może myśleć, że np. się jej wstydzisz?

Ile macie lat? Moze jednak troche naciskasz na to? Wiadomo , ze w domu zachowujemy sie inaczej niz publicznie tzn. publicznie az tak sie ludzie nie obmacuja (..chociaz w tych czasach..) A moze po prostu nudzi sie juz w domu, albo czuje sie skrepowana obecnascia rodzicow. moze jestes jej pierwszym chlopakiem i czuje sie nieswoja z mysla , ze calujecie sie , przytulacie a zaraz ktos moze wpakowac sie do jej pokoju.

Gość wefefwfeww
Ona może czuć, ze z jakichs powodów nie chcesz pokazywac się z nią publicznie. Może myśleć, że np. się jej wstydzisz? ja pierdole jaki wniosek rada porada :o wypierdalaj

Gość klekomanki wnioski tez
niczego sobie:D

Gość Mam nadzieję, że już ją
zaliczyłeś bo jeśli nie to frajer jesteś. Laski się dyma do góra 3-4 tygodni jak nie daje to bierzesz się za następną. Najlepiej kręcić z kilkoma naraz.

Gość robsonsiodmy
Oboje jestesmy po 30. Z rodzicami nie mieszkamy. Nie wstydze sie jej! SKad taki pomysl?! Ona jest niesamowicie atrakcyjna kobieta. Wiadomo, ze pociaga mnie seksualnie, fizycznie, ale skoro nie chce sie spieszyc, poczekam. Ale wole te spotkania w domu we dwoje niz wloczenie sie po miescie gdzies. Zwlaszcza ze w domu spotkalismy sie dopiero 2 razy.

Myslalam, ze jestescie o wiele mlodsi :p Wiec moze po prostu ona potrzebuje tego zeby gdzies wychodzic. Urozmaic to jakos, polacz.

Gość robsonsiodmy
No tak, ale zawsze wychodzilismy, więc pomyślałem, że fajnie będzie pobyć we dwoje. Przy filmie, winie, przytulić się, pogadać na spokojnie. W knajpach tak się nie da. Może ja jej się nie podobam? I woli trzymam dystans, który na zew. jest łatwy do utrzymania?

Moze byc np. ze nie chce byc sama, dlatego z Toba jest bo nie moze znalezc innego, ale nie zakladajmy tez z gory tak pesymistycznie. Moze ma jakies przykre doswiadczenia dotyczace poprzedniego zwiazku?

Gość robsonsiodmy
Nie, nie ma. A przynajmniej nic o tym nie wiem. Skąd taka niechęć do bliskości u kobiety?

Gość Newoskloparetinow
Laska jest po 30-tce i chce czekac z seksem? Uciekaj.

Gość robsonsiodmy
Być może ona czeka na jakąś deklarację z mojej strony? Bo w sumie jakoś dotąd nie było mowy, że jesteśmy parą czy coś. Nie wiem. Uciekać nie chcę póki co, bo ją lubię i fajnie spędzamy czas. Jest ładna, atrakcyjna, inteligentna, dowcipna.

Mozliwe, ze nie zalezy jej na tobie, tylko na spedzaniu czasu na miescie. Zwlaszcza jesli to ty oplacasz rozrywki typu knajpy i kino.

Gość szeptuchaaa
a może ona chce po prostu atrakcyjnie spędzić czas? na siedzenie w domu jeszcze będziecie mieli czas. pierwsza faza związku, to właśnie powinno być wychodzenie na randki, jakieś starania. Ja mam podobnie teraz i też nie lubię zostawania w domu. W domu to ja sobie mogę sama posiedzieć ;-)

Porozmawiajcie o tym po porstu, jesli nie bedzie chciala pakowac sie w zwiazek to nie ma sensu tego ciagnac a jesli bedzie chciala to wszystko jasne

Nie wiem czy to niechęć , może uważa, że to za krótki czas na zbliżenie? Nie nalegaj , bo zepsujesz wszystko. Kobiety w tym wieku są dojrzałe emocjonalnie i intelektualnie (heh, nie wszystkie:))] Z pewnością "sprawdza" czy Twój wiek obliguję Cię do poważnego (jak zwał tak zwał) związku , musisz wiedzieć , że "po 30-ki" zanim rozłożą nogi , najpierw włączają umysł . Podobnie wygląda sytuacja z wpuszczaniem do mieszka- nia . To Jej sanktuarium i zanim je "zbezcześcisz" musisz być zaufanym człowiekiem . Pomyśl o tym.

Gość a ja myślę inaczej
Ja myślę że tu chodzi o to, że ona jeszcze na tym etapie znajomości nie chce iść z Tobą do łóżka , chce jeszcze poczekać i poznać Cię lepiej. Jeśli jesteście na mieście to wiadomo, że to grunt neutralny. Natomiast w mieszkaniu nie czuje się swobodnie bo zdaje sobie sprawę, że tam może do czegoś dojść, że będziesz próbował zaciągnąć ją do łóżka a ona jeszcze nie ma na to ochoty...

Gość robsonsiodmy
Może macie rację. Nie ukrywam, że gdy dwukrotnie u niej byłem to troszkę starałem się "dobrać" do niej, ale jak nie, to nie. Jak mówiłem, mogę poczekać, o ile mam na co...

Gość a ja myślę inaczej
Laska jest po 30-tce i chce czekac z seksem? Uciekaj. - co za głupi komentarz!! nie wszystkie panny od razu po dwóch randkach rozkładają nogi. Jak po 30 to od razu pewnie powinna go siłą zaciągnąć do łóżka i najlepiej zgwałcić tak - to wtedy byłaby normalna i byłaby świetną kandydatką na żonę tak? - co za głupie teksty. Niektórzy ludzie trochę jednak myślą, mają swoje zasady, chcą kogoś poznać zanim się z nim prześpią. Myślę, że z czasem wszystko Wam się ułoży i jak Cię pozna lepiej to nie będzie bała się bliskości.

Robson masz 33 lata? Bo kojarzę osobe z bloga, wlasnie 33 lata i o podobnym nicku :) ciekawa jestem czy to zbieg okolicznosci:d pozdrawiam