Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczekalem najgłośniej..

Myślicie że sen może nawrócić ?

Polecane posty

Gość Szczekalem najgłośniej..

Przyznaje jeszcze wczoraj śmiałem się z wierzących jak można być takim głupim itp. Dziś śnił mi się sen że miałem kogoś odwiedzić, ta osoba mieszkała na 8 piętrze więc brałem pod uwagę winde :classic_cool: no nic wsiadam i klikam przycisk 8 piętro, niestety na 6 winda zaczęła bujac, trzasć po czym spadać :D niestety nie wiedziałem że to tylko sen więc się przestraszyłem, kucnalem zakrylem głowę na wypadek uderzenia w sufit przy zderzeniu z ziemia :classic_cool: no ale tu najważniejsze podczas spadania zacząłem krzyczeć "boże proszę wybacz mi" no i dziwię się jak mogłem tak krzyczeć bo po 1 jestem atesta (czyżby potrzeba boga w trudnych momentach) a po 2 dlaczego ma mi wybaczać kiedy ja nic złego nie zrobiłem nigdy więc niech on mnie błaga o wybaczenie :D no ale przynaje że po tym śnie zaczynam brać pod uwagę istnienie boga, wczoraj np dziwiłem się że w ogóle można w to wierzyć. Ktoś przeczytał te wypociny ? Dziękuję !

Gość I'm a real girl
Kto wie może ten sen to jakiś znak od Boga. może chce Ci uświadomić, ze jednak istnieje.

Gość urodziłeś ssie głupku gdzie
od najmłodszych lat słyszałeś : O Boże! i mnóstwo innych pobożnych zachwytów i świadomość przjęła do wiadomości , że istnieje cos tak irracjonalnego jak Bóg i w chwilach zagrożenia ujawnia, normalna sprawa i ma tyle z dowodem na istnienie Boga , co końska dupa z batem, jak mawiał sołtys Kierdziołek

Gość Donałdełe Tuskełe
jak się nie rozumie dlaczego niektórzy mówią "bracie wybacz mi" to metody dojścia do zrozumienia czasami bywają drastyczne

Gość bo prawda jest taka że
wy tutaj to wszyscy jesteście samozwańczymi ateistami i plujecie tylko na katolików i księży jacy to są fałszywi a jak przychodzi co do czego, pojawi się jakaś ciężka choroba lub śmierć w oczy zajrzy to wtedy rączki w górę i jak trwoga to do Boga. Tacy jesteście lepsi, wielce autentyczni i wiarygodni. Potrafiący z odwagą spojrzeć prawdzie w oczy. Nie to co katolicy, których zwiecie stadem baranów.

Gość a może lepiej cały zwrot
więcej powiedz, stanem baranów prowadzonych na rzeź, a przedtem, rżniętych w dupsko az miło przez ku klux kler

Gość Pyzunia 22 lata
bo prawda jest taka że ach MY JESTEŚMY? święta niepokalana miss pravda nam to objawiła? WSZYSCY SĄ. Ty TEŻ MASZ SWOJĄ CIEMNOŚĆ W DUSZY