Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwdwqdqd

Mam 16 lat i mama nie daje mi pieniedzy na ciuchy, kosmetyki itd

Polecane posty

Gość wqdwdwqdqd

Twierdzi ,ze niezbedne rzeczy mam ,a to nie jest wiek na strojenie sie i rozrywki i jak kiedys sama zarobie to bede miała... a ja chodze do liceum , mam dobre oceny , pomagam w domu czasami.. ona twierdzi ,ze to mało i wypomina mi czesto ,ze nie przecież do domu to ja sie nic nie dołożyłam wiec i nic mi sie nie nalezy nawet na kino mi nie da. na nic . na żadne rozrywki bo ona twierdzi ,ze mi sie to nie nalezy i ciagle mnie wyzywa od najgorszych i twierdzi ,ze jestem ta najgorsza .. i ,ze powinnam byc jej wdzieczna ,ze mam co jesc choc pieniedzy nam nie brakuje

Gość wqdwdwqdqd
tata zawsze sie podporzadkowuje mamie i nic w domu nie ma do poeiwedzenia... a babcie .. daleko mieszkaja od nas

Gość jjjjjjk
to idz do roboty i se kupisz a jak nie do pod latarnie

Gość rolka papy
znajdź sobie sponsora

Gość najpierw gówniaro zapłać
matce za mleko, a potem stawiaj żądania.

No jak tak Ci koniecznie zależy na ciuchach czy kinie to możesz iść dorywczo do pracy. Masz wakacje. A może jednak brakuje kasy tylko matka nie chce Cię martwić problemami finansowymi?

Gość kretynja ta twoja stara
ona nie musi matce splacac za mleko, matka sie mogla zabezpieczac na swiat sie nie prosila pojebane myslenie, ze wdziecznosc jest do konca zycia za zycie ktorego sie nienawidzi przez swoihc rodzicow