Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crispin...

Kobieta kokietka - jak ja posiasc?

Polecane posty

Gość Crispin...

Ona, 33 lata, starsza ode mnie, znamy sie dosc krotko, w zwiazku malzenskim, co rusz czyni aluzje do sfer intymych, seksualnych. Wszystko jej sie kojarzy z jednym. Gdy jestesmy sami potrafi powiedziec w 4 oczy, badz telefonicznie: zdejmuj spodnie; kochanie; ciao amore po czym okrasic to szerokim usmiechem. Zdarza sie rowniez, ze przy innych rowniez potrafi cos dwuznacznego powiedziec w moim kierunku. Ale tylko przy wybranych osobach. Strasznie lubi towarzystwo facetow, pozwala mi sie poklepac po tylku, poglaskac po wlosach, pocalowac, objac w pasie. Czy taki typ kobiety da rade posiasc? Jakos nie bylo okazji, aby we dwojke gdzies pojsc, sprawdzic jak ona sie zachowuje sam na sam poza praca.

A później będą newsy,że kobieta zgwałcona i pobita - i oby na tym się skończyło.Głupie te baby niektóre :o 🖐️

Gość hehe :D
Co jest takiego intrygujacego w sfrustrowanej, niedopchnietej mezatce? Bo ja tego nie jestem w stanie pojac.

Gość poli ana
"Co jest takiego intrygujacego w sfrustrowanej, niedopchnietej mezatce? Bo ja tego nie jestem w stanie pojac." buhaha to samo pomyslalam.bo ja juz wiem jak ten typ zaklasyfikowac. a autorowi pewnie podoba sie to daje zludzenie "latwosci wejscia" :D i mysli,ze jak znajdzie jakis "klucz" to sobie ulzy :P ogolnie -niewybredne towarzystwo :D gdzie pracujecie?

Gość .....,,
na nic wiecej chyba nie ma co liczyc, niz klepanie po tylku i jakies pocalunki. aby rozlozyla nogi, potrzebny jest samiec alfa - boski alvaro, na ktorego widok sama sciagnie majtki.

Boski Alvaro...jako polska z krwi i kości wybieram tylko Luźnych Marianów i Sterczących Mieczysławów. :D

Gość yyyttt
Chcesz ją "posiąść" - za włosy i do jaskini. PS. Daj do niej numer, z góry dziękuję.

Gość brak slow..
dlaczego wokol tyle jest kur....twa? i co mnie martwi, jest jakies przywolenie spoleczne. kiedys faceci zaliczali kobiety, teraz kobiety zaliczaja facetow. do autora: jesli chcesz byc dla niej jednorazowa zabawka, to droga wolna. podpowiem, ze nic nie musisz robic, aby ja posiasc. sama do ciebie przyjdzie.