Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gianiv

Poklucilem sie z dziewczyna

Polecane posty

Gość Gianiv

Mieszkamy ze soba 5 lat. Dzis spalismy osobno. Nie odzywamy sie do siebie. Ogolna lipa. Poszlo o jej fotke na golasa, ktora pokazalem wspolnym znajomym. Ale nie na zlosc. Ona na niej wyglada zajebiscie. Jest sie czym pochwalic. Nie wiem czy ja zlewac dalej, czy przeprosic... Ale jak przeprosic to jak? Cos powinienem zrobic?

o rany ale z Ciebie przypał wiesz co to takiego prywatność? intymność? powinna Cię kopnąć w tyłek za głupotę

Gość fh
Ciota. Na początek kup słownik ortograficzny.

Gość Pyzunia 22 lata
fajny koleś z ciebie idź do znajomych po porady co zrobić jak dziewczyna nie chce z tobą sypiać, na pewno cię dobrze objaśnią :classic_cool:

żartujesz, że pokazałeś jej nagie zdjęcie swoim kolegom ?:o nie no błagam Cie i dziwisz się że sie obraziła :o Traktujesz ją jak przedmiot, jak nowy samochód którym można sie chwalić i pokazywać.

moim zdaniem to masz na bańce. bo po co pokazywac takie zdj swoijej dziewczyny. kup kwiatki, przepros ją jeżeli ci na niej zależy. powiedz ze ja bardzo kochasz i ze neio wiedziales ze to ją urazi. ze jest tak piekna ze chcial byś sie nią chwalic caly czas. ale jezeli to ją uraziło to bardzo przepraszasz i to sie juz wiecej nie powtorzy. i zabierz ją do kina na jakąś komedie romantyczną czy cos :)) i chlopie nie rob wiecej takich glupot.

chociaż ja bym takiemu juz nie wybaczyla. dała bym w ryj i zerwala .. bo sory za slowa ale jestes ostrym chujem ..

Gość Gianiv
Dobra to moze w takim razie jakies laseczki wkleja linki do swoich odwaznych fotek

Gość nie nie nieee
kłótnia

powinna pokazać wszystkim jego siurka a do tego spuścić mu lanie po doooopie tak by zapamiętał na zawsze obiecać, że mu wybaczy po czym wybaczyć ale odejść, bo przecież z takim doopkiem nie warto być

Gość Gianiv
Cycki pokazywac a nie jakies rady dawac.

ona ci ufala najwidoczniej skoro takie zdj dostales a ty pokazujesz swoim koleszkom. ja bym swojego faceta za to zajebala chyba !