Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gros

Ona nie chce zwiazku

Polecane posty

Gość gros

Witam. Mam na imie Marcin mam 24 lata. Poznalem dziewczyne 8 miesiecy temu. Ma 22 lata. Spotykamy sie co jakies 2 tygodnie. Dobrze sie dogadujemy. Zakochałem sie w niej. Dwa lata temu rozeszla sie z chlopakiem. Byl to nie udany zwiazek, caly czas sie klocili nawet on ja bil. Byli ze soba 3 lata. Ostatnio spytalem sie jej czy moge na cos wiecej liczyc. Powiedzialem jej, ze mi zalezy na niej. Ona mi odpowiedziala, ze sie nie chce z nikim wiazac. chce korzystac z wolnosci. Czy ja mam jakies szanse u niej?? Czy z tego cos bedzie? czy traktuje mnie tylko jako kolege i nic wiecej?? POMOZCIE

Gość no tak ale
radzę Ci nie naciskać na Nią, z tego co piszesz to On a była w niezdrowym związku, doznała tam wiele cierpienia i krzywdy, teraz po prostu jest bardziej nieufna, musisz u niej wyrobić sobie zaufanie, a to może trochę potrwać.

Gość grecik.,
zostań przyjacielemi powiernikiem -daj czas a potem mysl o związku

ona nie chce sie wiazac z toba;/ "dopytywanie" czy tez dopraszanie sie o uczucia - zmaiast ich rozbudzanie - nie dziala na kobiety;-) facet niesmialo proszacy o odp czy moze na cos liczyc jest skazany na porazke;/

Gość gros
Powiedziala mi jeszcze, ze nie wie czego chce.

Gość dziewczyny do 25 roku życia
mają w głowie tylko zabawę dopiero tak ok 25+ dorastają do związku.