Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi przykro,co za świnia!!

Tak mi sie smutno zrobilo:(

Polecane posty

Obecnie mieszkam za granica,w Polsce mam jednego przyjaciela,takiego z ktorym bylam od 1 kl szkoly podstawowej,siedzielismy w lawce do konca gimnazju,On poszedl pozniej do zawodówki,ja do liceum,ale dalej sie przyjaznilismy.Nigdy nic między nami nie było poza szczerą przyjaznią.Po szkole wyjechalam za granice i jestem tu do dzis. Od jakiegos czasu do niego pisalam na fb i nk wiadomosci,milczal,z czasem zaczęła mi odpisywac z jego konta jego dziewczyna,ze jest jego dziewczyna itp,ze ona nie zyczy sobie,zebym do niego pisala i on chyba tez,bo przeciez nic mi nie odpisuje.Dzis do niego zadzwonilam,a on mi odparl,ze ona jest o mnie bardzo zazdrosna i ze nie ma czasu na pisanie,bo duzo pracuje,nawet po 16 h dziennie(w gastronomii)..I jej sie nie podoba,ze ja pisze i on to szanuje...I jak to uslyszałam to od razu sie poryczałam;( Tyle lat przyjazni..Rozumiem,ze on kocha te swoja psychopatyczna dziewczyne,ale ja nic od niego nie chce..Po prostu sie przyjaznilismy sie od dziecka a on przez dziewczyne do mnie nie pisze.. Musialam sie wyzalic:( Najgorzej,ze ta gowniara teraz do mnie wypisuje i mnie obraża..:/

Gość Justynaaaaaaaa
Rozumiem i Ciebie i tamta dziewczyne. Ty chcesz sie przyjaznic nadal a ona boi sie ze to nie bedzie tylko przyjazn. Najlepiej by bylo jakbyscie mogly obie porozmawiac tylko czy to ma sens skoro ten chlopak tez nie chce juz z Toba sie przyjaznic. Musisz sie z tym pogodzic bo na sile go do przyjazni nie zmusisz. Ewentualnie powiedz mu tylko ze milo wspominasz czasy kiedy sie przyjazniliscie i ze zawsze moze na Ciebie liczyc a potem sie juz nie odzywaj bo szkoda sie narzucac w takiej sytuacji moim zdaniem. Trzymaj sie:)

No ja tłumacze tej dziewczynie,ze mam męża,dziecko i mieszkam 2 tys km od Polski,ale ona sobie nie zyczy,by ktos do jej chlopaka pisal..On mi powiedzial,ze ma przeze mnie z nia klopoty..wiesz,dorosli ludzie sie tak nie zachowuja a ona jest chyba troszke chorobliwie zazdrosna