Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara ze stolycy

Pokażcie zdjęcia swoich kotów

Polecane posty

Gość kociara ze stolycy

macie koty? to pochwalcie się :)

Gość kociara ze stolycy
jesteście okrutni, brak mi słów na wasz żałosny żywot. Maravilha, śliczny syjamczyk :) rodowodowy? Ja mam 3- miesięczniaka od wczoraj, jak tylko opuści moje kolana zgram zdjęcia i wstawię.

Gość oooooooooooooooo
nie mam zdjęć, ale mam 2 koty - ktoś mi je podrzucił do ogrodu kilka miesięcy temu. Jeden jest czarny, drugi szaro-biały, oba kochane:) bardzo się do nas przywiązały, są bardzo wdzięczne za dach nad glową i pełną miseczkę

nie jest rodowodowy i nie jest tez syjamem z krwi i kosci :) - odziedziczyl urode po tacie, mama to dachowiec

Gość annia.....................
Kotki cuuuuuuudne. Buziaki kociary

Gość Antosza z Domu Furiatów
ŁAPICKA?

Gość hbow,,,,,,,,,
Kocham koty, mam 3. Norwega, maine coona i dachowca Pozdrawiam kociarzy :)

Gość jestem szczerze zakochana w ..
piękne ❤️

Gość Kurka Wodnaaaaa
Maravilha - moja sasiadka ma bardzo podobnego do Twojego:D Kiedys ten kociak byl moj ale mialam ich za duzo to ona go przygarnela:D Ogolnie mam 4 koty ale fotki mam w laptopie a nie na kompie:/

Gość Kurka Wodnaaaaa
nieoNN - Sliczny:D Wszystkie kociaki sliczne:D

tesciowa chce sie z nami kiedys zamienic mieszkaniami, dokladnie mieszkanie na dom, mam zamiar pozbierac wszystkie koty z okolicy :D no moze nie wszystkie, ale tutaj takie okazy po ulicy chodza ze to sie w glowie nie miesci :) syjamow jest mnostwo, niebieskiego ruska tez widzialam, tyle ze skubany nie ufa ludziom, persa tez mozna znalezc.. nie wiem co ludzie robia z tymi kotami :O chodzi to biedne po porcie i czeka na ryby od rybakow ( koty sa tutaj kastrowane przez weterynarzy i wypuszczane na wolnosc )

Gość Kurka Wodnaaaaa
348978 - mam posobnego kota do tego Twojego bialego:DMa przepiekne niebieskie oczy ale boi sie i tlyko czasami da sie poglaskac:/Nazywa sie PUMA:D

Gość 348978
Kurka Wodnaaaaa ten bialy tez sie boi wlasnego cienia , nigdy jeszcze do domu nie wszedl , ale chodzi za mna jak pies , ma juz 10 lat

Maravilha nie gniewaj się ale dla mnie ten Twój pupil jest brzydki notabene kot to moj faworyt przepraszam ale nie mój gust Ty jesteś ładniutka kiedyś przygarnąłem(wziąłem kotka z dworca pks był cudny ale jak to na wsi(już tam nie mieszkam i tęsknię za tymi zwierzakami zginął mleczarz go rozjechał Boże wybacz miałem tych przypadków aż za dużo

Gość Kurka Wodnaaaaa
348978 --- hehe to tak jak moj:D NiktNIEwiedział - przykro mi z powody kota,moze paru kotow.....ja tez przezylam pare smierci kotow,ktore byly tak jak by moje bo dokarmialam je i przyzwyczailam sie do nich a one do mnie:D Maravilha ma slicznego kociaka,....takiego innego

Gość Kurka Wodnaaaaa
Plenerowa Żona - woow...1wszy rqaz widze takiego fajnego kociaka:D Fajne kolory:D

weź przestan dostałem kiedyś od koleżanki i koń go nadepnął jeszcze nie dość że był ciepły jak przyszedłem ze szkoły to i dziewczyny niezadowolenie dotknęło do żywego!Fajnie mieszkać blisko portu ja na ryby kiedyś poszedłem ze swoim kotkiem i go utuczylem aż miło;)

Gość Kurka Wodnaaaaa
córka rybaka010 - sliczny,maly kociak:D