Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara ze stolycy

Pokażcie zdjęcia swoich kotów

Polecane posty

Gość hienakkkk
348978 ten czarny kot ... wczoraj mi zaginal skad jestes??????????????

Gość Kurka Wodnaaaaa
hienakkkk 348978 ten czarny kot ... wczoraj mi zaginal skad jestes?????????????? Duzo czarnych kotow jest do siebie podobnych! Ten,ktorego pokazala 348978 jest podobny tez do mojego:D

Gość 348978
hienakkkk he he na pewno nie twoj , on zyje w cieplych krajach , nie lubi zimna , lubi plywac w cieplej wodzie , w zasadzie to jest pies w skorze kota

Gość hienakkkk
no to mnie uspokoiles, :)

Gość ooohoo
śliczne kociaki!

dziekuje :) wszystkie kociaki sa fajne! mialam kiedys niebieskiego brytyjczyka ale zaczal wychodzic i kiedys po prostu juz nie wrocil. a jeszcze wczesniej calego czarnego z bardzo zielonymi oczami ale los nas rodzielil.

Gość moje kiciolindyyy!!!!
i ma serio adhd :-D to taki łobuz.. nie nadążamy za nim kawałek trawy a ten szaleje jak dzikus :D

Gość Lulkaaaaaaa
moje kiciolindyyy!!!! - sliczne koty ale ujecie czarnego kota wymiata:D Jak bede na swoim laptopie to pare przesle zdjec:D

Lukaaaaa Twój kotek jest podobny do mojego Adusia! :D tu macie jeszcze kilka moich ujęć http://www.picshot.pl/public/viewset/110699 i już więcej nie posyłam, jakoś się powstrzymam :D

Gość Lulkaaaaaaa
moje kiciolindyyy!!!! - ja nie dalam tu ani jednego zdjecia swoich kociakow.....ja mkocham koty,psy tez ale moj facet nie zbyt przepada za kitami.Dodam,ze wszystkie koty sa na ogrodzie...w domu nie ma takiej opcji...za to moja siostra ma dwa perskie koty i strasznie jest duzo kudlow w domu...masakra jakas:/

oj przepraszam, to dagna dała zdjęcie, coś mi się pomieszało :D

Gość Lulkaaaaaaa
Ja tez mam podobengo kociaka do kota Dagny i nazywa sie Kropka..wiem,wiem imie nie zbyt oryginalne:P Pare dni temu przyapletala sie do mnie,do ogrodu kocicca.rasa perska i nazwalam ją PARIS....widac,ze ktos ja wyrzucil z domu albo zgubila sie bo jest bardzo zadbana...poki co nikt sie nie odezwal,ze szuka takiej kocicy

Gość Lulkaaaaaaa
dagna -- oo podobnie:D...moja babka wola na moja kocice PESTKA hehehe...w ogole duzo jest do siebie podobnych kotow ale tylko na 1wszy rzut oka (ja tak mysle) bo jak czlowiek przyjrzy sie to widzi roznice...przynajmniej widza ta roznice osoby,ktore kochaja koty

Gość Lulkaaaaaaa
Ja juz ide...byc moze do zaklikania:D Milego dnia :D:D:D

a mi sie podoba mimo swoich oczek, jest jeszcze bardziej do kochania:D

Gość też się chwalę
wszystkie kocurki są przecudowne i prześliczne :) Mój ma 3 miesiące i dopiero w sobotę go odebrałam, ale już wiem, że jak za 4 - 5 miesięcy wykastruje mojego kocura, to biorę drugiego. Niestety praca nie pozwala mi przesiadywania z maluszkiem non stop, więc mam nadzieję, że z towarzystwo umili mój powrót do domu.

Gość zabowawa dziołcha
"to teraz ja się chwalę" - piękny kotecek, piękny :)