Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukaństwoDraństwo

Miały być tanie wakacje... Coach surfing :(

Polecane posty

Gość oszukaństwoDraństwo

Wyjeżdzałyśmy ze znajomymi za granicę i chciałyśmy jak najbardziej oszczędnie do tego wyjazdu podejść. Zarejestrowałyśmy się na stronie coach surfingu i dostałyśmy parę ofert. Leciałyśmy z myślą, że mamy gdzie spać, ale kiedy dotarłyśmy na miejsce, żeden z "pewniaków" sie nie odezwał. Nikt nie odpowiadał na nasze wiadomości, choć wybrałyśmy gospodarzy z najlepszymi opiniami. Zostałyśmy na lodzie, bez pieniędzy na wynajęcie pokoju w hostelu, czy pensjonacie... Czy ktos z Was korzystał z coach surfingu?

naprawdę byłyście takimi kretynkami żeby wierzyć, że ktoś was będzie za darmo nocował?

Gość oszukaństwoDraństwo
Znam parę osób, które korzystają z coach surfingu. Nikomu się nic podobnego nie przytrafiło. Ba, mój kolega sam gościł u siebie wiele osób

Gość to_nie_dla_mnie
ja nie korzystalem z couch serfingu i raczej nie skorzystam. nie bede ryzykowac, ze zostane na lodzie, bo ktos sie nie odezwie. jak chce tani nocleg zalatwic, to wole sobie poszukac w sieci znizek, typu takich, ktore teraz sa w ibisie, ze za pokoj wychodzi o kiladziesiat zeta mniej. tak to ja moge jechac, a nie liczyc ze mnie kimnie ktos kogo nie znam...

Gość oceniam to provo na 2 na 10
"Leciałyśmy z myślą, że mamy gdzie spać, ale kiedy dotarłyśmy na miejsce, żeden z "pewniaków" sie nie odezwał. Nikt nie odpowiadał na nasze wiadomości, choć wybrałyśmy " ale to to już przesada. Polecieć gdzieś (swoją droga to bilety bez last minute sa drogie) i wpierw się nie dogadać? To nawet w provo nie przejdzie :classic_cool:

Gość oszukaństwoDraństwo
Fajnie by było, gdyby to było prowo... Niestety, bilety kupiłyśmy już w maju, a dopiero potem załatwiałyśmy mieszkanie. Wszystko było omówione i nagle kontakt się urwał... Tyle