Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka zwierzat

Proszę podpiszcie petycje która zakazuje hodowli zwierząt na futra!

Polecane posty

Gość lajla90
Mi się podobają futra :P

Gość szeptuchaaa
podpisałam :-) lajla90 - mam nadzieję, że to prowokacja z Twojej strony

Gość Kasia ...
A buty skórzane to pewnie nosisz i mięso jesz :)

Gość Apasz:)
Aaaa i jak buty to tylko skórzane :D

Gość lajla90
Zadna prowokacja, oczywiście uważam,że zwierzęta powinny byc traktowane i zabijane w humanitarny sposób.

Gość totekmlotek8292
ja mam futro z norek i torebke ze srebrnych lisow....

Gość szeptuchaaa
nie jem mięsa i nie noszę skór od 18 lat. nie jestem hipokrytką. jednak rozumiem też, że nie wszyscy są w stanie (bądź chcą) zrezygnować z mięsa. ale futra? naprawdę? zabijanie w celu przyozdobienia dupy?

Pewnie, to po cholerę zabijasz roślinki? One też by chciały rosnąć, kwitnąć a nie gnić w Twoim żołądku...

Gość co za bzdury,żal
milczenie owiec się kłania,która odda swoją skórę?

Gość szeptuchaaa
Apasz:) - uwielbiam ten argument. jeśli na własne oczy zobaczę cierpienie tej roślinki, jeśli usłyszę przerażający skowyt mordowanej roślinki, to jej nie zjem. zresztą chyba chodzi o to żeby zrobić to, co jest możliwe? dla mnie mozliwe jest niejedzenie mięsa. nie rozumiem jednak jak ktoś może nie chcieć lub nie potrafić zrezygnować z noszenia skór czy futer. to tylko próżność i brak empatii. jeszcze nazwijmy myślistwo sportem lub hobby...

Gość zniesmaczony......
myśliwy nie zabija dla sportu tylko reguluje populacje gatunku, doucz sie tepa dzido zanim coś napiszesz

To ze roślinki nie mogą się bronić, uciec, płakać, piszczeć uprawnia Cię do ich zabijania ? Hipokrytka

I czy aby na pewno jesteś pewna, że nie miałaś od kilku lat mięsa w ustach ?:)

Gość juz w czasach
prehistorycznych zabijalo sie dla futra...

Gość szeptuchaaa
zniesmaczony...... - to, że jesteś anonimowy, nie znaczy, że możesz obrażać. ciekawe czy w oczy byś mnie tak nazwał? wszyscy odważni w necie. a co do regulacji populacji gatunku, to jasne, regulują. zwłaszcza jak niemcy przyjadą, to regulują wszystkie gatunki. za twardą walutę. swoją drogą, byli już tacy, co populację gatunku ludzkiego też chcieli regulować... apasz - trzeba zrobić, co możliwe, żeby jak najmniej krzywdy wyrządzić. i tyle.

Gość co za bzdury,żal
Apasz:) ale bzdury opowiadasz

Gość szeptuchaaa
zniesmaczony...... - to, że jesteś anonimowy, nie znaczy, że możesz obrażać. ciekawe czy w oczy byś mnie tak nazwał? wszyscy odważni w necie. a co do regulacji populacji gatunku, to jasne, regulują. zwłaszcza jak niemcy przyjadą, to regulują wszystkie gatunki. za twardą walutę. swoją drogą, byli już tacy, co populację gatunku ludzkiego też chcieli regulować... apasz - trzeba zrobić, co możliwe, żeby jak najmniej krzywdy wyrządzić. i tyle.

Gość co za bzdury,żal
Apasz:) chyba się naćpałaś

czy temat jest o odczuwaniu bólu i strachu przez rośliny czy o braku konieczności ogrzewania własnej dupy za pomocą skór zdartych z innych zwierząt? czy ktoś tu potrafi czytać ze zrozumieniem, czy same debile na forum siedzą?

czy temat jest o odczuwaniu bólu i strachu przez rośliny czy o braku konieczności ogrzewania własnej dupy za pomocą skór zdartych z innych zwierząt? czy ktoś tu potrafi czytać ze zrozumieniem, czy same debile na forum siedzą?

Gość zniesmaczony......
dawaj adres to sie przekonasz co poiwm ci w oczy, i powtarzam nie znasz sie to morda w kubeł

Gość szeptuchaaa
zniesmaczony...... - jesteś prymitywny. nie zniżę się do twojego poziomu.

Ale nie rozumiem czemu tak bezlitośnie wypowiadacie się na temat żywych organizmów, które nie wyewoluowały w takim stopniu jak zwierzęta:). Jeśli nie jecie mięsa to nie nie korzystajcie też z kosmetyków i leków bo to na zwierzętach są one testowane. Tam zwierzaki bardziej cierpią niż od strzału miedzy oczy. Hipokryci ... jak już pisałem.

Gość szeptuchaaa
nie korzystam z leków i kosmetyków testowanych na zwierzętach. jeśli chodzi o kosmetyki, to już chyba każdy tak robi?

Gość Ant......
Podpisałam.

Weganie to przynajmniej mają tak zczochrany beret, ze już w ogóle nie wykorzystują zwierzątek :) ale Wy ? Tylko mięsko ale żeby jajko będące nieurodzonym kurczaczkiem zjeść to już można:). Karakuły achhhh piękne futra z nienarodzonych jagniąt a jakie przyjemne w dotyku. Polecam. Tylko cholernie drogie bo trochę tych "łowiec" trzeba ukatrupić ...

Gość Anka30_1
Mnie mój misiek kupił karakuły, super się noszą, nie wiedziałam, że one są z jagniątek ;/ ale i tak z nich chyba nie zrezygnuję, będę je więcej głaskała, tylko tak mogę im ulżyć już po śmierci, Buziaczki:*

Gość fanka zwierzat
Tępa sztuka z Ciebie