Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veldominddd

Czy tak zachwouje sie prawdziwa kolezanka? a moze jestem przewrazliwiona??

Polecane posty

Gość veldominddd

hej, bylysmy razem nad mozem, pracowalysmy tam, poznalysmy fajnego faceta, poprosil nas o numer, odp ze nie podamy ale zostawil swoj,odezwalysmy sie i umowilysmy (bylk z kolega wtedy) na kolejny dzien, przyjechali bylo fajnie. Podobal mi sie (dodam ze ja jestemn wolna a ona ma chlopaka) ale zauwazylam ze to ona wpadla mu w oko. Trudno sie dziwic, w deszcz i zimna pogode ubrala mini szorty i buty na szpilce :P ( co bylo smieszne dla mnie;pp) ja niestety musialam wracac do domu,ona zostala tam i dowiedzialam sie (wiedziala ze mni sie ten chlopak podoba) ze przeprowadzili taka rozmowe: ona:wpadajcie nad morze:) on: ok, to powiedz kiedy macie wolne ,wezmiemny X "(o mnie chodzilo;p) i wpadamy ona: X jedzie gdzies (faktycznie wyjezdzalam) i nie bedzie mogla,a ja mam dzis wolne on: no dobra to wpadamy! dziewczyny,ja jestem przewrazliwiona,czy ona jest falszywa?? pomozcie.

Gość veldominddd
troche pokrecilam :D musialam wracac do domu po kilku dniach, tzn wyjechac z tej nadmorskiej miejscowosci :)

Gość poli ana
nic nie rozumiem :D bylyscie nad morzem, a ona zaproponowala gosciom zeby wpadli nad morze? pozatym nie wiem o co ci chodzi, nie spodobalas sie gosciowi, sama przyznalas, ze to ona wpadla mu w oko a propos: przyznala mu sie, ze ma faceta?? poza tym nie sklamala i tak mialas wyjezdzac - wiec o co chodzi??

Gość veldominddd
to mi sie wydawalo, ze wpadla mu w oko,ale skoro ona ma faceta,to moglaby chociaz temu chlopakowi powiedziec ze ma swojego ;) nie przyznala sie:) Wiecie co, no niby wszystko ok, ale ta dziewczyna wielce chciala byc moja przyjaciolka :D a taki ruch troche byl ponizej pasa,czy mi sie wydaje ??:) moze chciala mi udowodnic ze to ona jest lepsza? ;p

Gość Masz haluny i tyle
To ze ty wyjezdzalas nie oznacza ze ona jest falszywa. to raczej ty jestes falszywa bo boli cie ze kolezanka sie umowila. powinno ci byc rybka, przeciez i tak wyjezdzalas... falsz i obluda, autorko, oto kim jestes.

Gość miecho mark
Wydaje ci sie.dziewczyna nic takiego nie zrobila za co ty mialabys sie obrazic

Gość Masz haluny i tyle
To ze ty wyjezdzalas nie oznacza ze ona jest falszywa. to raczej ty jestes falszywa bo boli cie ze kolezanka sie umowila. powinno ci byc rybka, przeciez i tak wyjezdzalas... falsz i obluda, autorko, oto kim jestes.

Gość autorka posta...
nie, nie jestem falszywa :) bo mi juz nie chodzi o tego faceta! :) Tylko o nią :) po porstu zasdtanawiam sie czy jest warta mojej przyjazni :) wiedziala ze mi sie on podoba,a ona przeciez ma chlopaka:) no nic, moze faktycznie zle ocenilam sytuację

Gość poli ana
nowlasnie pytam sie jeszcze raz gdzie jej falsz wzgledem Ciebie? chyba nie sklamala jak mu powiedziala, ze wyjezdzasz? powiedziala zgodnie z prawda. boli cie, ze jemu to wisialo i gotowy byl isc tylko z nia? Zdrugiej strony glupia ta kolezanka po co jota w jote powtarzala ci te konwersacje? moze faktycznie zeby ci przykrosc sprawic

Gość poli ana
no, ok ale co z tego, ze on cie sie podobal? zaklepalas go sobie czy jak? :D ty mu najwyrazniej nie, wiec i tak by z tego nic nie bylo

Gość autorka posta...
poli ana widze ze nie czytasz ze zrozumieniem! :P mowie ze nie chodzi o chlopaka :P czy by bylo czy nie bylo. chodzi o nia :) ja mialam podobna sytuacje i majac chlopaka wycofalam sie od razu ,bo kolezance sie spodobal jeden gosc i stwierdzilam ze niech tam sobie kombinuja sami :D

Gość poli ana
jak to nie chodzi o chlopaka? " wiedziala ze mi sie on podoba,a ona przeciez ma chlopaka" chyba troche o niego tez chodzilo, nie?

Gość poli ana
"bo kolezance sie spodobal jeden gosc i stwierdzilam ze niech tam sobie kombinuja sami" ohc, jak laskawie z Twojej strony :D

Ciebie chyba najbardziej boli to, ze to ona, nie Ty, wpadla mu w oko :O :O :O Tak, tak sie zachowuje kolezanka. Poza tym czy powiedziala cos zlego? Sklamala? Powiedziala prawde, ze wyjezdzasz.

Gość wiem o co ci chodzi
weźcie nie chrzańcie, że ta koleżanka była w porządku, bo na odległość jedzie od niej suczyskiem. Gdyby była w porządku nie udawała by wolnej przed tym poznanym kolegą (nie przyznała się, że ma chłopaka), i tak samo w rozmowie z nim nie musiała informować, że autorka wyjeżdża zamykając jej jednocześnie drogę do być może poznania się z tym kolegą. Może coś by jednak im wyszło, i uważam, że zrobiła tak celowo. Niby nic, a jednak ... I to jest największe podkładanie świni w "przyjaźniach". Zawsze można się wyprzeć - ale o co ci chodzi, ja przecież nic nie zrobiłam. Ta Twoja znajoma tak właśnie postąpiła i nie chciała bym się z taką osobą przyjaźnić.

Gość poli ana
w stosunku do swojego chlopaka na pewno nie byla fair ale nie rozumiem tego waszego toku rozumowania, facetowi wpadla w oko dziewczyna, ale oczekujecie zeby tak nakierowala sytuaacja,zeby facet zainteresowal sie kolezanka co to faceci jakies bezmozgie kukly, ktore mozna przerzucac pomiedzy jedna a druga (patrz wyzsza wypowiedz kolezanki o tym jak bedac w zwiazku laskawie "oddala" faceta ja nie wiem jak jest w waszym swiecie, ale ludzie dobieraja sie chyba w troche bardziej skomplikowany sposob :D

Ty poznajac nowych ludzi od razu krzyczysz, ze masz faceta? Bez przesady :O nie widze nic zlego w zachowaniu kolezanki. Autorce zal dupe sciska, ze to nie ona spodobala sie temu facetowi i podswiadomie obwinia o to kolezanke :O

Gość moim zdaniem ta laska
troche jest podejrzana. Jakby była przyjaciółką to by było tak że faceci mówią że podjadą po X a ona powinna wtedy powiedzieć "poczekaj jeszcze zadzwonię do X dowiedzieć się jaka jest sytuacja" i powinna wtedy zadzwonić do ciebie i wypytać czy na 100% jedziesz do domu i cię namawiać żebyś jednak pojechała z nimi. Moja przyjaciółka by się tak zachowała, szczególnie że było ich dwóch facetów a nie jeden. Chciała mieć po prostu ich towarzystwo tylko dla siebie. Było jej na rękę że wyjeżdżasz i użyła też tego argumentu w stosunku do niego. W twoim przypadku może nic nie zrobiła bezpośrednio źle ale poprzez zaniechanie działania udowodniła że ma cie w dupie. Liczą się tylko jej własne interesy i flirt. nota bene nieczysty skoro miała faceta (czyli nawet wobec swojego własnego faceta jest fałszywa a co dopiero w stosunku do innej koleżanki. Jak znam życie to pewnie z niej jest taki typ "przyjaciółki" która będzie chciała się z tobą "przyjaźnić" dopóty dopóki cie potrzebuje jako osoby towarzyszącej do szukania przygód a jak już znajdzie tę przygodę czyli faceta to wtedy już jej nie będziesz potrzebna jako przyjaciółka i tylko kop w dupe będzie dla ciebie mieć, oleje ciepłym moczem. Ale spoko. Nie musisz z nią zrywać od razu tej "przyjaźni". Poprzyglądaj się jej troche, żeby sie upewnić.