Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsvsddsfdsff

Czy na sympatii można poznać fajną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość dsvsddsfdsff

Mam 23 lata, jestem facetem. Nie miałem do tej pory dziewczyny, chciałbym kogoś poznać. Uważacie, że portal sympatia rzeczywiście to umożliwia czy to tylko strata czasu ?

Gość abrooosss
czemu nie ?:)

Gość dsvsddsfdsff
Różne rzeczy czytałem o tego rodzaju portalach, że ludzie tam szukają tylko seksualnych partnerów. Mi zależy na tym by poznać kogoś do kogo będę coś czuł, moje życie wydaje mi się jałowe. Pora to zmienić, nie jestem przystojny mam trochę kompleksów z tym związanych, zawsze miałem problem z tym. W poznawaniu przez internet nie jest pewnie potrzebna tak duża śmiałość. A wam się udało kogoś poznać przez sympatię albo inne serwisy tego typu ?

Gość dsvsddsfdsff
Możecie pisać ogólnie o osobach poznanych przez net.

Gość Apasz:)
My tu gadu gadu a ruchać się chce :D

Gość moniczka :P
Nikogo ciekawego nie poznałam przez internet :( ale dodam że w realu też nie :(

Gość Pinio.....aaa...
No ja tak poznałam masę ludzi i męża dawno temu... Szukajcie a znajdziecie:D

Gość Pinio.....aaa...
No ja tak poznałam masę ludzi... I męża dawno temu Szukajcie a znajdziecie :D

Gość ciemnowlosaaaaaaaaaaaaaa
ja po sympatii nie mam ciekawych wrazen. tak samo moje kolezanki. po 1 spotkaniu cisza. tam tylko na seks szukaja. to moje obiekcje, co do facetow na sympatii, ale kobiety pewnie tez takie same jak i oni

Gość Pinio.....aaa...
No ale jak sobie to wyobrażasz że jakiś procent facetów z sympatii ci podpasuje? TAM JEST MASA LUDZI A TY SZUKASZ ZDAJE SIĘ JEDNEGO! Czysta matematyka Sróbuj ją przechytrzyć! :D

Gość Tak jest!
To nie grzybobranie!

Gość dsvsddsfdsff
Mi w realu nigdy nie wychodziło. Mam chyba niską samoocenę, sam nie wiem. Zależy mi na tym by nie być samotnym. Obecnie większość czasu spędzam na pracy za którą nie przepadam, w domu też nie najlepiej się czuje widząc, że mój młodszy brat jest szczęśliwy ze swoją dziewczyną, nie jestem zawistny, ale sami wiecie. Pomyślałem, że internet może pomóc, ale pytam dziewczyn na tym forum czy "normalne dziewczyny w ogóle szukają kogoś w internecie" ? Nie mam doświadczenia w relacjach Kobieta - facet. Dodam, że w innych relacjach nie mam problemów większych.

Gość :):):);-):):)
pokaz zdjecie i napisz skad jestes, to zobaczymy co da sie zrobic :

Gość dsvsddsfdsff
Szukam kogoś po prostu normalnego, z kim mógłbym spędzać czas, dawać tej osobie to co ja mam dobrego itp. nie zależy mi na poszukiwaniu wyłącznie seksu. Zdaje sobie sprawę z tego, że takich ludzi jest tam masa i nie tylko tam.

Gość dsvsddsfdsff
Tutaj fotki nie wrzucę, kiedyś widziałem jak na tym forum wyśmiewano jednego faceta, podawano info gdzie mieszka. Gdybym dobrze wyglądał nie miałbym problemu z poszukiwaniami w realu. Nie wyglądam bardzo tragicznie, większość dziewczyn zapytana o to mówi mi "normalnie", ale nie wiedziałem nigdy do końca co to oznacza.

Gość pipiripi
Hej. Nie wiem, jak na sympatii, ale ja swego czasu korzystałam z badoo. Dużo tam wariatów i desperatów, ale przekonało mnie to, że skoro ja jestem normalna, to może gdzieś też kogoś takiego znajdę :P i fakt, po kilku dniach zaczęłam rozmowę z jednym chłopakiem, później się spotkaliśmy i te spotkania ciągnęły się przez 2 miesiące, a później wszystko się rozpadło, ale przeżyłam miłe chwile z naprawdę mądrym, lecz niestety ZBYT pewnym siebie chłopakiem ;)

Gość dsvsddsfdsff
Ja na pewno nie jestem zbyt pewny siebie :P, raczej za mało, w relacjach kobieta - mężczyzna :). Chyba założę konto na sympatii, strasznie się denerwuje przed tym, wstydzę się wrzucać swoich fotek, ale pewnie będę musiał spróbować.

Gość pipiripi
Powiem Ci tak: nie wstydź się i broń Boże nie zamieszczaj nieswoich zdjęć. Dziewczyny to wyczują i żadna nie będzie chciała rozmawiać z facetem, który najwidoczniej ma kompleksy i wstydzi się pokazać jak wygląda. Powodzenia :)

Gość dsvsddsfdsff
Wiesz, nie po to szukam kogoś by kłamać... na pewno wrzucę swoje zdjęcia, ale boje się, że zostanę wyśmiany, że kobiety wyczują moje kompleksy, a ja nie chcę udawać kogoś kim nie jestem, nie szukam chwilowego seksu, a uczucia, czuje ze go potrzebuje :)

Gość dsvsddsfdsff
Tu chodzi też o spotkanie, boje się że zostanę wyśmiany jak zobaczy dziewczyna, ze mimo iż się staram to się jąkam i jestem nerwowy. Przerabiałem już to kiedyś.

Gość yjyjyjyjyjyj
UP UP UP UP

Gość pipiripi
no słuchaj, to skoro chcesz znaleźć kogoś do poważnego związku, to dobrze, że nie chcesz ukrywać prawdziwego siebie :) na pewno uda Ci się znaleźć jakąś sensowną babeczkę ;))

Gość dsvsddsfdsff
Dzięki mam nadzieję, że jakaś mnie zaakceptuje. :) Ale ten brak pewności siebie na spotkaniu już teraz mnie gryzie. Dzięki za odpowiedzi :)