Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyznam,że

wyprowadzm sie

Polecane posty

Gość przyznam,że

Witam wszystkich na początek przyznam,ze mam 16 lat i z niecierpliwością czekam do moich 18 urodzin.Wtedy mam plan ,żeby sie wyprowadzić,choc nie mam pojęcia jak sobie poradze i jak potoczy sie moje życie.Plan jest taki,że wyprowadzę sie do chłopaka (on w tym czasie bedzie studiował),a ja chce skończy szkołe żeby nie byc nikim.Wiadomo nawet ,gdy sprzedawczyni w sklepie ma przynajmniej mature albo studia(co w dzisiejszych czasach to nie problem)lepiej"wygląda" ale gdy tak sobie o tym myśle to sama nie wiem czy to ma jakąś przyszłość,mam wiele obaw z tym związanych,zwiazanych z dorosłym życiem. Wracając;Moja matka ,nie pracuje ja aktualnie mam wakacje,al nie było dnia żeby ona ugotował obiad ,uprała czy posprzątał.Ona twierdzi,ze ja nic nie robie,to łaski nie zrobie jak jej pomogę, ale ja jej nie pomagam tylko w moim mniemaniu robię wszystko za nią ,bo kiedy ona cos robi to przenigdy nie sprzątnie po sobie,a kiedy ja posprzątam wyjdę na chwile wracam i jest znowu syf. Nie daje z nią rady często drze sie na mnie bez przyczyny,albo trzaska drzwiami.czasami zastanawia sie czy to ja jestem nienormalna czy ona? Podsumowując,ciekawi mnie w jakim wieku Wy sie wyprowadziliście,jak zaczeliscie samodzielne życie,czy było ciężko i jak jest teraz? Z góry dzieki za odpowiedzi

Gość Twoja mamusia
tez pyta kafe o zdanie...

Gość Sweetcheeeks
Mialam 16 lat i rente po tacie. Latwo nie bylo... Z czasem czlowiek sie uczy

Gość a ja myśle
,że autorka pisze to na poważnie,bo rzeczywiście z taką matką... i nie pyta o zdanie,bo nie napisała"jak sądzicie" tylko pyta jak było z osobami ,które wyprowadziły sie we wczesnym wieku o