Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobić... -

Czy miałbym u niej szansę ?

Polecane posty

Gość Co zrobić... -

Witam . Mam 21 lat i chciałbym żebyście stwierdzili po tym co napisze czy mam szansę u tej dziewczyny . Więc fakty są takie... Jestem raczej przystojny lecz niski (173) ona ma gdzieś około 164 ma 20 lat . Ja obecnie nie mam pracy . Nie mam także przyjaciół i kolegów też można powiedzieć że nie mam bo nigdzie nie wychodzę . Ona studiuje na Awf-ie i jak to na studiach są koledzy i koleżanki. Ja sie nie uczę już . Więc teraz tak . Miałem ją na oku już w gimnazjum ona też na mnie spoglądała . W szkole średniej myślę że jakbym do niej zagadał to teraz już była by moja . Lecz tak nie było . Spoglądałem na nią tylko jak debil ona również i nic nawet nie zrobiłem... Teraz ostatnio zauważyłem ją gdy była na zakupach no w sumie już na przystanku była i gdy przejeżdżałem ze szwagrem samochodem pociągnęła wzrok za mną... Przypomiałem sobie o jej ślicznych oczkach i teraz kombinuje jak do niej zagadać... A raczej napisać . Czy mam u niej jakieś szanse ?

Gość bhibi
nie zakładaj 2 razy tego samego tematu!

Gość pomarańczlala
A czemu Ty nie studiujesz? Jak laska ma wykształcenie, to raczej Cie nie będzie chciała.

Gość bhibi
a co to za wykształcenie po AWF? kim będzie? wuefistką albo ochroniarką(?) :D

Gość pomarańczlala
Niechby i tą W-F istką. Jakieś teorie też tam mają. Zresztą nawet jak w rzeczywistości nie umie zbyt wiele, to i tak ego rośnie.

Gość ale żenua
nie masz szans chlopcze

Gość entelektualistka
a co wy glupie kurwy macie do awf? bardzo pozadne studia!

Gość Co zrobić... -
sorry za ten podwójny temat :) no właśnie w tym problem że ja nie studiuje dlatego jestem trochę zniechęcony. Nie uczę się bo nie mam na to pieniędzy jakbym znalazł prace to pewnie bym o tym pomyślał... Zresztą na pewno nie w tym roku te studia. No cóż widzę że zdania podzielone. Trzeba spróbować :P