Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bersatuk

Bliskie relacje z KSIĘŻMI. :-)

Polecane posty

Gość bersatuk

Witam. Postanowiłam stworzyć temat dla wszystkich kobietek, które miały i mają jakieś "inne" relacje z X. :-) Nie chodzi tu wyłącznie o seks! Mam na myśli także przyjaźń, związek, nieodwzajemnioną miłość... Zachęcam Was do dzielenia się swoimi doświadczeniami, wrażeniami i problemami. Moja sytuacja wygląda następująco. Jest w moim otoczeniu trzech księży, którzy wykazują wobec mnie wzmożone zainteresowanie. X1 - podstarzały koleś, jakby niewyżyty, kompletnie nie w moim typie. Ciągle się ślini na mój widok, komplementuje mnie, ociera się, zbliża... Heh, po prostu masakra. ;-) X2 - młodziutki wikariusz, przystojny, wysoki i męski. Świetny facet, niesamowicie inteligentny, nieco dziwny i tajemniczy, ale na prawdę super. Szarmancki dżentelmen, zrobiłby wszystko co tylko mu powiem. :) X3 - mój ulubiony wikariusz, straaaasznie napalony na mnie, wciąż pisze, wydzwania, spełnia wszystkie zachcianki, ogólnie ekstra facet. :-)

Gość O_o 2525
Ja znam dziewczynę, która była w związkach z księżmi. Na pewno z dwoma. Teraz jest z jakimś misjonarzem z Francji. Podobno git. Znam też dziewczynę (z opowiadań), w której zakochał się ksiądz i porzucił dla niej sutanne. Teraz spodziewają się dziecka. W sumie nie wiem czy coś takiego mi się podoba, ale nie mi oceniać.

Gość kamikadze emeryt
A widziałaś juz ich grzechomierze i kropidła?

znam ksiedza ktory poznal dziewczyne na pielgrzmce i wzial z nia slub niedlugo potem

Gość bersatuk
Porzucenie sutanny to optymistyczna wersja, zazwyczaj romans kończy się bolesnym rozstaniem, zlinczowaniem dziewczyny i przeniesieniem bezbronnego, niewinnego księdza. :-) Ale nie narzekałabym, gdyby mój X rzuciłby dla mnie sutannę.

Gość k,msdklds
to gdzie Ty się napataczasz z tymi księżmi? sekretarką jesteś na plebani czy jak? moje "relacje" z księzmi skończyły się na liceum :o wraz z ostatnią lekcją, a Ty to chyba sama sobie szukasz takich atrakcji żenuła

Gość bersatuk
kamikadze emeryt - nie, jeszcze nie widziałam. ;-) Ale z X3 pewnie niedługo okazja będzie.

Gość MinistrantMarusz
Ministranci też mogą się wypowiadać czy tylko dziewczynki sypiące kwiatki na procesji ?

Gość bersatuk
w nocy zakradam sie do kościoła i masturbuję sie na ołtarzu świecami i krucyfiksami ,mam na sobie czorwone pończochy a proboszcz to ogląda, powiedział ze mi rure zamontuje

Gość O_o 2525
Ta laska, która spodziewa się dziecka pracowała w sekretariacie w kościele. Ta druga co jest z Francuzem sama szuka sobie okazji.

Gość kamikadze emeryt
Nie rozumiem jak mozna pieprzyc sie z księdzem a następnie brać z nim ślub koscielny po zrzuceniu sutanny. W świetle nauk koscioła taka niewiasta będzie miała po śmierci wieczne sado maso z szatanem przecież To kurwa jakieś nieporozumienie chyba jest

Gość bersatuk
mnie podniecaja księża, chodzę po zakrystiach , i jak rozmawiam z księdzem to siadam na stole i rozchylam nogi , nie mam majtek i patrze co robią , tak własnie szukam kontaktu z księdzem

Gość bersatuk
k,msdklds - jestem w liceum, X2 i X3 uczą w moim LO a X1 nie wiem co robi, ale często się przewija przez moją szkołę, ;-) Nie jestem sekretarką na plebanii ;p

Gość bersatuk
jak się spowiadam przy konfesjonale to sapię mu do ucha , raz mi wystawił kutalona przez otwór który specjalnie wywiercił

Gość bersatuk
Hahah, ciekawe scenariusze według podszywaczy, bardzo ciekawe. ;-) MinistrantMarusz - jeśli masz jakieś niecodzienne relacje z księżmi to proszę bardzo, podziel się. :D

Gość arrewa
ja jestem zakochana w jednym i koszmarnie za nim tesknie przez wakacje

moj kolega gej byl kiedys w zwiazku z ksiedzem o ile to sie liczy - przez jakies 3 lata;-) ale zwiazek sie skonczyl - wikary go zdradzil ;/ (z kolega "po fachu"), od tametj pory kolega trzyma sie z daleka od tego towarzystwa;-/

Gość bersatuk
Tyle się mówi, że księża to pedofile i geje. Obracam się w tym towarzystwie nie od dziś i nie poznałam jeszcze takiego. Wszyscy 100% hetero. I za to strasznie napaleni, niezależnie od wieku.

ze napaleni to wiadomo;-)) nie laczylabym bycia gejem z byciem pedofilem bo to takie ...katolickie;-)) to tak jakby laczyc seks analny z zalatwianiem potrzeby fizjologicznej - ciut niesmaczne;/

Gość pomarańczlala
Dopiero pisałaś, że uczą w Twoim liceum, teraz z kolei "obracasz się w tym towarzystwie". Prowo jak nic.

do wpisu powyzej - to ejst logiczne - jelsi autorka jest w liceum w polsce to ma duze szanse na to, ze obraca sie w towarzystwie napalonych klerykow;-) nie rozumiem twojego zdziwienia - bo to spojny obraz;-)

Gość pomarańczlala
Niby w jaki sposób ma takie szanse? Byłam w liceum i nie pamiętam żadnych kleryków...

a ja znam szkoly "pelne" napalonych kletykos - wyposzczonych mlodych chloptasiow w sutannach ktorzy niemalze dostaja wzwodu widzac wyeksponowane jedrne piersi 16-latki;-)

Gość pomarańczlala
A no są takie, prawda. Ale skoro ona mówi, że zna tylko trzech, to nie jest w katoliku.

Gość dzismamrozowe
dziewczyny a zwłaszcza autorko, jesteś w jakiejś oazie? skąd tylu księży obok ciebie?

Gość dzismamrozowe
oo już widzę, ze ktoś o to pytał , co robisz sorry więc

" [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu ROR, znowu przenosisz swoje uprzedzenia na wszystkich księży?" nie ejstem uprzedzona - nie czuje tego tak, i nigdy nie wypowiadam sie w stosunku do 100%;-) dlatego nie mowie ez "wszystkie szkoly" i "wszyscy lerycy" - ale podkreslam fakt ze tacy tez sie zdarzaja - a a pewne okolicznosci (np. pozorny celibat0 poteguja tzw. napalenie akurat wsrod tej grupy a nie np. grupy nauczycieli czy piekarzy;-)

Gość bezmyślnie czy celowo?
:d czy to męska prowokacja? Nie wiem, jesteś bardzo płytką osóbką,niedojrzałą panienka !Kobieta dojrzała nie pisze o faktach w necie :)) , nie używa słow .. -ślini -napalony itd!!!! jesteś nadętą fałszywą małolatą! i myślisz że jesteś rozschwytywana do tego stopnia żeby informowac o tym świat????!!! :)))nic bardziej mylnego :) A co mam Ci pisać? o przyjacielu,znajomym,co Ci donosić? chodzi o kwestię łożkową? trzeba być dopiero dwulicową osóbką, robić to w podobny sposób do Twojego powodzenia