Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Enka2321

Wszystkie dziewczyny w moim wieku byly juz zakochane a ja

Polecane posty

Go艣膰 Enka2321

Tak jak wyzej w temacie . Mam 19 lat i czuje ze nigdy nie bede miala kogos z kim bede mogla spedzic wolny czas , porozmawiac czy sie przytulic oczywiscie mam kolezanki ale one nigdy nie zastapia mi zyciowego partnera . Wszystkie w moim wieku pewnie mialyscie juz kogos a ja nie . Przez to czuje osoba 鈥瀙usta w srodku . Nie wiem co jest ze mna nie tak , nie jestem brzydka osoba mam zielone oczy , blond wlosy jestem dosc niska i szczupla , mam plany na plany na zycie , chce isc na studia teraz pracuje i za rok koncze Technikum . Jest mi przykro jak widze dziewczyny w moim wieku ze swoimi chlopakami idacych po ulicy trzymajacych sie za rece itp.. Jak myslicie co ze mna jest nie tak . Z gory przepraszam za bledy ale pisze z telefonu ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 edddddddddddddddddddddddddd
ja sie pierwszy raz zakochalam tak naprawde majac 33 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mjdfokf
a jeste艣 towarzyska czy nie? nie martw si臋, znajdziesz jeszcze. a czasami lepiej bez faceta ni偶 z.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Jestem ;) Czesto chodze na imprezy ze znajomymi itp. wszyscy lubia przebywac w moim towarzystwie bo jestem wesola osoba ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Myslicie ze jestem skazana do konca zycia byc sama ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mjrgflkfg
na pewno nie, po prostu cierpliwie czekaj, a mi艂o艣膰 przyjdzie sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwona_porzeczka
Wi臋kszo艣膰 tych dziewczyn nie wie nawet, co to znaczy kogo艣 kocha膰. To jest po prostu taki trend, by kogo艣 mie膰 i wszyscy jak te owce wi膮偶膮 si臋, a potem si臋 rozchodz膮, bo nie przetrwaj膮 pierwszej powa偶niejszej k艂贸tni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Wiem ze czasmi trzeba czekac na ta jedyna osobe w zyciu , ale brakuje mi kogos taliego ;(

Udost臋pnij ten post

Ja mam 20 lat i tez nigdy nikogo nie mia艂am. Ale ja jestem brzydka wi臋c to wszystko t艂umaczy. A Ty nie martw si臋, mo偶e jeszcze nie trafi艂a艣 na odpowiedni膮 osob臋, 19 lat to nie jest du偶o wi臋c masz kup臋 czasu na znalezienie drugiej po艂贸wki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Czerwona _porzeczka masz racje , ale nie kazda 19 nasta jest taka sama . Jak na swoj wiek jestem bardzo dojrzala emocjonalnie . Jezeli miala bym tego kogos to z pewnoscia nie dla jakis trendow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Iluna7 napewno nie jestes brzydka . Ktos Ci to powiedzial czy jest to twoja opinia ?

Udost臋pnij ten post

Nom niestety zosta艂am ju偶 tak oceniona przez kilku ludzi, No c贸偶 bywa i tak, nie mo偶na mie膰 wszystkiego i ju偶 si臋 z tym w sumie troch臋 pogodzi艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Daj spokuj kilka osob to nie caly swiat ;) Gdzies tam napewno jest ktos przeznaczony tylko dla Ciebie . Glowa do gory ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nakr臋tka od butelki
a ja mam prawie 21 i tez nigdy nie mia艂am. Ale u mnie tio jest problem w tym,ze jestem ma艂o towarzyska- niesmia艂a. A je艣艂i chodzi o wygl膮d to m贸wi膮 偶e 艂adna. I te偶 mi kogo艣 brakuje. chcia艂abym mie膰 faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Ja tez do nie dawna bylam bardzo nie smiaala ale zmienilo sie to jak zaczelam pravowac jako hostessa ;) Teraz nie mam z tym problemu . Kiepskie uczucie jak brakuje kogos :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nakr臋tka od butelki
to fajnie ze pozby艂a艣 sie tej niesmia艂o艣ci. Ja jakos nie mog臋. NAwet ak wczoraj spotka艂am si臋 z dawnymi kole偶ankami to nie bardzo mia艂am o czym z nimi gada膰. One sobie o czyms gada艂y, a mnie kompletnie nie obchodzi艂o o czym one gadaj膮, przyznam szczerze 偶e sie z nimi nudzilam. ALe 偶eby sama rozwin膮膰 jaki艣 temat to nie. COs mi na to nie pozwala艂o, a zreszt膮 wszystkie pomys艂y gdzie艣 wyparowa艂y i siedzia艂am jak roslinka. niby by艂am ale tak na prawde tego nie odczuw艂am. Po prostu nie czu艂am sie swobodnie. Nie wiem jak to zmienic, bo mam juz te ponad 20 lat i ci膮gle to samo.:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Mialam tak samo jak ty . Zacznij wychodzic do ludzi , mow glosno co Ci sie podoba , interesuje o czym lubisz rozmawiac a napewno Ci to pomoze ;) Tylko nie chowaj sie w domu i nie odosabniaj sie od kolezanek . A jezeli to nie pomoze to moze zapisz sie na zajecia dla osob nie smialych albo porozmawiaj z kims komu bardzo ufasz .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Co jak co ale pewnej rzeczy nie zrozumiem .. Jak pisalam jestem hostessa w c.h widze tutaj setki osob dziennie osoby piekne kobiety i nastolatki i sporo przystojnych mezczyznz i brzydkie ich partenrki i tak sie zastanawiamt czemu przystojny facet ma za partnerke brzydkie kaczatko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madi123
a ja mam 23 lata i te偶 nikogo jeszcze nie mia艂am :( chyba po prostu niekt贸rzy skazani s膮 na bycie samemu bo inaczej ci臋偶ko to jest wyt艂umaczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Widze ze nas samotnych jest calkiem sporo na kafeteri ;)

Udost臋pnij ten post

Ja bym chcia艂 tak膮 dziewczyn臋, kt贸r膮艣 z was. Przynajmniej jeste艣cie skromne, czu艂e, wra偶liwe. Fajnie jest mie膰 kogo艣 takiego u boku. Nie to co te tapeciary, blachary i inne pustostany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Koperku a ja bym mogla miec kogos takiego jak Ty po mimo ze jestes chyba starszy od mnie ;) Niedawno czytalam twoj post o kobietach , chcialam cos napisac ale jednak nie napisalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRANDFATHER chooj UCHICHA 666
www.pizza.avi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wheidfhw
po co Wam to, cieszcie si臋 偶yciem i uciekaj膮c膮 powoli m艂odo艣ci膮 :) pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enka2321
Te temat to chyba jakos byl z przed dwoch dni dotyczyl kobiet ;)

Udost臋pnij ten post