Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enka2321

Wszystkie dziewczyny w moim wieku byly juz zakochane a ja

Polecane posty

Gość Enka2321

Tak jak wyzej w temacie . Mam 19 lat i czuje ze nigdy nie bede miala kogos z kim bede mogla spedzic wolny czas , porozmawiac czy sie przytulic oczywiscie mam kolezanki ale one nigdy nie zastapia mi zyciowego partnera . Wszystkie w moim wieku pewnie mialyscie juz kogos a ja nie . Przez to czuje osoba „pusta w srodku . Nie wiem co jest ze mna nie tak , nie jestem brzydka osoba mam zielone oczy , blond wlosy jestem dosc niska i szczupla , mam plany na plany na zycie , chce isc na studia teraz pracuje i za rok koncze Technikum . Jest mi przykro jak widze dziewczyny w moim wieku ze swoimi chlopakami idacych po ulicy trzymajacych sie za rece itp.. Jak myslicie co ze mna jest nie tak . Z gory przepraszam za bledy ale pisze z telefonu ;)

Gość edddddddddddddddddddddddddd
ja sie pierwszy raz zakochalam tak naprawde majac 33 lata

Gość mjdfokf
a jesteś towarzyska czy nie? nie martw się, znajdziesz jeszcze. a czasami lepiej bez faceta niż z.

Gość Enka2321
Jestem ;) Czesto chodze na imprezy ze znajomymi itp. wszyscy lubia przebywac w moim towarzystwie bo jestem wesola osoba ;)

Gość Enka2321
Myslicie ze jestem skazana do konca zycia byc sama ?

Gość mjrgflkfg
na pewno nie, po prostu cierpliwie czekaj, a miłość przyjdzie sama.

Gość czerwona_porzeczka
Większość tych dziewczyn nie wie nawet, co to znaczy kogoś kochać. To jest po prostu taki trend, by kogoś mieć i wszyscy jak te owce wiążą się, a potem się rozchodzą, bo nie przetrwają pierwszej poważniejszej kłótni.

Gość Enka2321
Wiem ze czasmi trzeba czekac na ta jedyna osobe w zyciu , ale brakuje mi kogos taliego ;(

Ja mam 20 lat i tez nigdy nikogo nie miałam. Ale ja jestem brzydka więc to wszystko tłumaczy. A Ty nie martw się, może jeszcze nie trafiłaś na odpowiednią osobę, 19 lat to nie jest dużo więc masz kupę czasu na znalezienie drugiej połówki:)

Gość Enka2321
Czerwona _porzeczka masz racje , ale nie kazda 19 nasta jest taka sama . Jak na swoj wiek jestem bardzo dojrzala emocjonalnie . Jezeli miala bym tego kogos to z pewnoscia nie dla jakis trendow

Gość Enka2321
Iluna7 napewno nie jestes brzydka . Ktos Ci to powiedzial czy jest to twoja opinia ?

Nom niestety zostałam już tak oceniona przez kilku ludzi, No cóż bywa i tak, nie można mieć wszystkiego i już się z tym w sumie trochę pogodziłam:)

Gość Enka2321
Daj spokuj kilka osob to nie caly swiat ;) Gdzies tam napewno jest ktos przeznaczony tylko dla Ciebie . Glowa do gory ;)

Gość nakrętka od butelki
a ja mam prawie 21 i tez nigdy nie miałam. Ale u mnie tio jest problem w tym,ze jestem mało towarzyska- niesmiała. A jeśłi chodzi o wygląd to mówią że ładna. I też mi kogoś brakuje. chciałabym mieć faceta.

Gość Enka2321
Ja tez do nie dawna bylam bardzo nie smiaala ale zmienilo sie to jak zaczelam pravowac jako hostessa ;) Teraz nie mam z tym problemu . Kiepskie uczucie jak brakuje kogos :(

Gość nakrętka od butelki
to fajnie ze pozbyłaś sie tej niesmiałości. Ja jakos nie mogę. NAwet ak wczoraj spotkałam się z dawnymi koleżankami to nie bardzo miałam o czym z nimi gadać. One sobie o czyms gadały, a mnie kompletnie nie obchodziło o czym one gadają, przyznam szczerze że sie z nimi nudzilam. ALe żeby sama rozwinąć jakiś temat to nie. COs mi na to nie pozwalało, a zresztą wszystkie pomysły gdzieś wyparowały i siedziałam jak roslinka. niby byłam ale tak na prawde tego nie odczuwłam. Po prostu nie czułam sie swobodnie. Nie wiem jak to zmienic, bo mam juz te ponad 20 lat i ciągle to samo.:(

Gość Enka2321
Mialam tak samo jak ty . Zacznij wychodzic do ludzi , mow glosno co Ci sie podoba , interesuje o czym lubisz rozmawiac a napewno Ci to pomoze ;) Tylko nie chowaj sie w domu i nie odosabniaj sie od kolezanek . A jezeli to nie pomoze to moze zapisz sie na zajecia dla osob nie smialych albo porozmawiaj z kims komu bardzo ufasz .

Gość Enka2321
Co jak co ale pewnej rzeczy nie zrozumiem .. Jak pisalam jestem hostessa w c.h widze tutaj setki osob dziennie osoby piekne kobiety i nastolatki i sporo przystojnych mezczyznz i brzydkie ich partenrki i tak sie zastanawiamt czemu przystojny facet ma za partnerke brzydkie kaczatko

Gość madi123
a ja mam 23 lata i też nikogo jeszcze nie miałam :( chyba po prostu niektórzy skazani są na bycie samemu bo inaczej ciężko to jest wytłumaczyć

Gość Enka2321
Widze ze nas samotnych jest calkiem sporo na kafeteri ;)

Ja bym chciał taką dziewczynę, którąś z was. Przynajmniej jesteście skromne, czułe, wrażliwe. Fajnie jest mieć kogoś takiego u boku. Nie to co te tapeciary, blachary i inne pustostany

Gość Enka2321
Koperku a ja bym mogla miec kogos takiego jak Ty po mimo ze jestes chyba starszy od mnie ;) Niedawno czytalam twoj post o kobietach , chcialam cos napisac ale jednak nie napisalam

Gość GRANDFATHER chooj UCHICHA 666
www.pizza.avi

Gość wheidfhw
po co Wam to, cieszcie się życiem i uciekającą powoli młodością :) pozdro

Gość Enka2321
Te temat to chyba jakos byl z przed dwoch dni dotyczyl kobiet ;)