Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

jak znosicie upały?

Polecane posty

Bo ja przyznam, że mam ich już serdecznie dosyć. Nie mam nic przeciwko latu, ale temperatury dochodzące do 30 stopni są nie dla mnie. Czekam tylko na ochłodzenie...

ja niekoniecznie chłód, takie temperatury w granicach 20 stopni też są ok. Ale fakt, że jesień i zima to moja ulubione pory roku.

Gość pooozdro
kupuje 20 zgrzewek coli z biedronki po czym leje ja do wanny po schlodzeniu i leze w tej wannie sluchajac wolkmana na kasety

Gość kafeterianin,
bardzo dobrze, lubię, gdy jest ponad 30 w cieniu

ja np dziwię się osobom, które wyjeżdżają do Egiptu albo Tunezji, żeby leżeć w 40 stopniach na plaży...

kafeterianin: i właśnie takich ludzi nie rozumiem. A spróbujcie wsiąść w takich dniach do autobusu albo tramwaju. Wrażenia gwarantowane. Ja np na co dzień nimi nie jeżdżę, ale w piątek musiałem i to było... no nie chciałbym tak codziennie...

Gość też ci radze
Dla mnie może tak byc przez cały rok. Lubię ciepło. Zresztą tego polskiego upału to nie można porównać z prawdziwym upałem np. we Włoszech więc nie przesadzajcie.

Gość Naturystka1985
Ja chodzę oczywiście nago :-) Mam domek na wsi i wczoraj wieczorem znalazłam świetne miejsce na łonie dzikiej przyrody nad rzeką, gdzie śmiało mogę pohasać sobie nago. :-)

Gość kafeterianin,
no jeżdżę czasem autobusami w upały, jest mi duszno, ale nie że ledwo żyję, na krótko nie przeszkadza mi nawet temperatura ponad 50 stopni, a na dłużej to tak do 40

Gość czasami.
ja nie lubie upałów, bo u mnie w pracy jest tragedia. biuro nagrzane bez jakiegokolwiek przewiewu. beznadzieja. najlepsza temperatura to wlasnie tak 20 stopni. dlatego kocham wiosnę.

Gość Sweetcheeeks
Tesknie za upalami bo tutaj tylko yebie deszczem. A potem przy 25 zdycham :)

Gość Naturystka1985
Gdyby jednak ktoś mi znienacka wsadził to wcale nie obraziłabym się :)

Gość kafeterianin,
za to gdy jest mniej niż 15 stopni, to czasem muszę nałożyć kaptur, a gdy jest mniej niż 10 stopni, to i ręce schować do kieszeni, bo mi marzną

Gość dhdhddj
Dziś tak mi się spociła pochwa że bez trudu wepchnęłam do niej pięciolitrową butlę po mineralce

w pracach często nie ma klimy, podobnie w autobusach. W konsekwencji wysyp spoconych śmierdzących ludzi. Co w tym fajnego?