Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoretka

Jak poderwać lekarza?

Polecane posty

prawić komplementy swojemu ginowi, chore :P ale jak już tak bardzo chcesz go poderwać... umów się na wizytę jako ostatnia tak aby wychodził z gabinetu jak Ty będziesz jeszcze pod przychodnią nie wiem udaj, że Ci się coś rozsypało czy coś no i jak będzie Ci pomagać to wspomnij, że umierasz z głodu bo nie jadłaś jeszcze dzisiaj obiadu jeśli mu sie podobasz to Cię gdzieś zaprosi jak nie zaprosi, to albo się nie podobasz albo to ciapek klusek, który nie potrafi zagadnąć pierwszy - i nie warto sobie nim zawracać doopy

Wiem o tym, ale ten trochę przekracza granice. Gdzieś tu zdaję się o tym pisałam że każdy ginekolog jest miły, opowiada pacjentce jaka to jest atrakcyjna itd. Ale moja intuicja podpowiada mi że tu chodzi o coś innego. Jak nie sprawdzę to się nie dowiem. Jeśli facet sie "pręży" na widok kobiety to chyba też coś znaczy.

Ja mu nie prawię komplementów, no bez przesady :) a z tej rady raczej nie skorzystam ;p

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli lekarz nie ma zony tzn ze jej nie chce miec i szuka dziury do bzykania a najłatwiej o taka wsrod pacjentek, nie ponizaj sie kobieto

Jak nie szuka żony to tym lepiej, bo ja nie szukam męża... Nie widzęco to mam wspólnego z poniżaniem się?

Gość lskddffjlksdjffidg
Jezeli ten lekarz ma glowe na karku i odrobine instynktu samozachowawczego, to wie, ze nie wolno mu w stosunku do pacjentki przekroczyc nawet slownie pewnej granicy. Rozwoj tej znajomosci w innym kierunku mozliwy jest tylko na gruncie neutralnym - spotkanie poza przychodnia, jak mezczyzna z kobieta a nie ja lekarz z pacjentka. Jezeli lekarz jest glupi i dla c... chce ryzykowac swoje pozwolenie na wykonywanie zawodu, to prosze bardzo. Wielu lekarzy zachowuje sie milo, ale poprawnie w stosunku do swoich pacjentek - po prostu profesjonalnie, bez podtekstu. Zle jest, jezeli glupia baba interpretuje to jako zainteresowanie jej osoba.

Nie jestem głupią babą jeśli o mnie mówisz :) widzę że problemy z czytaniem ze zrozumieniem są tu na porządku dziennym :) ja go chcę po prostu zaprosić na kawę, drinka czy coś. Nie mam zamiaru bzykać go w jego gabinecie jeśli o tym mówisz...

młoda lekareczka uważasz,, że ginekolog po 30 stce to już musi byc zajety i miec gromadkę dzieci ? Bo inaczej to cos z nim nie tak ? Dobre :D

Chyba by musiał te dzieci na studiach zacząć robić, w końcu to najdłuższa specjalizacja :)

Gość adzikk
łyknij sobie na odwagę i dawaj

Gość narkotyk666 JWWD GHAH FTWT
Chętnie obejrzę, wymacam, podotykam pochwy młodych und zadbanych and zdrowych dziewcząt! Ginekologiem nie jestem! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy trochę i odrobinkę se luźno o życiu radośnie?

Gość menta12
nie z takim tekstem na pewno nie wyskakuj ;d bo moze się tylko krzywo spojrzeć i udać że nie widzi. Może po prostu zostaw na jego stole swój numer telefonu i poproś o kontakt ?:D jak się nie odezwie najwyzej bedziesz go pozniej omijać szerokim łukiem ;P

Chyba bardziej głupio będzie mi zostawić nr niż spytać czy się ze mną umówi. My gadamy takie pierdoły czasem na tych wizytach, że powinno udać sięumiejętnie to wpleść... Chyba że stchórzę :/

Gość b fbfbhfhb
aaaa kasa autorko ci sie sni. Taki glupie malolaty marza o lepszym zyciu

kasa? niby dlaczego? Bo mi się facet spodobał? Przypadkiem jest lekarzem. Nie jestem typem typem który leci na kasę. Jednąś z rzeczy które najbardziej sobie cenię jest moja niezależność finansowa.

Gość sssssssssssennownaaa
teoretko jesteś tylko zwykła głupia babą jak ktoś już cie wcześniej nazwał. Mam swojego ginekologa, żartujemy sobie, jest bardzo miły, wspaniały ale nie przyszło mi do głowy to ze gin mnie podrywa. zejdź tępaczko na ziemie bo oni tez swoim zachowaniem ccha przyciagac sobie pacjentów, dla ciebie bedzie mily tak byś polecila mu kolejnym pacjentkom .....o glupias ty durnas Ty

Naucz się czytać, potem pogadamy :) kobiety czująkiedy podobają się mężczyźnie, on zresztą tego nie ukrywa. I tak jak pisałam uchodzi za "gbura"

Gość niezależnośc finansowa
buahahaha noo na pewno , Ty zarabiajac grosze nie połasisz się na wiekszą ilośc kasy buahaha

Gość sssssssssssennownaaa
teoretko nie cche mi sie czytać twoich wczesniejszych wypocin

Zresztą nie mam zamiaru się "wiązać", od tego zacznijmy. A już na pewno nie mam zamiaru nic planować. Będzi co mam być. Jest po prostu interesującym człowiekiem i chciałbym go poznań też na innej stopie. To że Wy szukacie partnerów i najważniejszym kryterium jest kasa, nie oznacza że wszyscy się tak zachowują. Jestem jeszcze studentką - podwójny kierunek (więc czasu mało) ale pracuję właśnie po to żebym nie musiała od nikogo na nic brać pieniędzy. Po prostu tego nie lubię. Tak samo jak nie lubię drogich prezentów i nie przyjmuję prezentów bez okazji.