Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowadamaslask

czy ktoras z was odeszlaby od meza

Polecane posty

Gość anonimowadamaslask

ale sie boi lub obawia czegos? ja juz od roku moze troszke mniej mam takie mysli. ten zwiazek mnie zabija wypala ze mnie wszytsko... jestem z nim tylko ze wzgledu na dziecko...

Gość to i ja cosik powiem
To zrób z tym coś i to koniecznie. Nie mówię żebyś odeszła,ale może da się wszystko jakoś ułożyć? Dziecko nie może żyć w takiej chorej sytuacji.

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
opowiedz dlaczego

Gość arz
...ja się zastanawiam po...9 latach małżeństwa...

Gość anonimowadamaslask
mam 23 lata jestem 3 lata po slubie, mamy 1.5 roczne dziecko tak stwierdzam ze bylam za mloda na slub i zalozenie rodziny przegralam zycie :) dlaczego chcialabym odejsc bo juz nie mamy wspolnych tematow nasze zycie erotyczne prawie nie istnieje - nie mamy na siebie ochoty nigdzie razem nie wychodzimy w ogole wszytsko sie zmienilo

"ten zwiazek mnie zabija wypala ze mnie wszytsko..." No to chyba jasne, że trzeba go skończyć ... Jeśli jest tak jak mówisz ... No chyba że da radę jakos jeszcze rozmawiac :)

Gość anonimowadamaslask
to typowy mami synek :) dzis tez zamiast spedzic czas z nami pojechal na niedzielna kawke do mamuni :)

A dlaczgo Wy nie pojechaliście z nim >> ... WIesz jesteś jeszcze młoda i na pewno znajdziesz kogoś kto pokocha Ciebie i Twoje maleństwo :) .. A teraz idź do fryzjera zrób zajebisty makijaż ubierz się ładnie zabieraj maleństwo i pokaż mu że potrafisz radzić sobie bez niego :))

Gość anonimowadamaslask
byloby mi na reke gdyby kogos mial :)

Gość karmazynowy błazen
He he-przed chwilą był tu temat czy 22lata to za wcześnie :D i mam takie dziwne uczucie pod skórą,że kogoś to zainspirowało do prowokacji...

dlaczego chcialabym odejsc bo juz nie mamy wspolnych tematow nasze zycie erotyczne prawie nie istnieje - nie mamy na siebie ochoty to może czas wziąc się do pracy? w związku nigdy nie jest dane raz na zawsze- trzeba pracowac i spróbowac naprawic to co szwankuje a nie zawijac się kiedy pojawiają się problemy lub niezdowolenie nigdzie razem nie wychodzimy w ogole wszytsko sie zmienilo bo to nie jest słodkie chodzenie i jedzenie sobie z dziubków, tylko szara rzeczywistośc.

Gość anonimowadamaslask
masiupka wiesz co chyba masz racje :) moze wlasnie powinnam mu pokazac ze moj swiat to nie tylko on nie pojechalam z nim bo nie jestem mile widziala u tesciow (kiedys uslyszalam od matki meza ze nie chciala takiej synowej i wcale nie chciala zebysmy brali slub) a mala z nim nie pojechala bo nie chcial jej wziasc

Gość anonimowadamaslask
chyba mi nie chcecie powiedziec ze jak wyszlyscie za maz to przestalyscie wychodzic gdziekolwiek ze swoimi mezami?

Po przeczytaniu tego co napisalaś faktycznie utwierdziłam się w tym e mam rację :)) ... Zrób się na bóstwo i wyjdź :)) Niech widzi co może tracić :) i juz :)

Gość anonimowadamaslask
masiupka sprobuje moze to cos da :) dziekuje za rade :)

Gość anonimowadamaslask
moze samo to ze jak jutro wroci z pracy a ja z nowa fryzura ( od dawna planuje wypad do fryzjera) ubrana jak na wyjscie a nie do piachu z dzieckiem (wcale nie mowie o mini i szpachli) wyjde z mala zaswieci mu lampke w glowie :D

Gość cambio dolor
Jednak niektórzy za wcześnie brali ślub :O

Gość anonimowadamaslask
dokladnie tak jak mowisz :(

Gość kontowa
hmmm też mam męża mamisynka! Też za szybko wyszłam za mąż. Też z chęcią bym od niego odeszła Też czuję że przegrałam życie