Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awadaka

praca pytanie

Polecane posty

Gość awadaka

mam pytanie odnośnie pracy na okres próbny jak było u was zostaliście czy osoba która srednio sobie radzi ma szanse zostać na dłużej co zrobić zebyzostać na dłużej jak walczyć z niechęcią współpracowników itp

Gość awadaka
podnoszę

powiedza ci wypierdalaj... tak sie teraz czesto dzieje po okresie probnym. ale nie martw sie, to wszystko po to zeby wziac kogos innego na okres probny za 500zl... :)

Gość selicidao
dlaczego na okres próbny za 500 zł??co ty chrzanisz? obowiazuje minimalna pensja-nie wazne czy to umowa na okres probny czy np, czas okreslony:Ooczywiscie jesli mowimy o calym etacie

Gość awadaka
na okresie próbnym mam trochę wiecej 1500 zł ale fakt ,ze pewnie bedzie dużo chętnych na moje miejsce kurcze ludzie z którymi pracuje nie sa zbyt sympatyczni , mało mi pomagają wiele rzezcy nnie tłumaczą nie przekazują itp z zadaniam radze sobie srednio ,boje się ze mnie nie zostawia przez to ale to dlatego ze musze sama do większości zrezy dochodzić bo koledzy nie mowia co i jak:(

hahahaha no tak... :) powiedz na rozmowie ze przeciez obowiazuje minimalna pensja... hahahaha

Gość ty zbereznik...
ile dzis wypiłeś bo chyba nie kumasz o czym autorka pisze

Gość fluffy duffy
zbereznik, z jakiej wsi uciekles ze nie masz pojecia za grosz co to umowa na czas próbny, pensja minimalna? bo ze nie masz pojecia jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna i ze chyba z w zyciu takiej nie miales to juz wiemy :O

wiem jak wyglada zycie. umowa na czas probny za grosze a jak bedzie ok to przedluzymy i podniesiemy.... ;)

Gość awadaka
branza to trochę taka sprzedaż i kupno musisz pozyskać klienta i sprzedać poźniej jego towar jak usługe :) nie chce dokładnie pisać co i jak , ale nie jest to telemarketing dość specyficzna branza wazne są kontakty jak ich nie mam

standard, daj klientow damy prace. na poczatek musisz miec wlasne kontakty... ;) haha.. ile masz podstawy?

Gość fluffy duffy
guzik wiesz chłopczyku:O

Gość fluffy duffy
bawią mnie takie kmiotki jak ty zbereznik-bez wykształcenia, bez doswiadczenia ale jak przyjdzie gadac nt pracy i pracowawców to pierwszy leci i nadaje...bredzisz czlowieku i to chyba nawet nie wiesz jak bardzo:O

Gość awadaka
nie mam podstawy mam 1500 zł na poczatek i tych klientów których nie mam i nie umiem ich zdobyć eh masakra i tyle lubie swoją prace miałam w niej doświadczenie itp tylko poźniej się okazało ze mam się zajmować troche innym sektorem niż do tej pory i niestety kontaktów mi brak nie wiem czy jest sens czekać za nim mnie wywalą czy szukać czegoś juz dzis

Gość a od kiedy na próbnym
takie grosze płaca , matko 500zł , kto ci takich głupot nawciskał :o ja na próbnym nigdy nie miałam mniej niż te 1700 na rękę :o szukaj czegos nowego a w międzyczasie próbuj tutaj coś ugrać

Gość awadaka
myslicie ze jak na tm próbnym sie nie wykaże to powiedzą papa wydaje mi sie ze ci ludzue z którymi pracuej+ kierownik specjalnie tak mało mi przekazują pomagają np jak coś powiedzą tot ylko raz jak pytam o to samo mówią ze to już było :(

Gość a od kiedy na próbnym
nie wiem co powiedzieć , mnie zawsze pomagali i uczyli jak coś nie wiedziałam ... dziwna atmosfera u ciebie panuje.

Gość awadaka
wiem , ale na pracy mi zależy i czuje ze się załame jak mnie wywalą

Gość awadaka
ktos sie jeszcze wypowie