Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

To tak strasznie boli!:(

Polecane posty

wczoraj rozstałam sie z chlopakiem, wiec ze to sluszne bo przesadzil z lekka wzgledem mnie, ale co z tego jak ja tak strasznie za nim JUZ tesknie, a minal dzien. Ja nie dam rady, tak mnie korci aby do niego zadzwonic napisac, ale jakos sie powstrzymuje, nie wiem jak sobie z tym radzic!:(((

Gość shsghjvsjhs
to jesteśmy we dwie, mnie też korci ale wykasowałam jego numer, znam go na pamięć ale jak nie ma śladu w telefonie to mniej kusi

kazdy wie ze bez powodu sie nie zrywa, ale tak od razu sie odkochac nie da. ja tez skasowalam numer, i co z tego jak go pamietam,,, to mi nie pomaga!:(

Gość shsghjvsjhs
ja dziś zrobiłam porządek w szafie, żeby za dużo nie myśleć, jutro ide do pracy to będzie inaczej, ale nie wiem co dalej ze swoim życiem?

Gość loiou
Marlenka nie dzwon blondasku :p

przypominam sobie to dlaczego sie rozstalismy, ale co z tego pomaga mi to chwile, a za chwile przypominaja mi sie wszystkie mile chwile z nim a bylo ich duzo i znowu wszystko wraca... ja tak samo jak ty, pomimo ze niedziela sprzatalam i w ogole jutro nie wiem co wymysle aby o nim nie myslec...

a juz nie wiem co mam robic, nie chce aby mnie tak traktowal jak potraktowal, ale nie wiem jak bedzie dluzej bez niego:( kocham go!

widze, juz nikt nie odpowie, a szkoda;) myslalam ze tu sie "dowiem" jak sobie z tym poradzic, no ale trudno:) i tak dzieki za wszystkie wypowiedzi;] milego wieczora pa;]

Gość honeybeeeeee
Ja tu jeszcze jestem. Niestety to co robisz czyli szukanie sobie zajec zeby nie myslec to najlepsza metoda. Bron boze alkoholu nie pij bo reakcja odwrotna. Mi w takim przypadku pomogla gra komputerowa. Zajmujesz sie gra I przestajesz myslec. Jezeli nie lubisz grac to ksiazka. Ale moze chcesz opowiedziec co sie stalo?