Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wróciłam zmęczona

Polecane posty

Gość martynaaaaaaaaaaaaaa
nie mam nicka to nie jest twoj dom twoj facet ma kolejna fuche a ty zapier*dalasz na szmacie Łehehehhe D.O.B.R.E !!!

fajnie, bedzie bardziej przytulnie niz u mnie, ja obawialam sie ze u mnie bedzie za ciemno, a uwielbiam czarny kolor we wnetrzach i ostatecznie dalam sie przekonac do jednej sciany calej z bialych plytek i okazalo sie ze jest bardzo jasno i teraz zaluje ze nie bronilam swojej wersji czyli lazienki z duza przewaga czerni :)

dodatki chce srebrne i fioletowe:) ,też się bałam że ta szara podłoga i szare płytki będą wypadac ciemno ,ale dobre oświetlenie rozwiązuje ten problem

A zrobiłaś może zdjęcie z zewnątrz? very lucky star---> też lubię czerń jeśli chodzi o wnętrza.

Gość martynaaaaaaaaaaaaaa
Rozumiem, że baaardzo się cieszysz "budując" dom nie zarabiajac na niego 1zł :classic_cool: ale już totalie powalonym trzeba być by wrzucac fotki "kibla" na forum ;)

haadia, ja w ogole uparłam sie na takie mało domowe kolory i tym sposobem caly moj dom jest w odcieniach czerni bieli szarosci z dodatkiem bladego rozu w salonie i fioletu w sypialnii, wiem ze nie kazdemu sie takie wnetrza podobaja i wydaja sie malo przytulne, ja czuje sie tu idealnie i dla mnie jest jak najbardziej domowo ;)

Gość nie mam nicka
''bo narazie szału nie robi goly pustak '' NO NIE ROBISZ . MASZ RACJE :D znowu klamiesz :O mialas wprowadzic sie dawno temu :D

Najważniejsze jest to, aby domownicy czuli się jak najlepiej...

Gość fkfkjggkhg
Pokaz też kazdy kranik i okienko

cześć plenerowa:) ja też lubię ciepłe ale lubię też nowoczesne wnętrza ,ile ludzi tyle gustów:) .Kurczę idę kąpac małą a chętnie bym sobie jeszcze z wami popisała ,może wieczorem jeszcze zajrzę .Trzymajcie się ciepło

biale drzwi sa ladne choć niepraktyczne, ale moim zdaniem pasuja tylko i wylacznie do wnetrz w stylu skandynawskim i w zadnych innych ich jakos nie moge zaakceptować ;)