Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????????????????????!!!!!!

czy mozna dziecku dawac wase?

Polecane posty

Gość Dalera
kobieto Ty masz dzieci??? żucie skórki może być bardzo niebezpieczne i prowadzić do zadławienia.

Gość Mustlekine
Czy wy nie macie ciekawszych temaów?

Gość Dalera
kobieto Ty masz dzieci??? lepiej uczyć dziecko żucia n innych pokarmach- gotowanych lub surowych warzywach (zależnie od wieku dziecka)

Gość kobieto Ty masz dzieci???
Dalera-ja nie napisałam,że tak należy uczyc dziecko żuć,ale że służy nauce żucia a nie celem tępienia zębów.

moze i macie racje ze to nie jest po to by scierac zeby,ale mozna napisac to w normalny sposob a nie jak lamuska rzucac kurwami zirytowalo mnie te babko co do żucia to moje dziecko nie ma z tym problemow, jak napisalm w poscie wyzej sprobowalo ode mnie tylko kilka malych kesow nigdy dziecko nie jest same podczas posilku wiec kontorluje jak gryzie i co je dostalam juz odpowiedz dikeuje i mysle ze temat mozna uznac za zamkniety

Gość nie nie daje się takiemu
Dziecku wasy. Jak chcesz dawać chrupkie pieczywo to ewentualnie można dawać macę. Nie mróz chleba,bo on ma takie sobie właściwosci-kup kajzerkę i pokrój w pionie na male kromki-jak chleb. Normalnie kroisz w poziomie. A co do języka to trochę się szanuj,bo następnym razem dziecko Cię zdenerwuje i je zbluzgasz. Meliska na spokojność.

nie nigdy nikogo nie bluzgam a zwalszcza mojego dziecka,poprostu denerwuja mnie takie osoby do ktorych poziomu niestety sie znizylam,bylo to glupie w sumie kajzerka to tez dobry pomysl, a wase dalam jej tylko raz dzisiaj sprobowac bo tak krzyczala am jakbym ja normalnie glodzila;-)

Gość okaoka
ojej,przepraszam,ze sie uczepilam tego scierania zebow.ale rozbawilo mnie to tylko,niestety przez to zaraz pojawily sie takie wypowiedz wulgarne. mamuski,co z Wami? wiecej luzu:-)

Gość okaoka
moje dziecko tez roznosci probowalo i zyje.

okaoka ale ty napisalas normalnie bez tych bluzgow, nie wszyscy wszystko wiedza mi od zawsze mowiono ze dziecko musi sobie zeby scierac, no i jeszcze ten przyklad z dzieckiem co ma okropne krolicze zeby ale ok,przyznaje nie mialam racji jednak ze ktos czegos nie wie badz mysli ze wie nie znaczy ze mozna po tej osobie jechac ile wlezie

Gość nie daje się takiemu
Ja nie mówię,że zaszkodzi od strony układu pokarmowego,ale może pokaleczyć dziasła. Autorko też całkiem konkretnie zbluzgałaś...

Gość wierrrrrka
Pewnie mozna,ale ani to smaczne,ani chyba jakos szczegopni zerowe. Kup bulke,jakas normalna albo grahamke,i w dzien-dwq ci ppojdzie. a te panie,co tu wyzywaja od idiotek -autorka nie pytala,czy jest idiotka,tylko czy moze podac corce waze,ok?

Gość dfyyt
i tak właśnie wygląda dyskusja MATEK :( Żal mi tylko waszych dzieci

Gość kształt, długość i szerokość
uzębienia jest uwarunkowana genetycznie, a nie tym co kto je, a już na pewno nie ścieraniem. gdyby ludzie ścierali zęby to by mieli ubytki w szkliwie i mega próchnicę. są dzieci z wytartymi zębami do tego stopnia, że wyglądają jakby miały chore uzębienie (mają zęby mleczne do 1/2 prawidłowej naturalnej długości) dlatego że rodzice pasą je horrendalnymi ilościami słodyczy, dają smoka do 3 roku życia, i usypiają z butelką pełną słodkich płynów. te dzieci mają tak skorodowane zęby, że wytarła im się miazga. wygląda to strasznie. ty też tego chcesz? takiego wycierania? syn twoich znajomych nie ma długich jedynek dlatego, że ich nie ścierał, tylko odziedziczył je w genach i taka jego natura. a swoją drogą ja nie wiem na jakiego dentystę trafili ci jego rodzice, ale ja jak bym coś takiego usłyszała od stomatologa to domagałabym się zwrotu pieniędzy za wizytę i napisała mu negatywną opinię w necie w rankingu lekarzy. mamy xxi wiek, a zdawałoby się wykształcona osoba opowiada takie niedorzeczności?! skąd on był? z kinszasy? (nie obrażając mieszkańców kinszasy)