Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amour

Co zrobić, żebyśmy byli razem?

Polecane posty

Witam. Od 4 lat kocham jednego chłopaka. Znamy się od 11 lat. Jakieś 7 lat temu wyznał mi miłość, ale wtedy ja nic do niego nie czułam i go olałam. Rozmawiam do czasu do czasu, ale niestety nie mam Jego numeru telefonu. Dogadujemy się bardzo dobrze. Zawsze mamy wspólne tematy do rozmowy, ale ja chcę czego więcej. Co mam zrobić żeby coś się ruszyło. należę nistety do osób nieśmiałych i bałabym się go zapytać o spotkanie albo nr telefonu. Proszę Was, poradźcie mi, co mam zrobić, bo jeżeli nic w tej sprawie nie zrobię, to oszaleję... Pozdrawiam.

Gość czy ja jestem az tak pechowa
zrobić coś ;) powodzenia:)🖐️

Gość Zakochanazrozpaczona
Zrób to wbrew sobie i ... Zaproponuj spotkanie .. Wystarczy spontan .. " Co powiesz na małe piwo , albo na kawe czy co tam wolisz ? " I wtedy będzie można przejsć do rzeczy , możecie sobie powyjaśniać pewne kwestie . Lepiej to zrobić niż załować , że nic nie zrobiłaś .

zapos go na impreze gdzie bedzie wiecej ludzi, a potem po alkoholu to juz sie osmielisz

Zdobyłam jego nr telefonu i chciałam z Nim pójść na imprezę. Wczoraj dał mi odp, że przez tydzień go nie będzie i nie da rady. Po tej odp, pisaliśmy jeszcze chwilkę. Jeszcze nie widziałam, żeby ktoś tak przepraszał. I teraz nasuwa mi się pytanie. Kiedy zaproponować mu spotkanie? W trakcie jego wyjazdu, po czy teraz, kiedy jest jeszcze jakiś punkt zaczepiennia?