Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brystol techniczny

co Wy na to?

Polecane posty

Gość brystol techniczny

Wisenna Mama i Anulsss to dwa durne babska co nic całymi dniami nie robią tylko na kafe siedzą. Wiem, że mnie zjedziecie za ten topik ale bardzo mnie zastanawia skąd one maja na to czas... Ja jestem przed porodem, na L4 więc moge tu łazić całymi dniami ale dwie pożal sie boże debilki? Anulsss niby pracuje a Wiosenna ma trójkę dzieci... To albo bujają albo sama nie wiem co... Przy tym jedna dupoliz a druga hamska. Masakra

no chyba się porzygam - czuje się niczym celebrytka!!! Na pudelku tez już o mnie piszą? czy na razie tylko lokalne gazety? ;)

Gość brystol techniczny
i proszę, mamy tu hamską Anulsss a dupolizajka Wiosenna tez zajrzy czy napisze na pomarańczowo?

Gość do okola nas same
I jedna i druga wisi mi i powiewa... A ty skoro jesteś na l4 to sięgnij po słownik ort bo słówko "chamskie" nie jest wybitnie trudne.

Gość brystol techniczny
anulsss, to Ty jako pomarańczowa? Pasuje mi do Ciebie takie wytykanie błędów ;) A jest ktoś kto by chciał sobie poplotkować na serio?

Gość nie mam nicka
co Wy na to? a ja na to PILNUJ SWOJEJ WIELKIEJ DOOOOOPY :D

Gość brystol techniczny
ruchal mnie ciapaty i wpadalam - wiem porazka :O

Gość brystol techniczny
zazdroszcze wszystkim , rodzina ma mnie gdzies. moje zycie to koszmar

Gość brystol techniczny
powiedzcie - tylko tak szczerze. lubicie anal czy oral ? co bardziej ? ;)

Gość brystol techniczny
ok. zaczne pierwsza .... lubie byc jebana w doopsko :D

ale to jest ciąża poród itp a z tego co się orientuję a nie forum dla tych co się czepiaja innych... weź kobieto załóż sobie osobne forum dla tych co potrafią tylko krytykować i ubliżać i to na pomarańczowo i stwórzcie swoje wzajemne kólko adoracji i tam się wyżywajcie i wylewajcie swoje problemy i antypatie bo to kolejny żałosny topik o tym kto jest głupi itd.... żenada zwłaszcza że na pomarańczowo:/

Gość brystol techniczny
marnie, podszywie... Akurat jestem szczęśliwą żoną i ciężaróweczką ;) Zazdrosny? ;) Ale chyba można wyrazic zdanie o innych tutaj czy zabronisz 2+3:)))? Może ktoś sie jednak sensownie włączy do dyskusji i powie czy to tylko ja mam takie odczucia czy ktos jeszcze się zgodzi ze mną?

Gość j asię mogę wypowiedzieć na to
wiosenna jest ok a anulsss mi nie podpadła ale mniej mi się w oczy rzuca. Pamiętam ja tylko z wierszyka do Dorotki i wtedy mi sie spodobało. Wiosenna jest miła a to na tym forum rzadkość, służy radą i nikomu nie ubliża a to mi się podoba

wlącze sie tylko z jednego powodu - na nerwy dzialaja mi takie topiki:O mozna tu kogos lubic, mozna nie znosic-i co z tego? ja pierdziele, dziewczyno nudzi ci sie, nie masz znajomych, wlasnego zycia? nie masz o czym pogadac z mezem? zajmij sie czyms, a nie trwonisz czas na beznadziejnie głupi topik!!! ps. anulssss nie znosze, wiosenna mama jest mi obojetna-ale wiem, ze dziewczyna jest kulturalna, ma 3 dzieci wiec dlaczego mialaby sie nie wypowiadac na dziale dot. dzieci? zazdroscisz jej zycia? bo inaczej nie potrafie sobie wytłumaczyc tej wiecznej nagonki na wiosenna:O Zarowno anulsss jak i wiosenna mi tu nie przeszkadzaja - przeszkadzaja mi takie jak ty:O

i jeszcze jedno-piszesz o sobie, ze jestes szczesliwa zona i ciezarowka...I tu chyba bardzo sie mylisz...SZCZESLIWY CZLOWIEK NIE LECZY SWOICH FRUSTRACJI W TAKI SPOSÓB.

Gość brystol techniczny
to nie frustracje i ich nie lecz, bo nie mam. Kobiety lubią plotkować więc chciałam poplotkować i tyle i ciagle czekam na konkretna osobę która sie przyłączy

poplotkowac? dziewczyno jedziesz po innych jak po burej suce wyzywajac od durnych bab-to sa plotki? kto cie wychował na takiego prymitywa bez kultury?

Gość cambio dolor
Nie wiem kim jest wiosenna mama,ale anluss jest bardzo kulturalną osobą-przynajmiej z tego co ja z nią miałam dzisiaj styczność. Ja tutaj co prawda od niedawna więc może się nie znam. W każdym razie chyba nie można kogoś lubić lub nie na podstawie wypowiedzi na forum? Raczej można się z kimś zgadzać lub nie.

i nie pisz, ze czekasz na konkretna osobe, tylko napisz wprost, ze czekasz na osobe ktora dołączy do tych twoich wyzwisk i bedzie ci przyklaskiwac w rzucaniu obelgami:O

Gość selicidao
Zgadzam się z cytrynowa mama. Zniknij dziewucho bo sie osmieszasz jedynie tym tematem.

Gość bella donnnna
po pierwsze to ja się nie przyłączę bo to dla mnie strata czasu. I tak to nic nie zmieni. Ale jak już zajrzałam to się wypowiem: Obie Panie są ok i nie mam nic do nich. Ani jedna ani druga nie jest wulgarna. Reprezentują trochę inne poziomy. Jedna ma sporą wiedzę życiową a druga jest pomocna w kwestiach fachowych, których wiele tutaj nie ogarnia i nie rozumie. Podoba mi się delikatność Wiosennej Mamy i to, że nie stawia siebie zawsze w jasnym świetle. Jest szczera i krytyczna wobec własnej osoby jako chyba tutaj jedyna. Nie wychwala pod niebiosa swoich dzieci ani siebie, nie pisze jaka bogata, zgrabna, piękna i co ma. Zwykła, fajna dziewczyna ;) Anulsss z kolei jest bardziej kontrowersyjna, ma nieraz udziwnione poglądy ale szanuję ją za to, że zawsze potrafi je dobrze i konkretnie obronić. Dodam jeszcze, że bardzo mi się podoba jak Anulsss pisze, bo potrafi ładnie wszystko ubrać w słowa choć niekoniecznie zgadzam się z treścią.

Gość ja mogę poplotkować ale
w kulturalny sposób. Wiosennej jest tu pełno, to fakt ale nie przeszkadza mi, bo nie pluje jadem a sobie dziewczyna pisze po prostu i jest kulturalna. Anulsss mniej widzę ale tez w sumie mi nie szkodzi, nie obraziła mnie nigdy ani nic w tym stylu. Nie widziałam żeby była wulgarna, wręcz przeciwnie. Jest dobrym pisarzem i mam czasem wrażenie że jak chce komuś zaleźć za skurę to tak ogródkowo i przez kwiatki

Gość brystol techniczny
ja moge polotkowac, no i fajnie. Wreszcie jakaś fajna wypowiedź. Tylko ja mam inne zdanie. Wiosenna to jeszcze strawię ewentualnie ale anulsss to porażka. Właśnie mnie wkurza, że jest taka mądrusia a gówno wie tak naprawde i na niczym się nie zna a doradzać chce w każdym topiku

Gość brystol techniczny
cambio dolor a to chyba anulsss ma dziś dobry dzień. A moze i nie bo sobie zoabzcz jej wypowiedź tutaj. Dalej jest Twoim zdaniewm kulturalna?

Gość cambio dolor
Zakładasz temat w którym po niej jeździsz-zresztą to już drugi temat o niej dzisiaj. Jak pisałam jestem tu od niedawna,więc może nie wiem,że takich tematów było więcej... każdy ma prawo mieć najzwyczajniej w świecie dość. W sumie Ciebie nie obraziła,więc o co chodzi?

Gość ghjhjkjhhjhjhhjhjhjh
up

Gość brystol techniczny
po prostu mam przeczucie, że ta dziewczyna jest daremna jak 150... Taka mądralińska a kto to lubi/ Kto lubi jak sie inny mądruje i pokazuje swoją wyższość?