Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmie pieski i kocurki tez...

Piekna, ja sie zmieniłem, jestem juz...

Polecane posty

dobrym facetem:classic_cool: bede Ci opoką, dębem, jeleniem, żubrem, turem...byczkiem rozpłodowym też- jesli mi pozwolisz ;) co jeszcze moge zrobic, by na nowo rozgrzac Twe serce płomiennym uczuciem do mnie?:)

Gość nie petarda!
mówiłes, ze jestem brzydka😠

Gość Piękna z nirvaną i muse
Opoką, Skałą, silnym facetem filrem duchowego domu..stabilizacją kazdego dnia. Abym czuła sie pewnie, bezpiecznie, stabilnie...nie moge czuc sie tak, ze jutro wszystko runie..jak dom na piasku.... Wg Bibli..buduj dom na skale..czyli na mocnych trwałych fundamentach a zatem na wartosciach jakie oboje stworzymy milosci wiernoc lojalnosc oddanie wrazliwosc przyjazn zrozumienie harmonia wiele by pisac bo wartosci wiele.... Musisz grac na pianinie i gitarze dla mnie:) np piano dla elizy...titanic a la piano...to rozgrzewa moje serce, równiez. ae nie tylko

I nie mozna zapominac o dokarmianiu ptaszków...zimą, ale i latem

Kochana, przeciez wiesz ze jestem stałym i wiernym facetem :) innym niz FACECI z portalu randkowego:o czy kiedys Cie zdradziłem? NIGDY! czy zdradze?- NIE, jesli i Ty bedziesz mi wierna Kochanie ...zaufaj mi Piekna, razem zbudujemy mocny, trwały dom na skale, dookoła ogródek a w srodku głosny stukot dzieciecych nóżek :D:classic_cool: podoba sie mój plan?;)

Gość kafe opanowana przez les
-by :O ciekawe kto te tupiące nóżki stworzy? dildo?🖐️

bede masowac Ci stópki i plecki, lubisz masaże Kochanie? ja wykonuje takze masaż erotyczny kobiecych stref erogennych :D bede Cie czesto przytulac i co dzień zapewniac Cie o mej wielkiej miłosci:) ❤️for You Darling

i REM. plany fajne..i te małe stópki❤️..ale lany trzeba realizowac tak jak w budownictwie. lubie masaż i też wkonuje, czasem..;) zwłaszcza skronie, kark, plecy

no ale najpierw musisz rozstac sie ze swoim obecnym nowym facetem, któregotak usilnie szukałas w wiosne-lato 2011 ;) , bo ja nie odnajduje sie w trójkątach :( tylko układy dwuosobowe - czyli ja + moja Ukochana. jej facet nie! tylko MY we dwoje! BEZ FACETA!!! musisz z nim zerwac... ;)

musze czuc ze jestem tym jednym jedynym, a nie jednym z wielu:( bo Ty kochasz Lenina, biznesmena, artyste, globtrotera, ksiedza albo rolnika!!!:o bardziej niz mnie! :( myslisz ze to miłe, przyjemne?:( czy Ty bys była miła, gdyby twój wymarzony facet Cie olewał dla innych? pisał o trawie na odchudzanie...:o;).... odstawie piwo, dobrze-ok, ale trawy jesc nie bede :classic_cool: a jak Lenin jest idealny, to bierz Lenina...:o lub biznesmena z USA... :o

Gość Audi a1
pranie mózgu miałeś? najpierw o ty zrób podchody rozpoznawcze sytuacje

Gość raz dwa trzy cztery
zaniedbujesz mnie:o to nie moglam bezczynnie siedziec:o

Gość raz dwa trzy cztery
ale wiesz ze czekam tylko na Ciebie

Gość Audi a1
w dekiel to ci wali.................... Lenin, rolnik, ksiądz itd. to mogłeś też sobie wyprać, to działa w obie strony, przyznaj sie ile dziwek zaliczyłeś w Hiszpani, Austri, USA? a ty bezczelnie wymagasz wierności:)

Gość może i piękne
a jakie głupieee !

Gość jeleniem?
:D zaden facet nie chciałby zostac jeleniem