Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioly

jak mam przeprosic osobe ktora skrycie kocham?

Polecane posty

Gość anioly

od marca moj kolega obrazil sie na mnie po tym jak pewnego dnia sklamalam wkrotce po tym uswiadomilam sobie ze go kocham probowalam go przeprosic ale cos nieudolnie czy powinnam mu powiedziec ze go kocham? boje sie bolu tego co powie do tego jestem brzydka jestem gruba co mam zrobic zeby wszystko bylo jak dawniej?

Gość wolna i zadowolona z życia
tylko nie zapraszaj na sex , wymysl cos orginalnego ,moze kolacja ?

Gość anioly
to nie bylo wielkie klamstwo podpuscilam go ostrozna bylam wtedy bylismy przyjaciolmi nie wiedzialam jeszcze ze go kocham z kazdym dniem byl mi coraz blizszy kocham go tak bardzo jego usmiech jego serce nie jest moze ladny wiele dziewczyn go odtracilo ale ma to cos w sobie co mnie przyciaga co mnie zmienia na lepsze

Skoro się obraził, to znaczy że dla niego to było wielkie kłamstwo. Miłośc do niego dużo Ci nie da, jeśli nie zaczniesz go rozumieć, jego rozumowania...

Gość anioly
moze masz racje :) musze go zrozumiec jest skryty raz pytalam sie go czy sie mu podovam odpowiedzial ze przyjdzie taka chwila to ci powiem mam sporo kompleksow:( chociaz mam wspaniale serce to zawsze to moje cialo przeszkadza

Skoro skłamałaś i dla Ciebie to było małe kłamstwo, a dla niego duże, to znaczy że wasze systemy wartości mocno się rozmijają, długa droga przed Tobą. Najważniejsze to być sobą, mieć zasady, szanować siebie i tego kogoś, jego wartości, poznawać, uczyć się poznawać i rozumieć, umieć zaskakiwać. Mieć osobowość... Ciało zawsze można wyćwiczyć...

Gość anioly
przy nim zapominam o wszystkim jest dla mnie przyjacielem podpora drogowskazem i miloscia znam go od roku w tym czasie bylam w dwoch zwiazkach ale i tak moje mysli krazyly wokol niego trzy miesiace temu uswiadomilam sobie ze go kocham wszyscy wkolo z niego sie smieja a dla mnie on jest najwaznieszy nie obchodza mnie oni ..

Gość anioly
dobra zgadzam sie z toba .. nie ma malych i duzych klamstw nie ma tez ludzi doskonalych kazdy popelnia bledy .. .