Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Mam dzisiaj owulację :)

Polecane posty

Gość i cooooooo
i co to nas obchodzi?

owulacja to super sprawa :) szkoda,że trwa tak krótko :( dominik wiem zazdrosc przemawia przez Ciebie...faceci nigdy nie zaznają tej przyjemnosci :)

a weź lepiej powiedz co z chłopakiem? w końcu sie pogodziliscie? na kogo było i kto ustąpił/przeprosił? :classic_cool: (pisałam w tamtym wątku na pomarańczowo:D)

ale tam byly chamskie komentarze 😭 No ja przeprosiłam, bo chamskie rzeczy mówiłam. W sumie to sie nawaliłam rumem i stad to wszstko. :D:D Bo normalnie to sie nie kłócimy. Był u mnie, zjadł obiad i odpuscil mi grzechy :D:D

rumem? to ma 80%? :D fajnie,że już jest okej :) sama gotowałas obiad? :classic_cool: kojarzysz albo ktokolwiek taką piosenkę co była modna kilka lat temu około 4-5 lat temu jesienią taka troche house... nie wiem czy tam były słowa 'she so high' i taki motyw jak z muzyki disco lat 70-80 ?

40% :D ale jak wypijesz 2 na 4 osoby to troche szui we łbie. Przynajmniej mi. Mama robiła obiad :D:D Ale od listopada bede mieszkac sama, wiec jezusa! A bede miec psa na glowie, szkole, korki i cały dom 😭

nie, nie to jest chyba pop a tamto takie klubowe fajne :( chodzi mi po głowie... o ja juz bym chciała mieszkac sama tak mnie rodzinka niestty irytuje :( wiecznie coś chcą:O

Gość po tym dzisiejszym
temacie : mam dzisiaj owulację , wiem , że jesteś tylko PROJEKTEM . Żal !!!!!!! Niestety !!!!1 Ciebie nie ma nie istniejesz . Tak jak wielu innych ..........

Mi też jest żal i przykro! Żaden przystojniak mnie nie poderwał w tym tygodniu :( A tu jeszcze się dowiaduję,że nie istnieję :O 😭:( to kim jestem? :(